Ainesosat
- Medjool-taateleita: 18 kappaletta
- Suolattuja maapähkinöitä: 150 g
- puolikkaita maapähkinöitä: 6 kpl
- Suklaapisarat ilman sokeria: 50 g
- Kookosöljy: 1 tl
- Vaniljatangon hedelmälihaa: 0,5 kappaletta
Valmistus
Vaihe 1
Soseuta taatelit, maapähkinät ja vaniljamassa tehosekoittimessa tasaiseksi. Siinä pitäisi olla vielä pieniä paloja.
Vaihe 2
Pyörittele seos käsilläsi palloiksi ja lisää tarvittaessa hieman vettä.
Vaihe 3
Muotoile 6 palloa ja laita jääkaappiin noin 1/2 tunniksi.
Vaihe 4
Sulata suklaa ja kookosöljy vesihauteessa ja päällystä pallot sillä. Paina puolikas maapähkinä suklaaseen.