
Tässä on makoisa jälkiruoka pienien suupalojen muodossa. Täytettyihin taateleihin jää vain yksinkertaisesti koukkuun! Mikä parasta, voit vaihdella taateleiden täytettä mielesi mukaan. Kokeile esimerkiksi erilaisia marjoja tai pähkinätahnojamme, kuten cashew-, manteli- tai hasselpähkinätahnaamme.
Ainekset
- 6 Medjool-taatelia
- 6 tl maapähkinävoita
- 100 g pakastettuja vadelmia
- 1 rkl chia-siemeniä
- 1 rkl vaahterasiirappia
- Paahdettuja maapähkinöitä
Valmistus
- Chia-hillo: Keitä pakastevadelmia hiukan. Lisää Chia-siemenet ja vaahterasiirappi. Keitä miedolla lämmöllä n. 5 minuutin ajan. Otan tämän jälkeen hillo pois hellalta ja anna jäähtyä täysin.
- Halkaise taatelit, ota siemenet pois ja täytä jokainen taateli lusikallisella maapähkinävoita sekä chia-hilloa.
- Murskaa paahdettuja maapähkinöitä hiukan ja ripottele ne taateleiden päälle.
- Ei muuta kuin herkuttelemaan!