
Suosittelemme käyttämään ohjeeseen KoRo:n korkealaatuisia manteleita. Ne ovat eri mantelisorteista paraslaatuisia ja makeimpia. Yhdessä muiden ainesten kanssa tällä granolla saat erityisen aloituksen jokaiseen aamuusi. Mikäli rakastat maapähkinöitä, voit myös kokeilla maapähkinägranolaamme ja vaihdella näiden kahden granolan välillä mielesi mukaan.
Ainekset
- 150 g kaurahiutaleita
- 100 ml vaahterasiirappia
- 80 g kookosöljyä
- 100 g manteleita
- 1 tl kanelia
- ½ tl suolaa
Valmistus
- Esilämmitä uuni 160 asteeseen.
- Mikäli kookosöljy on kiinteää, sulata sitä hiukan.
- Pilko seuraavaksi mantelit reilun kokoisiksi paloiksi.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään.
- Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle pellilla ja paista n. 20 minuuttia 160 asteisessa uunissa keskitasolla. Sekoita välillä.
- Ota granola uunista ja sekoita lusikalla. Anna jäähtyä pellillä täysin.
- Säilytä granolaa ilmatiivissä rasiassa, esimerkiksi kauniissa lasipurkissa jääkaapissa.