
Tiesitkö, että soijapavut eivät vain ole soijasuikaleiden yksi ainesosista, vaan soijasuikaleet sisältävät pelkästään soijapapuja! Yhdessä vihannesten, yrttien ja mausteiden kanssa saat soijasuikaleista maistuvia lounaita ja illallisia.
Ainekset
- 600ml vettä
- 90 g soijasuikaleita
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl kookosöljyä
- 1/2 kesäkurpitsa
- 1 purkki kikherneitä
- 1 purkki tomaattimurskaa
- 1 tl cashewtahnaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl currya
- Suolaa ja pippuria
- Yrttejä
Valmistus
- Laita soijasuikaleet kiehuvaan veteen ja anna kiehua n. 10 minuuttia. Kaada lopuksi vesi pois.
- Kuumenna suuressa pannussa kookosöljy. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi ja lisää ne kuumalle pannulle. Paista niitä hetki.
- Lisää pannulle soijasuikaleet, kidneypavut ja tomaattimurska. Pilko kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja lisää pannulle.
- Lisää lopuksi mausteet ja cashewtahna. Sekoita hyvin.
- Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan. Sekoita välillä.
- Kun ruoka on valmista, kaada se tarjoilukulhoon ja koristele haluamillasi yrteillä.
Hyvää ruokahalua!