
Sen sijaan, että aina pitäisi ostaa kaupan välipalapatukoita, voit tehdä niitä helposti myös itse! Tämän reseptin myötä voit jatkossa aina ottaa omat proteiinipatukat mukanaasi evääksi. Nämä maukkaat välipalapatukkamme sopivat hyvin matkaevääksi ja antavat voimaa päivääsi. Kaiken lisäksi et tarvitse edes uunia näiden paistamiseen.
Ainekset n. 10 patukkaan
- 200 g Medjool taateleita
- 80 g liotettua mysliä
- 40 g kurpitsansiemeniä
- 20 g kurpitsansiemenproteiinijauhetta
- 20 g soija cripspiesejä
Valmistus
- Laita taatelit likoamaan kuumaan veteen.
- Sekoita sillä välin tehosekoittimella mysli, kurpitsansiemenet, kurpitsansiemenproteiinijauho ja soija crispiesit hyvin sekaisin.
- Kaada taateleista vesi pois. Lisää taatelit tehosekoittimeen. Sekoita kaikkia aineksia niin kauan, kunnes niistä on muodostunut tasainen, tahmea massa.
- Kaada seos leivinpaperille ja painele tasaiseksi levyksi. Laita kovettumaan jääkaappiin noin tunniksi.
- Pilko proteiinipatukat ja herkuttele!