🥐 Aamupala

340 Tuote
Filter schließen
 
 •  
 •  
 •  
-
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Jumbo Weinbeeren | 1 kg
Jumborusinat | 1 kg
10,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pakastekuivatut karpalot 175 g
15,00 €
8,57 € per 100 g

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Medjool Datteln PREMIUM LARGE mit Stein | 5 kg
Medjool-taatelit Premium Large kivellinen 5 kg
53,50 €
10,70 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Sauerkirschen ohne Zuckerzusatz | 1 kg
Luomu kuivattu hapankirsikka ilman lisättyä...
22,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu valkoiset chia-siemenet 1 kg
11,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut happomarjat lisäaineeton | 1 kg
19,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu mustat mulperimarjat 1 kg
19,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Hasselpähkinänmakuinen luomukahvi 250 g
12,50 €
50,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Kaffee Vanille | 250 g
KoRo:n luomu vaniljanmakuinen kahvi 250 g
12,50 €
50,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ingwer getrocknet | 1 kg
Kuivattu inkivääri 1 kg
19,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pekannussmus | 500 g
Pekaanipähkinätahna 500 g
18,00 €
36,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Jackfrucht getrocknet | 500 g
Luomu kuivattu jakkihedelmä 500 g
15,50 €
31,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Kokoswasser | 12 Liter
Kookosvesi | 12 x 1 l
45,50 €
3,79 € per l

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Cranberry Saft Bag-in-Box | 3 l
Luomu karpalomehu Bag-in-Box 3 L
23,50 €
7,83 € per l

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pakastekuivatut hapankirsikat 500 g
35,50 €
71,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu suklaakahvi 250 g
12,50 €
50,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Passiohedelmäkuutiot | 500 g
20,00 €
40,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut hunajamelonipalat lisäaineeton | 1 kg
20,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 24. tammikuuta 2022
Bio Aloe Vera 100 % Direktsaft | 1 Liter
100% Luomu Aloe Vera -mehu | 1 L
13,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu banaanisiivut Sri Lankasta 500g
9,50 €
19,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Drachenfrucht getrocknet | 500 g
Kuivatut pitaijat | 500 g
15,00 €
30,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Grüntee Japan Sencha | 500 g
Luomu japanilainen vihreä Sencha-tee | 500 g
20,50 €
41,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Sanddorn Saft Bag-in-Box | 3 l
Luomu tyrnimarjamehu bag-in-box hanapakkaus 3 l
24,50 €
8,17 € per l

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Getrocknete Ananasstücke | 2 kg
Kuivatut ananaspalat 2 kg
36,00 €
18,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Rhabarber gezuckert | 500 g
Raparperi, sokeroitu | 500 g
11,00 €
22,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Yirgacheffe Kahvi kokonaiset pavut | 1 kg
22,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 4. helmikuuta 2022
Bio Müsli gekeimt | 2,5 kg
Luomu idätetty mysli | 2,5 kg
29,50 €
11,80 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Acai Würfel ohne Zuckerzusatz | 500 g
Acai-kuutiot | 500 g
20,50 €
41,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 15. helmikuuta 2022
Gefriergetrocknete Erdbeerscheiben | 350 g
Pakastekuivatut mansikkaviipaleet 350 g
21,50 €
61,43 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Starter-Set Exotic 3 x 250 g
Eksoottinen aloituspakkaus | 3 x 250 g
19,00 €
25,33 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Starter-Set KoRo's Best 5 x 250 g
Aloituspakkaus KoRo:n parhaat | 5 x 250 g
25,50 €
20,40 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Mandelkerne Premium | 1 kg
Premium nonpareil-mantelit 1 kg
15,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Cold Brew Kaffee | 500 g
Luomu kylmäuutettu kahvi | 500 g
17,00 €
34,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Deri-taatelit | 5 kg
34,50 €
6,90 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Noni Saft 100% Direktsaft | 1 Liter
100% luomu nonimehu 1 L
18,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Datteln Deglet Nour mit Stein am Zweig | 5 kg
Kivelliset Deglet Nour -taatelit | 5 kg
30,00 €
6,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Tuotteella on uusi toimittaja. Lisätietoja tuotekuvauksessa. Teknisistä syistä johtuen lasipurkki toimitetaan tällä hetkellä muovikannella.
Cashewmus | 500 g
Cashewtahna 500 g
12,00 €
24,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Yirgacheffe jauhettu kahvi | 1 kg
23,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pistazienkerne extra grün | 500 g
Ekstravihreät pistaasit 500 g
21,50 €
43,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Goldleinsamen | 1,5 kg
Luomu kultaiset pellavansiemenet | 1,5 kg
8,50 €
5,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu tattarihiutaleet | 3 kg
20,00 €
6,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Gebrannte Mandeln | 1 kg
Karamellisoidut mantelit 1 kg
14,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Unfortunately, the Ajwa dates are currently not available. Alternatively, we offer you Sukari Rotab dates.
Ajwa Datteln | 500 g
Ajwa-taatelit | 500 g
16,00 €
32,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Unfortunately our dried raspberries are currently not available. Alternatively, we offer you our freeze-dried raspberries.
Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 15. helmikuuta 2022
Getrocknete Himbeeren | 500 g
Kuivatut vadelmat | 500 g
25,00 €
50,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Birnen getrocknet | 1 kg
Luomu kuivattu päärynä 1 kg
20,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Unfortunately, our dried persimmons are currently not available. Alternatively, we offer you dried apricots.
Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 8. helmikuuta 2022
Kuivatut persimonit | 500 g
13,50 €
27,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Papaya getrocknet | 500 g
Luomu kuivattu papaija | 500 g
13,00 €
26,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Grappa-Trauben mit Vollmilchschokolade | 250 g
Suklaakuorrutteiset grappa-viinirypäleet | 250 g
10,50 €
42,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Sukari Rotab -taatelit | 500 g
7,00 €
14,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Amaranth gepufft | 700 g
Luomu puffattu amarantti | 700 g
7,00 €
10,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Buchweizen gepufft | 350 g
Luomu puffattu tattari | 350 g
5,50 €
15,71 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Dinkel gepufft | 400 g
Luomu puffattu speltti 400 g
4,50 €
11,25 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio SOCAS Flocken fein | 1 kg
Luomu pienet Socas-hiutaleet | 1 kg
30,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ananasringe ohne Zuckerzusatz | 200 g
Kuivatut ananasrenkaat ilman lisättyä sokeria...
7,00 €
3,50 € per 100 g

