
Nämä kauniin kullanruskean sävyiset hirssiherkut ovat maukkaimmillaan esimerkiksi levitteen ja vihannesten kanssa.
Ainekset n. 9 rieskaan
- 120 g hirssiä
- 20 g Tattarijauhoja (Tai sekoita tehosekoittimella tattarihiutaleista jauhoja)
- 1 iso porkkana raastettuna
- 1⁄2 tl suolaa
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1⁄2 tl kurkumaa
- Hiukan mustaa pippuria
Valmistus
- Keitä hirssejä n. 20 minuuttia kaksinkertaisessa määrässä vettä.
- Sekoita raastettu porkkana, suola, pippuri, kurkuma, rosmariini ja tattarijauhot hirssien joukkoon.
- Anna taikinan jäähtyä hiukan. Muotoile taikinasta pellille n. 9 rieskaa. Paista niitä uunissa n. 20 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin kullanruskean sävyn.
Hyvää ruokahalua!