
Jos tunnet pistaasipähkinät vain jäätelössä tai mortadellassa, olet jäänyt paitsi! Pistaasipähkinöistä voi valmistaa herkullisia aamiaisia, ja ne maistuvat vieläkin paremmilta pistaasipähkinäsoseen kanssa, joka tekee tavallisesta puurosta pistaasipähkinäistä herkkua, jota on vaikea olla juomatta!
Ainekset (yhtä kulhoa varten)
Puuroa varten:
- 250 ml soijamaitoa
- 100 ml vettä
- noin 60 g kaurahiutaleita
- 1 rkl ksylit- tai raakaruokosokeria
- 1 rkl pistaasipähkinäsosetta
Täytteet:
- 1 banaani
- Muutama mustikka
- Muutama kirsikka
- Kaakaopapujen nibs
- Kookoslastut
- 1 tl pistaasipähkinäsosetta
Valmistelu
Lämmitä aluksi soijamaito ja vesi sekä kaura ja sokeri. Anna kiehua muutama minuutti keskilämmöllä ennen kuin lisäät pistaasipähkinäsoseen. Jatka sekoittamista, kunnes saavutat haluamasi koostumuksen. Voit nyt kaataa puuron kulhoon ja lisätä haluamasi täytteet, hyvää ruokahalua!