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 2. helmikuuta 2022
Bio Dattel Haselnuss Creme | 500 g
Luomu taateli-hasselpähkinätahna 500 g
13,50 €
27,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Reisflocken | 1 kg
Luomu riisihiutaleet 1 kg
7,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Pfefferminze geschnitten | 500 g
Luomu piparminttu irtotee 500 g
16,00 €
32,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Kamillenblüten ganz | 500 g
Luomu kamomillan kukka | 500 g
16,00 €
32,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 28. tammikuuta 2022
Bio Hanfmus | 500 g
Luomu hampunsiementahna 500 g
13,00 €
26,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Saksanpähkinätahna 500 g
13,50 €
27,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

2 of 6

Tilaa netistä kaikki ainekset aamiaisellesi

Miten sitä sanottiinkaan? Aamiainen on päivän tärkein ateria. Suolaisesta leivästä aamiaiskulhoon, mysliin, kuumaan puuroon tai mukaan otettavaan smoothieen. Aamupaloja on joka lähtöön ja makuun. Toiselle tämä tarkoittaa aamiaista sängyssä, toiselle mukaan otettavaa herkkua. Yksi kysymys on tietysti vielä myös tärkeä: kahvia vai teetä? Ei ole helppoa vastata jokaisen mieltymykseen, kun makuja on niin monia. Mikä onni, että meiltä löydät valikoimastamme kaikki ainesosat tilattavana lempiaamiaisellesi.

Aamiaisesi edulliseen hintaan

Pohdit kenties, miksi sinun kannattaisi tilata aamiaisainesosia meiltä, koska löydät niitä myös ihan tavallisista ruokakaupoista. Siihen on itse asiassa useampikin syy. Ensinnäkin, säästät sekä rahaa että pakkausmateriaalia ostaessasi aamiaistarvikkeet meiltä säästöpakkauksissa. Toisekseen voit luoda juuri sellaisen aamiaisen, josta pidät. Esimerkkinä mysli: suurin osa ruokakaupoista löytyvistä valmismyslisekoituksista sisältää raffinoitua sokeria. Tätä ei kuitenkaan meillä kirjaimellisesti lisätä pakkauksiin. Kiitos laajan aamiaisvalikoimamme, voit tilata kaikki tarvittavat myslin ainesosat suoraan kotiisi ja säilyttää sitä kauniissa lasipurkeissa. Yksi on selvää: meiltä löydät mysllisi kaiken sen, mitä vain voit kuvitella. Mutta lisää tästä myöhemmin! 

Maistuuko sinulle paremmin suolainen aamiainen?

Emme olisi KoRo, jos emme tarjoaisi myös suolaisen aamiaisen ystäville jotakin. Syötkö yleensä leipää aamiaiseksi? Miltä kuulostaisi herkulliset levitteemme vaihtoehtona juustolle ja leikkeleille? Kurpitsa, munakoiso, mango-curry, kikherne tai tomaatti-basilika, nämä kermaiset levitteet ilman eläinperäisiä ainesosia tuovat takuulla hymyn myös jokaisen juustonystävän huulille.

Kahvi vai tee?

Kahvia vai teetä, tässä mielipiteet ovat jakautuneet. Mikä onni, että meiltä löytyy jotakin niin kahvin kuin teenkin ystäville.

