
Nykyään niitä on kaikkialla: proteiinipatukoita. Kaikenlaisia makuja. Mutta olkaamme rehellisiä, kuinka moni hiekkapatukka oikeasti maistuu hyvältä? Jos etsit vielä maukasta patukkaa, joka antaa sinulle paljon proteiinia, mutta ei maistu hiekalta tai sisällä tarpeettomia makeutusaineita ja lisäaineita, kokeile ehdottomasti vegaanisia proteiinipatukoitamme!
Ja mikä parasta: näihin patukoihin tarvitaan vain 4 ainesosaa, ja voit myös vaihdella niitä oman makusi mukaan.
Ainesosat:
- 10-15 Deglet Nour -päivämäärät
- 250 g cashewpähkinöitä
- 100 g soijaproteiinipiirakoita
- 50 g kookoslastuja
Vegaanisten proteiinipatukoiden valmistaminen:
- Jauha ensin cashewpähkinät hienoksi tehosekoittimessa.
- Lisää sitten taatelit.
- Sekoita, kunnes taatelit ja cashewpähkinät muodostavat yhtenäisen massan.
- Lisää soijaproteiinimurot ja kookoslastut ja sekoita uudelleen huolellisesti.
- Levitä seos tasaiselle leivinpaperille niin, että se on noin 2 cm:n korkuinen.
- Laita koko pakaste pakastimeen noin tunniksi.
- Leikkaa taikina lopuksi halutuiksi patukoiksi ja koristele kookoslastuilla.
Suuret kiitokset Raelle upeasta resepti-ideasta! Muista tarkistaa hänen kanavansa saadaksesi lisää inspiraatiota:
Instagram: raelikesfroot
Youtube: Rae pitää Frootista