Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!

Blogi

Food Journal -osiostamme löydät monipuolisesti ruoka-aiheisia teemoja. Esittelemme sinulle ainutlaatuisia reseptejä, jotka olemme kehittäneet yhteistyössä ruoanlaittajalahjakkuuksien ja KoRo-fanien kanssa, ja haastatteluissamme saat uusia vaikutelmia ravitsemukseen liittyvistä teemoista,  yrityksen perustamisesta ja monesta muusta.

🗓 3.1.2020

Inkivääri kylmänä vuodenaikana

Oletko koskaan syönyt raakaa inkivääriä? Etenkin nykyisenä kylmänä vuodenaikana immuunijärjestelmäsi voi hyötyä siitä ja vahvistua.

👤 Caroline Loße

🗓 28.10.2019

Tee omat paahdetut mantelit

Paahdetut mantelit ovat karkkikukan ja popcornin ohella luultavasti yksi messujen suosituimmista makeisista. Erityisesti joulumarkkinoilla kävijät nauttivat rapean makeasta herkusta, mieluiten vielä lämpimänä. Jos seuraavat markkinat ovat vielä kaukana etkä jaksa enää odottaa, ota nyt selvää, miten voit valmistaa niitä itse kotona.

👤 Anna-Lena Jacques

🗓 6.9.2019

Unkraut – ja bitte!

Täältä löydät tietoa siitä, mitä voit saada irti voikukasta, nokkosesta ja vastaavista.

👤 Laura Wittmann

🗓 29.8.2019

Tee omia kesäjuomia

30 astetta, auringonpaistetta ja rentoutumista puistossa - mitä puuttuu? Virkistävä, kesäinen juoma. Lue täältä, miten voit valmistaa omia kesäjuomia.

👤 Sarah Klein

🗓 26.7.2019

Makeat ruoat bataattien kanssa

Bataattiruokien ei aina tarvitse olla suolaisia. Mukula sopii myös makeisiin ruokiin, kuten kakkuihin, pannukakkuihin tai kekseihin.

👤 Laura Wittmann

🗓 24.7.2019

Kotitekoinen jäätelö

Kesä, aurinko ja viileä jäätelö - se tekee päivästä täydellisen! Lue tästä artikkelista, miten voit valmistaa oman jäätelön.

👤 Sarah Klein

🗓 18.7.2019

Mitä muuta riisivanukkaasta voi tehdä

Riisivanukas on todellista sielunruokaa - joko lämpimien kirsikoiden tai kanelin ja sokerin kera. Se tuo mieleen lapsuuden ja kylmät päivät. Mutta riisivanukas voi tehdä vieläkin enemmän!

👤 Sarah Klein

🗓 16.7.2019

Sushi - tee se itse

Tämä artikkeli auttaa sinua tekemään ensimmäisen sushisi itse. Annamme myös muutamia ideoita, joilla voit piristää makiasi.

👤 Laura Wittmann

🗓 5.7.2019

Mitä teen matchalla?

Kaikkea vihreää: ruoanlaittoa, leivontaa, juomista ja paljon muuta! Meillä on ideoita siitä, mitä muuta voit tehdä vihreällä jauheella.

👤 Laura Wittmann

🗓 11.6.2019

Matcha vs. kahvi

Valitse taistelijasi: reagoimaton kofeiininarkkari ennen ensimmäistä kupillista kahvia tai rento teenjuoja:in. Valitsitpa minkä tahansa, molemmilla juomilla on hyvät ja huonot puolensa. Ja tietenkin: kofeiini.

👤 Sarah Klein

🗓 7.5.2019

Kuinka tärkeä aamiainen on aamulla?

Aamulla kuin keisari, lounasaikaan kuin kuningas ja illalla kuin kerjäläinen. Aamiaisella on maine päivän tärkeimpänä ateriana. Mutta pitääkö se todella paikkansa?

👤 Sarah Klein

🗓 10.4.2019

Vaahterasiirappi - ei ainoastaan pannukakuille!

Kun ajattelet vaahterasiirappia, tuleeko sinulle automaattisesti mieleen höyryävä vuori lämpimiä pannukakkuja, jotka valuvat kullan keltaista siirappia? Niin mekin ajattelimme ennen! Tästä artikkelista löydät, mitä muita ruokia voit makeuttaa vaahterasiirapilla.

👤 Laura Wittmann

🗓 29.1.2019

Omenasormukset

Kaikki omenarenkaat eivät ole samanlaisia. Voit ostaa niitä pehmeinä tai rapeina, makeutettuina tai makeuttamattomina. Esittelemme KoRo-apteekin omenarenkaat ja omenasipsejä ja näytämme, miten valmistat ne itse!

👤 Laura Wittmann

🗓 24.12.2018

Superfood glögiviini

Ei joulumarkkinoita ilman glögiä! Lue täältä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää oman glögin valmistamisesta ja siitä, miten siitä tulee todellista superruokaa.

👤 Sarah Klein

🗓 21.12.2018

Kasvissyöjä juhla-ateria jouluaattona

Jouluhanhi, -kalkkuna tai -paisti - perinteinen jouluruoka on yleensä lihapainotteista. Olemme koonneet maukkaan lihatonta vaihtoehtoista ruokalistaa juhlakaudelle.

👤 Sarah Klein