Jos rakastat enemmän kahvia – tai ainakin sen vaikutusta: tervetuloa kahvin valtakuntaan. Kahvipensas on alunperin kotoisin Etiopiasta. Nykypäivänä sitä lötää kuitenkin Päiväntasaajan alueen eri maista, kuten Brasiliasta, Vietnamista tai Indonesiasta. Premium-kahvimme on kotoisin Yirgacheffesta, joka on kaupunki aromaattisen arabica-kahvin kotimaassa Etiopiassa. Voit ostaa joko kokonaisia papuja tai jo jauhettua kahvia. Mikäli kaipaat aamukahviisi ekstramakua, kokeile luomu vaniljanmakuista kahviamme, luomu suklaakahviamme tai luomu hasselpähkinänmakuista kahviamme. Kuten voit varmasti jo kuvitella, pysymme myös tässä asiassa uskollisina emmekä käytä keinotekoisia aromeja. Sen sijaan meille on tärkeää täyteläisen paahtokahvin maku. Halusit sitten juoda aamulla to-go-kahvin, tai juoda kahvin mukavasti sängyssä, valitse sinä. Yhden asian voimme kuitenkin paljastaa: meidän kahviamme kannattaa tilata. Etkö tiedä vielä kovin paljoa kahveista, mutta haluaisit mieluusti tutustua tähän lempijuomaasi ja sen valmistusmenetelmiin paremmin? Lue siinä tapauksessa artikkelimme "kahviopas – miten tehdä itse kahvia".

Kuppi teetä voi myös tehdä ihmeitä. Käsite "englantilainen aamiaistee" ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä tämä klassikko kuuluu aivan yhtälailla monien aamurutiineihin kuin kahvikin. Meiltä voit tilata lukuisia eri vihreitä teitä, matchaa tai muita teelajikkeita, kuten piparminttuteetä. Mietoon ja kukkaiseen päivän aloitukseen sopivat erinomaisesti kokonaiset kamomillan kukkamme, joita voit helposti vain liottaa kuumassa vedessä. Kukinnot kuuluvat jokaiseen talouteen, sillä viimeistään vilustumisen tai kurkkukivun myötä on tämä perinteinen tee ihanaa. Voit sekoittaa kamomillateen joukkoon erityisen hyvin esimerkiksi manuka hunajaa. Aivan kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi. Kaiken kukkuraksi säästät ostaessasi herkullista teetämme isossa säästöpakkauksessa ja vältät turhaa pakkausmateriaalia. Teemme soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi lahjaideaksi kaikille teen ystäville. Jos tässä ei ollut vielä tarpeeksi, voit tehdä teetä myös itse.

On selvää, että kahvin ja teen välinen kilpailu ei pääty tähän artikkeliin. Olit kumman puolella tahansa, kannattaa tutustua teemaan lisää. Toisessa artikkelissamme voit tutustua kahvin ja teen yhtäläisyyksiin, sekä näiden kuumien juomien eroihin. Loppujen lopuksi tärkeintä on tietysti, että kahvi maistuu sinulle, ja voit aloittaa päivän mitä mukavimmin.

Aamiaisideoita seuraavaa aamiaistasi varten

Aamiaisvaihtoehtoja on niin lukuisia, että emme pysty luetella sinulle tässä kaikkia tuotteidemme aamiaiseen sopivia yhdistelmiä. Seuraavat ideat saavat kuitenkin aamiaisbuffettisi loistamaan, KoRo:n kunniasana: suolaisen aamiaisen ystävänä kannattaa kokeilla meidän leivänpäällisiä. Entä miltä kuulostaisi vegaaninen kananmuna siihen lisäksi? Monille vegaanista ruokavaliota noudattaville kananmunista luopuminen aamiaisella voi olla usein isoin haaste. Ehkä vegaanisista kananmunista voi vakuuttua myös ei-vegaanit. Mitä runsas aamiainen olisikaan ilman pannukakkuja tai paahtoleipiä? Kaikki pannukakkujen ystävät huomio: pannukakut kurpitsalla, tattaripannukakut tai pannukakut suklaalla, näitä ihanan meheviä aamiaisvaihtoehtoja on löydyttävä jokaiselta brunssilta. Maistuisiko sinulle hiukan vaihtelua? Siinä tapauksessa kokeile meidän kurpitsamausteista french toast:ia. Viimeisimpänä haluamme vinkata myös aamiaismuffinssimme – ruoka, joka on meidän mielestä aliarvostettua. Leivos aamulla pitää taatusti huolet ja murheet loitolla. Voimme suositella sinulle sydämemme pohjasta marjaisia aamiaismuffinsseja tai banaanimuffinsseja mustikoilla ja maapähkinällä.

Miten aloittaa päivä herkullisesti ja terveellisesti?

Jos hiuksesi nousevat pystyyn jo pelkän sanan "terveellinen" kuulemisesta, koska pelkäät, että sinun pitää viettää paljon aikaa keittiössä, ei huolta, tämä ei ole lainkaan tarpeen. Terveellinen ja tasapainoinen aamiainen ei ole nimittäin vain todella herkullista. Et edes tarvitse välttämättä enempää aikaa sen valmistukseen. Toisinaan on tietysti helpointa täyttää kulho valmiilla myslillä. Lopulta tärkeää on, että aamiainen maistuu herkulliselta. Jos olet valinnut myslisi vain pakkauksen hauskojen kuvien takia sen sijaan, että olisit katsonut ainesosaluetteloa tai ravintoarvoja, voi sinun tietysti olla helpoin uskoa, että sokeri ja tyhjät hiilihydraatit riittävät rennon aamun aloitukseen. Huomaat kuitenkin myöhemmin, että asia ei ole ihan näin yksinkertainen. Viimeistään siinä kohtaa, kun mahasi murisee nälkää kuin sudet konsanaan, on parasta syödä jotakin, jotta vatsasi on taas tyytyväinen.

