
Tonkapapujen tuoksu muistuttaa rommia ja vaniljaa - ja näiltä jälkiruoka myös maistuu! Maku on ihanan harmoninen, kun tonkapapujen lisäksi kookos, vadelma ja suklaa sointuvat siinä sopuisasti yhdessä. Tonkapapujen raastaminen onnistuu muuten erinomaisesti esimerkiksi muskattiraastimella!
Ainekset kahteen annokseen
- 1 rkl suklaapisaroita
- 250 g haluamaasi jogurttia
- 1 tonkapapu
- 1 rkl kookossokeria
- 4 rkl spelttihiutaleita
- 50 g tuoreita vadelmia
- Kookoshiutaleita
Valmistus
- Sulata suklaapisarat vesihauteessa. Kaada sulanut suklaa lusikalla tasaisesti lasien pohjalle. Anna suklaan kovettua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.
- Ota lasit jääkaapista ja lisää kumpaankin lasiin 2rkl spelttihiutaleita.
- Raasta tonkapapu ja sekoita kulhossa jogurtin ja kookossokerin kanssa. Kaada tämä seos laseihin.
- Koristele lopuksi vadelmilla ja kookoshiutaleilla.
Makoisia herkkuhetkiä!