




Kassia kanelitanko 1 kg
*Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)
- Ihanteellinen jälkiruokiin
- Lisäaineeton
- Makeahko maku
- Mausteinen
- Kanelitankoja
Valmiina lähetettäväksi
Toimitusaika n. 5-6 työpäivää
Kaikki yhdellä silmäyksellä Kassia kanelitanko 1 kg
Etkö saa kanelista tarpeeksi? Eikö puurossasi tai korvapuustissasi ole mielestäsi koskaan liikaa kanelia? Nyt saat ostettua KoRo:lta paljon kanelitankoja kerralla. Kassiakaneli on puu, joka on peräisin Kiinasta. Kanelitankoja saadaan kyseisen puun kuoresta. Kassiakaneli maistuu mausteisen makealta, ja sillä on ceyloninkanelia hieman voimakkaampi maku. Kun käytät kassiakanelia ruoanlaitossa, voit siis olla määrän kanssa hieman säästäväisempi kuin jos käyttäisit ceyloninkanelia. Kokeile itse!
Näin käytät kassiakanelia
Raastamalla kassia kanelitankoja ruokiin, tulee sen täysi maku esiin ja saat viimeisteltyä ateriasi maukkaaksi. Kassiakaneli ei vain sovellu makeisiin ruokiin, vaan myös suolaisiin. Kokeile käyttää kanelia esim. itämaisissa pataruoissa ja huomaa itse, että se toimii! Kanelitangot sopivat myös teen valmistamiseen mainiosti.
Ravintosisältö keskimäärin | per 100g |
---|---|
energia (kJ/kcal) | 1005 / 243 |
rasva | 1,2 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa | 0,3 g |
hiilihydraatit | 28 g |
josta sokereita | 2,2 g |
ravintokuitu | 53 g |
proteiini | 4 g |
suola | 0,03 g |
Tuote nro. | ZIMT_001 |
Alkuperämaa | Indonesia |
Sisältö | 1 kg |
Tuotemerkki | KoRo |
EAN | 4260654783100 |
Lataukset | Spesifikaatio |
Saattaa sisältää -merkintä | Saattaa sisältää -merkintä |
Toimitus | Delivery time outside of Germany |
Yritys | KoRo Handels GmbH Koppenplatz 9, 10115 Berlin |
Säilytys | Säilytettävä huoneenlämmössä |
Ainesosat | 100% kassiakaneli |
Kontaminaatio | Ei allergeeneja EU-säännöksen 1169/2011 mukaisesti. |
Myyntinimike | Kanelitangot kassia |
Lehdistö & jälleenmyyjät | Kuvia valkoisella taustalla |
From experts to experts

Ceylon
Made from the inner bark of the Cinnamomum verum tree, Ceylon is the original form of cinnamon. The thinner the rind, the finer and more aromatic the cinnamon taste, which is nobler, more aromatic and less pungent than that of the Cassia variety.
Cassia
Cassia cinnamon is the best-selling variety of cinnamon that comes from southern China. These sticks are much coarser and thicker than those of Ceylon cinnamon, darker in colour and more intense in odour, and their coumarin content is higher. Cassia cinnamon is of a lower quality than Ceylon cinnamon and is, therefore, much cheaper.
Cinnamon sticks
Cinnamon sticks are fermented and rolled up layers of cinnamon bark. They are particularly suitable for cooking recipes such as ragout, curry or sauces.
Broken cinnamon bark
Broken cinnamon consists of fragments that have come off during transport, for example, or result from the cutting of the bark. If you store the cinnamon break in a cool, dry and dark place, it keeps for up to three years.
Cinnamon powder
When ground, cinnamon has a caramel colour. The most common cinnamon powder that you find in supermarkets is the Cassia, as it is cheaper. Cinnamon powder loses its aroma rather quickly, so you should always try it before using it.
Cinnamon is a very old spice that originally came from Asia. Cinnamon trees are grown on plantations and harvested immediately after the rainy season, as the bark is then fresh and moist and can be easily peeled off. The quality of the cinnamon is based on the texture and color of its quills.
KoRon hintakaavio Kassia kanelitanko 1 kg
Neu im Sortiment |
|
||||
|
-
What is the KoRo price chart?
In this chart, you can see the price per base unit (mainly 100g). In addition, you will learn the reason for a price reduction or increase by clicking on the information circles. -
Why is the price fluctuating?
Most annual product crops have an impact on the relationship between supply and demand in the market. In the event of a bad harvest, we must also pay a higher price for raw materials. Due to the strong impact of external factors such as wind, weather, climate and natural events on the harvest, we are refusing long-term cross-harvest contracts with our producers. -
Why are we communicating price changes at KoRo?
Open communication is very important to us and therefore part of our vision. For this reason, we would like to keep you informed of the evolution of our prices. Thus, the KoRo price chart provides a transparent overview of the evolution of the products prices over time.
The KoRo price-letter
* Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, tilauksen voi perua milloin tahansa.

Kassia kanelitanko 1 kg - Ein Blick hinter die Kulissen

Der Kassiabaum
Der Baum, von dem die Zimtrinde stammt, heißt Zimtkassie und wird bis zu 12 Meter hoch. Sowohl die Rinde als auch die Laubblätter duften sehr stark.

Hier wächst die Zimtkassie
Die Bäume, von denen Dein Cassia-Zimt stammt, stehen in Indonesien. Die ursprüngliche Herkunft des Cassia-Zimts ist allerdings China – deshalb nennt man die Zimtkassie manchmal auch chinesischer Zimtbaum.

Vom Baum zum Gewürz
Die Verarbeitung von der Zimtrinde zur Zimtstange erfolgt mit Handarbeit. Die Baumrinde wird vom Baum abgetrennt und anschließend von den äußeren Schichten befreit. Beim Trocknen rollt sich die Zimtrinde dann aber ganz von allein zusammen.

Zimtrinde vs. Zimtstange
Während man bei Zimtpulver nicht auf Anhieb erkennen kann, ob es sich um Cassia oder Ceylon Zimt handelt, kann man bei Zimtstangen erkennen, um welche Zimtsorte es sich handelt. Cassia-Zimt besteht aus einer dicken gerollten Rinde des Cassia-Baums, auch Gewürzrinde genannt. Ceylon Zimtstangen sind hingegen dünne, zusammengerollte Innenrinden des Zimtbaumes.

Cassia vs. Ceylon
Die beiden Zimtsorten unterscheiden sich außerdem im Cumaringehalt. Cumarin ist ein natürlicher Inhaltsstoff von Zimt, der in sehr hoher Dosierung gesundheitsschädlich sein kann. Der Cumaringehalt ist bei Ceylon Zimt von Natur aus geringer als bei Cassia-Zimt und wird deshalb empfohlen, wenn Zimt häufig auf dem Speiseplan steht.
Mitä mieltä muut ovat? Kassia kanelitanko 1 kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)