On todennäköisesti fiksumpaa syödä terveellistä aamiaista, jonka turvin pysyt kylläisenä pidempään. Löydät valikoimasta tätä varten herkullisia ainesosia, joiden avulla voit loihtia itsellesi täydellisen myslin itse. Voit käyttää siihen esimerkiksi pieniä kaurahiutaleita, mustikoita, banaanilastuja, auringonkukansiemeniä ja paljon muuta. Tätä varten tarvitset hiukan aikaa, jotta voit kokeilla, mikä on juuri sinun lempiyhdistelmäsi. Kun kerran sen olet löytänyt, voit helposti valmistaa ison määrän mysliä kerralla, säilyttää sitä ja iloita siitä monta aamua. Saat paljon keholle tärkeitä ravintoaineita lisäksi voit välttää turhaa sokeria. Itsetehtyä mysliä voit kaataa lautasellesi lasipurkista aivan yhtä nopeasti kuin valmista kaupan mysliä. Erona on, että itsetehty maistuu aina erityisen hyvälle. Löydät meiltä myös kaiken smoothieihin sekä aamiaispuuroihin tarvitsemasi. Voit nauttia herkullisen monipuolista ja vaihtelevaa aamiaista ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon aikaa sen valmistamiseen. Päinvastoin voit valmistaa monenlaisia aamupaloja hyvin jo etukäteen ja näin säästää aamulla muutaman kallisarvoisen minuutin. Saat päivään paljon energiaa ja tulet huomaamaan, että jaksat todennäköisesti paremmin, kun pidät hyvän huolen kehostasi. Vältyt lisäksi ylimääräisiltä kioski- ja automaattikäynneiltä, kun sinun ei tee mieli napostella välipaloja koko aika.

Gluteenittomat aamiaisideat

Gluteeniton aamupala saattaa kuulostaa kovin rajoittavalta. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla. Gluteenitonta leipää voi tehdä nykyisin helposti ja nopeasti lukuisista eri vehnäjauholle vaihtoehtoisista jauhoista. Voit yhdistää gluteenittomaan leipään erinomaisesti leivänpäällisiämme. Huomioithan, että leivänpäällisten tuotannossa saattaa esintyä ristikontaminaatiota gluteenin kanssa, sillä valmistajamme käsittelevät myös gluteenipitoisia elintarvikkeita. Pyydämme siksi sinua lukemaan yksittäiset tuotesivut ja katsomaan allergeeni-informaatiosta, saattaako tuote sisältää gluteenia. Leipä ei ole tietenkään ainut gluteeniton aamiaismahdollisuus. Miltä kuulostaa esimerkiksi gluteeniton puuro? Sitä voit upeasti valmistaa gluteenittomista kaurahiutaleistamme. Jos etsit myös muita gluteenittomia vaihtoehtoja mysliisi tai puuroosi, ovat pseudoviljat, kuten tattari ja amarantti mielenkiintoisia.

Vähähiilihydraattiset aamiaisideat

Aamiainen ilman hiilihydraatteja tai joka sisältää mahdollisimman vähän hiilihydraatteja, onnistuuko tämä? Tietysti! Voit tehdä leipäsi vehnäjauhon sijaan jauhoista, jotka sisältävät vain vähän hiilihydraatteja, kuten mantelijauho. Maistuisiko sinulle esimerkiksi vähähiilihydraattinen patonki? Kaikki, joiden makeahammasta kolottaa aina jo heti aamusta, teille meillä on myös vähähiilihydraattinen ratkaisu! Vinkkimme ovat chia-siemenet: tämä superfood ei ole vain hyvä proteiininlähde, vaan sen turpoamisominaisuutensa vuoksi siitä voi tehdä myös helposti chia-vanukasta. Lisää infoa vähähiilihydraattisiin, vaihtoehtoisiin tuotteisiin löydät nettisivuiltamme.

Kun aamusi on kiireinen: aamiainen mukaan

Runsas aamiainen on tärkeä ja hyvä, mutta meillä jokaisella on varmasti stressaavia päiviä, kun emme vain ehdi rauhassa istumaan aamiaispöydässä. Koska aamiaista ei kuitenkaan kannata jättää väliin, on mukaan otettava aamiainen kätevä ratkaisu. Erityisen nopeaa ja herkullista ovat smoothiet. Food Journalistamme löydät paljon inspiraatiota ja smoothie-reseptejä. Salainen vinkkimme: ohranoras-smoothie.

Aamupala lapsille

Lapsille tehdyn aamiaisen tulisi ennen kaikkea olla herkullista. Sen ei myös tulisi olla liian epäterveellistä. Lisäksi sen tulisi tietysti olla ravintorikas. Kaikki pienten sokerihiirien vanhemmat huomio,  miltä kuulostaisi bounty-kulho tai snickers-kulho? Näillä kulhoilla olette takuulla päivän sankareita. Nämä kermaiset annokset eivät sisällä lainkaan raffinoitua sokeria, vievät kuitenkin makeanhimon taatelien ja agavesiirapin sisältämän luontaisen makeuden ansiosta. Jos lapsesi ei saa tarpeekseen makean suklaisista levitteistä, on vain ajan kysymys, kun tartut taateli-hasselpähkinätahnaamme. Tahna sisältää ainoastaan kolmea ainesosaa – taateleita, hasselpähkinöitä ja kaakaota – ja sen ainekset on luonnonmukaisesti viljeltyjä. Lisäksi tarvitaan ehdottomasti ideoita herkulliselle, isommalle sunnuntai-aamiaiselle. Miltä kuulostaisivat kuohkeat spelttipannukakut vadelmakastikkeella tai stracciatella-muffinssimme?

Aamiainen raskaana oleville

Raskauden aikana tasapainoinen ja terveellinen ravitsemus on tärkeämpää kuin koskaan, mutta tätä meidän tuskin tarvitsee sanoa. Monet perinteiset aamupalat, kuten puuro tai mysli sopivat ongelmitta myös raskauden aikana. Eikä meidän tomaatti-basilikalevitettä ja leipää vastaan ole ollut tuskin kellään mitään sanottavaa. Monet tuotteistamme ovat lisäksi täysin ilman maku-, väri- tai säilöntäaineita ja sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, joten voit nauttia niitä huoletta. Puhuthan kuitenkin lääkärisi kanssa, mikä juuri sinulle sopii, ja mikä ei, etenkin jos kyseessä on sairauksia, kuten raskausdiabetes.

Mitä vauvani voi syödä aamiaisella?

Niin pian, kun lapsesi syö päivä- ja iltapuuron hyvin ja sinusta tuntuu, että on aika aamiaiselle, ei mikään estä sitä. Klassikko tähän on luomu omenasose ilman lisättyä sokeria. Omenasose soveltuu erinomaisesti vauvasi aamiaiseksi, koska emme ole lisänneet omenasoseeseemme lainkaan lisäaineita tai raffinoitua sokeria. Jos haluat, voit lisätä omenasoseeseen pieniä banaanin paloja. Tämän hedelmäannoksen ohella maistuvat perheen pienimmille usein myös puurot. Voit tehdä puuroa kaurahiutaleistamme tai muista viljalajikkeista, kuten hirssistä. Jos vauvasi ei osaa vielä syödä hyvin, voit myös soseuttaa kaurapuuron. Vinkkimme: jos lapsesi haluaa jotakin pureskeltavaa, tai tarvitsee nopeasti jotakin, on pieneksi pilkottu avokado hyvä vaihtoehto aamiaiseksi.

KoRo:n aamiainen ei ole hyväksi vain sinulle, vaan kaikille

KoRo:n aamupalan upeus ei ole vain siinä, että teet jotain hyvää itsellesi, mutta myös muille. Sinun ei tarvitse tehdä aktiivisesti mitään muuta kuin syödä joka päivä herkullinen, terveellinen ja monipuolinen aamupala makusi mukaan. Meiltä voit tilata kaikki tuotteet säästöpakkauksissa, jotka ovat niin sinulle, tuottajalle kuin ympäristöllekin eduksi. Sen ansiosta, että saat tuotteet isompina määrinä, tarvitaan vähemmän pakkausmateriaalia, eivätkä ylimääräiset kuljetukset rasita ympäristöä. Lisäksi isot pakkaukset ovat niin sinulle kuin tuottajillekin taloudellisesti houkuttavia. Osallistut tuotteillamme siis aktiivisesti tukemaan tuottajien reiluja valmistusehtoja sekä ympäristöä, kun pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän. Eli ei muuta kuin syömään terveellistä aamiaista, niin sinun kuin läheistesikin hyväksi!

Tilaa netistä kaikki ainekset aamiaisellesi Miten sitä sanottiinkaan? Aamiainen on päivän tärkein ateria. Suolaisesta leivästä aamiaiskulhoon, myslii n, kuumaan puuroon tai mukaan otettavaan... lue lisää »
Fenster schließen
Aamiainen

Tilaa netistä kaikki ainekset aamiaisellesi

Miten sitä sanottiinkaan? Aamiainen on päivän tärkein ateria. Suolaisesta leivästä aamiaiskulhoon, mysliin, kuumaan puuroon tai mukaan otettavaan smoothieen. Aamupaloja on joka lähtöön ja makuun. Toiselle tämä tarkoittaa aamiaista sängyssä, toiselle mukaan otettavaa herkkua. Yksi kysymys on tietysti vielä myös tärkeä: kahvia vai teetä? Ei ole helppoa vastata jokaisen mieltymykseen, kun makuja on niin monia. Mikä onni, että meiltä löydät valikoimastamme kaikki ainesosat tilattavana lempiaamiaisellesi.

Aamiaisesi edulliseen hintaan

Pohdit kenties, miksi sinun kannattaisi tilata aamiaisainesosia meiltä, koska löydät niitä myös ihan tavallisista ruokakaupoista. Siihen on itse asiassa useampikin syy. Ensinnäkin, säästät sekä rahaa että pakkausmateriaalia ostaessasi aamiaistarvikkeet meiltä säästöpakkauksissa. Toisekseen voit luoda juuri sellaisen aamiaisen, josta pidät. Esimerkkinä mysli: suurin osa ruokakaupoista löytyvistä valmismyslisekoituksista sisältää raffinoitua sokeria. Tätä ei kuitenkaan meillä kirjaimellisesti lisätä pakkauksiin. Kiitos laajan aamiaisvalikoimamme, voit tilata kaikki tarvittavat myslin ainesosat suoraan kotiisi ja säilyttää sitä kauniissa lasipurkeissa. Yksi on selvää: meiltä löydät mysllisi kaiken sen, mitä vain voit kuvitella. Mutta lisää tästä myöhemmin! 

Maistuuko sinulle paremmin suolainen aamiainen?

Emme olisi KoRo, jos emme tarjoaisi myös suolaisen aamiaisen ystäville jotakin. Syötkö yleensä leipää aamiaiseksi? Miltä kuulostaisi herkulliset levitteemme vaihtoehtona juustolle ja leikkeleille? Kurpitsa, munakoiso, mango-curry, kikherne tai tomaatti-basilika, nämä kermaiset levitteet ilman eläinperäisiä ainesosia tuovat takuulla hymyn myös jokaisen juustonystävän huulille.

Kahvi vai tee?

Kahvia vai teetä, tässä mielipiteet ovat jakautuneet. Mikä onni, että meiltä löytyy jotakin niin kahvin kuin teenkin ystäville.

Jos rakastat enemmän kahvia – tai ainakin sen vaikutusta: tervetuloa kahvin valtakuntaan. Kahvipensas on alunperin kotoisin Etiopiasta. Nykypäivänä sitä lötää kuitenkin Päiväntasaajan alueen eri maista, kuten Brasiliasta, Vietnamista tai Indonesiasta. Premium-kahvimme on kotoisin Yirgacheffesta, joka on kaupunki aromaattisen arabica-kahvin kotimaassa Etiopiassa. Voit ostaa joko kokonaisia papuja tai jo jauhettua kahvia. Mikäli kaipaat aamukahviisi ekstramakua, kokeile luomu vaniljanmakuista kahviamme, luomu suklaakahviamme tai luomu hasselpähkinänmakuista kahviamme. Kuten voit varmasti jo kuvitella, pysymme myös tässä asiassa uskollisina emmekä käytä keinotekoisia aromeja. Sen sijaan meille on tärkeää täyteläisen paahtokahvin maku. Halusit sitten juoda aamulla to-go-kahvin, tai juoda kahvin mukavasti sängyssä, valitse sinä. Yhden asian voimme kuitenkin paljastaa: meidän kahviamme kannattaa tilata. Etkö tiedä vielä kovin paljoa kahveista, mutta haluaisit mieluusti tutustua tähän lempijuomaasi ja sen valmistusmenetelmiin paremmin? Lue siinä tapauksessa artikkelimme "kahviopas – miten tehdä itse kahvia".

Kuppi teetä voi myös tehdä ihmeitä. Käsite "englantilainen aamiaistee" ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä tämä klassikko kuuluu aivan yhtälailla monien aamurutiineihin kuin kahvikin. Meiltä voit tilata lukuisia eri vihreitä teitä, matchaa tai muita teelajikkeita, kuten piparminttuteetä. Mietoon ja kukkaiseen päivän aloitukseen sopivat erinomaisesti kokonaiset kamomillan kukkamme, joita voit helposti vain liottaa kuumassa vedessä. Kukinnot kuuluvat jokaiseen talouteen, sillä viimeistään vilustumisen tai kurkkukivun myötä on tämä perinteinen tee ihanaa. Voit sekoittaa kamomillateen joukkoon erityisen hyvin esimerkiksi manuka hunajaa. Aivan kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi. Kaiken kukkuraksi säästät ostaessasi herkullista teetämme isossa säästöpakkauksessa ja vältät turhaa pakkausmateriaalia. Teemme soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi lahjaideaksi kaikille teen ystäville. Jos tässä ei ollut vielä tarpeeksi, voit tehdä teetä myös itse.

On selvää, että kahvin ja teen välinen kilpailu ei pääty tähän artikkeliin. Olit kumman puolella tahansa, kannattaa tutustua teemaan lisää. Toisessa artikkelissamme voit tutustua kahvin ja teen yhtäläisyyksiin, sekä näiden kuumien juomien eroihin. Loppujen lopuksi tärkeintä on tietysti, että kahvi maistuu sinulle, ja voit aloittaa päivän mitä mukavimmin.

Aamiaisideoita seuraavaa aamiaistasi varten

Aamiaisvaihtoehtoja on niin lukuisia, että emme pysty luetella sinulle tässä kaikkia tuotteidemme aamiaiseen sopivia yhdistelmiä. Seuraavat ideat saavat kuitenkin aamiaisbuffettisi loistamaan, KoRo:n kunniasana: suolaisen aamiaisen ystävänä kannattaa kokeilla meidän leivänpäällisiä. Entä miltä kuulostaisi vegaaninen kananmuna siihen lisäksi? Monille vegaanista ruokavaliota noudattaville kananmunista luopuminen aamiaisella voi olla usein isoin haaste. Ehkä vegaanisista kananmunista voi vakuuttua myös ei-vegaanit. Mitä runsas aamiainen olisikaan ilman pannukakkuja tai paahtoleipiä? Kaikki pannukakkujen ystävät huomio: pannukakut kurpitsalla, tattaripannukakut tai pannukakut suklaalla, näitä ihanan meheviä aamiaisvaihtoehtoja on löydyttävä jokaiselta brunssilta. Maistuisiko sinulle hiukan vaihtelua? Siinä tapauksessa kokeile meidän kurpitsamausteista french toast:ia. Viimeisimpänä haluamme vinkata myös aamiaismuffinssimme – ruoka, joka on meidän mielestä aliarvostettua. Leivos aamulla pitää taatusti huolet ja murheet loitolla. Voimme suositella sinulle sydämemme pohjasta marjaisia aamiaismuffinsseja tai banaanimuffinsseja mustikoilla ja maapähkinällä.

Miten aloittaa päivä herkullisesti ja terveellisesti?

Jos hiuksesi nousevat pystyyn jo pelkän sanan "terveellinen" kuulemisesta, koska pelkäät, että sinun pitää viettää paljon aikaa keittiössä, ei huolta, tämä ei ole lainkaan tarpeen. Terveellinen ja tasapainoinen aamiainen ei ole nimittäin vain todella herkullista. Et edes tarvitse välttämättä enempää aikaa sen valmistukseen. Toisinaan on tietysti helpointa täyttää kulho valmiilla myslillä. Lopulta tärkeää on, että aamiainen maistuu herkulliselta. Jos olet valinnut myslisi vain pakkauksen hauskojen kuvien takia sen sijaan, että olisit katsonut ainesosaluetteloa tai ravintoarvoja, voi sinun tietysti olla helpoin uskoa, että sokeri ja tyhjät hiilihydraatit riittävät rennon aamun aloitukseen. Huomaat kuitenkin myöhemmin, että asia ei ole ihan näin yksinkertainen. Viimeistään siinä kohtaa, kun mahasi murisee nälkää kuin sudet konsanaan, on parasta syödä jotakin, jotta vatsasi on taas tyytyväinen.

On todennäköisesti fiksumpaa syödä terveellistä aamiaista, jonka turvin pysyt kylläisenä pidempään. Löydät valikoimasta tätä varten herkullisia ainesosia, joiden avulla voit loihtia itsellesi täydellisen myslin itse. Voit käyttää siihen esimerkiksi pieniä kaurahiutaleita, mustikoita, banaanilastuja, auringonkukansiemeniä ja paljon muuta. Tätä varten tarvitset hiukan aikaa, jotta voit kokeilla, mikä on juuri sinun lempiyhdistelmäsi. Kun kerran sen olet löytänyt, voit helposti valmistaa ison määrän mysliä kerralla, säilyttää sitä ja iloita siitä monta aamua. Saat paljon keholle tärkeitä ravintoaineita lisäksi voit välttää turhaa sokeria. Itsetehtyä mysliä voit kaataa lautasellesi lasipurkista aivan yhtä nopeasti kuin valmista kaupan mysliä. Erona on, että itsetehty maistuu aina erityisen hyvälle. Löydät meiltä myös kaiken smoothieihin sekä aamiaispuuroihin tarvitsemasi. Voit nauttia herkullisen monipuolista ja vaihtelevaa aamiaista ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon aikaa sen valmistamiseen. Päinvastoin voit valmistaa monenlaisia aamupaloja hyvin jo etukäteen ja näin säästää aamulla muutaman kallisarvoisen minuutin. Saat päivään paljon energiaa ja tulet huomaamaan, että jaksat todennäköisesti paremmin, kun pidät hyvän huolen kehostasi. Vältyt lisäksi ylimääräisiltä kioski- ja automaattikäynneiltä, kun sinun ei tee mieli napostella välipaloja koko aika.

Gluteenittomat aamiaisideat

Gluteeniton aamupala saattaa kuulostaa kovin rajoittavalta. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla. Gluteenitonta leipää voi tehdä nykyisin helposti ja nopeasti lukuisista eri vehnäjauholle vaihtoehtoisista jauhoista. Voit yhdistää gluteenittomaan leipään erinomaisesti leivänpäällisiämme. Huomioithan, että leivänpäällisten tuotannossa saattaa esintyä ristikontaminaatiota gluteenin kanssa, sillä valmistajamme käsittelevät myös gluteenipitoisia elintarvikkeita. Pyydämme siksi sinua lukemaan yksittäiset tuotesivut ja katsomaan allergeeni-informaatiosta, saattaako tuote sisältää gluteenia. Leipä ei ole tietenkään ainut gluteeniton aamiaismahdollisuus. Miltä kuulostaa esimerkiksi gluteeniton puuro? Sitä voit upeasti valmistaa gluteenittomista kaurahiutaleistamme. Jos etsit myös muita gluteenittomia vaihtoehtoja mysliisi tai puuroosi, ovat pseudoviljat, kuten tattari ja amarantti mielenkiintoisia.

Vähähiilihydraattiset aamiaisideat

Aamiainen ilman hiilihydraatteja tai joka sisältää mahdollisimman vähän hiilihydraatteja, onnistuuko tämä? Tietysti! Voit tehdä leipäsi vehnäjauhon sijaan jauhoista, jotka sisältävät vain vähän hiilihydraatteja, kuten mantelijauho. Maistuisiko sinulle esimerkiksi vähähiilihydraattinen patonki? Kaikki, joiden makeahammasta kolottaa aina jo heti aamusta, teille meillä on myös vähähiilihydraattinen ratkaisu! Vinkkimme ovat chia-siemenet: tämä superfood ei ole vain hyvä proteiininlähde, vaan sen turpoamisominaisuutensa vuoksi siitä voi tehdä myös helposti chia-vanukasta. Lisää infoa vähähiilihydraattisiin, vaihtoehtoisiin tuotteisiin löydät nettisivuiltamme.

Kun aamusi on kiireinen: aamiainen mukaan

Runsas aamiainen on tärkeä ja hyvä, mutta meillä jokaisella on varmasti stressaavia päiviä, kun emme vain ehdi rauhassa istumaan aamiaispöydässä. Koska aamiaista ei kuitenkaan kannata jättää väliin, on mukaan otettava aamiainen kätevä ratkaisu. Erityisen nopeaa ja herkullista ovat smoothiet. Food Journalistamme löydät paljon inspiraatiota ja smoothie-reseptejä. Salainen vinkkimme: ohranoras-smoothie.

Aamupala lapsille

Lapsille tehdyn aamiaisen tulisi ennen kaikkea olla herkullista. Sen ei myös tulisi olla liian epäterveellistä. Lisäksi sen tulisi tietysti olla ravintorikas. Kaikki pienten sokerihiirien vanhemmat huomio,  miltä kuulostaisi bounty-kulho tai snickers-kulho? Näillä kulhoilla olette takuulla päivän sankareita. Nämä kermaiset annokset eivät sisällä lainkaan raffinoitua sokeria, vievät kuitenkin makeanhimon taatelien ja agavesiirapin sisältämän luontaisen makeuden ansiosta. Jos lapsesi ei saa tarpeekseen makean suklaisista levitteistä, on vain ajan kysymys, kun tartut taateli-hasselpähkinätahnaamme. Tahna sisältää ainoastaan kolmea ainesosaa – taateleita, hasselpähkinöitä ja kaakaota – ja sen ainekset on luonnonmukaisesti viljeltyjä. Lisäksi tarvitaan ehdottomasti ideoita herkulliselle, isommalle sunnuntai-aamiaiselle. Miltä kuulostaisivat kuohkeat spelttipannukakut vadelmakastikkeella tai stracciatella-muffinssimme?

Aamiainen raskaana oleville

Raskauden aikana tasapainoinen ja terveellinen ravitsemus on tärkeämpää kuin koskaan, mutta tätä meidän tuskin tarvitsee sanoa. Monet perinteiset aamupalat, kuten puuro tai mysli sopivat ongelmitta myös raskauden aikana. Eikä meidän tomaatti-basilikalevitettä ja leipää vastaan ole ollut tuskin kellään mitään sanottavaa. Monet tuotteistamme ovat lisäksi täysin ilman maku-, väri- tai säilöntäaineita ja sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, joten voit nauttia niitä huoletta. Puhuthan kuitenkin lääkärisi kanssa, mikä juuri sinulle sopii, ja mikä ei, etenkin jos kyseessä on sairauksia, kuten raskausdiabetes.

Mitä vauvani voi syödä aamiaisella?

Niin pian, kun lapsesi syö päivä- ja iltapuuron hyvin ja sinusta tuntuu, että on aika aamiaiselle, ei mikään estä sitä. Klassikko tähän on luomu omenasose ilman lisättyä sokeria. Omenasose soveltuu erinomaisesti vauvasi aamiaiseksi, koska emme ole lisänneet omenasoseeseemme lainkaan lisäaineita tai raffinoitua sokeria. Jos haluat, voit lisätä omenasoseeseen pieniä banaanin paloja. Tämän hedelmäannoksen ohella maistuvat perheen pienimmille usein myös puurot. Voit tehdä puuroa kaurahiutaleistamme tai muista viljalajikkeista, kuten hirssistä. Jos vauvasi ei osaa vielä syödä hyvin, voit myös soseuttaa kaurapuuron. Vinkkimme: jos lapsesi haluaa jotakin pureskeltavaa, tai tarvitsee nopeasti jotakin, on pieneksi pilkottu avokado hyvä vaihtoehto aamiaiseksi.

KoRo:n aamiainen ei ole hyväksi vain sinulle, vaan kaikille

KoRo:n aamupalan upeus ei ole vain siinä, että teet jotain hyvää itsellesi, mutta myös muille. Sinun ei tarvitse tehdä aktiivisesti mitään muuta kuin syödä joka päivä herkullinen, terveellinen ja monipuolinen aamupala makusi mukaan. Meiltä voit tilata kaikki tuotteet säästöpakkauksissa, jotka ovat niin sinulle, tuottajalle kuin ympäristöllekin eduksi. Sen ansiosta, että saat tuotteet isompina määrinä, tarvitaan vähemmän pakkausmateriaalia, eivätkä ylimääräiset kuljetukset rasita ympäristöä. Lisäksi isot pakkaukset ovat niin sinulle kuin tuottajillekin taloudellisesti houkuttavia. Osallistut tuotteillamme siis aktiivisesti tukemaan tuottajien reiluja valmistusehtoja sekä ympäristöä, kun pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän. Eli ei muuta kuin syömään terveellistä aamiaista, niin sinun kuin läheistesikin hyväksi!