
Buddha-kulhoista on nyt paljon reseptejä, jotka täyttävät keittokirjoja ja herättävät paljon huomiota. Yhdysvalloista tuleva trendi on ehdottomasti saapunut tänne. Voit kokeilla sitä itse kulhoversiollamme.
Ainekset yhdelle henkilölle
- 300 g Hokkaido
- 150 g kesäkurpitsaa
- 200 g tofua
- 1 annos tuoretta pinaattia
- Maissia valintasi mukaan
- Kurpitsansiemenet
- 1 rkl hiivahiutaleita
- Valkosipuli
- Timjami
- Mausteet(kristallisuola, pippuri, curry, Kala Namak,...).
Valmistelu
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Leikkaa kurpitsa, kesäkurpitsa, valkosipuli ja tofu pieniksi paloiksi, levitä leivinpaperille, mausta sitruunalla, mausteilla ja timjamilla ja paista uunissa 15-20 minuuttia.
- Pese sillä välin pinaatti ja laita puolet siitä kulhoon. Höyrytä toinen puolikas uunissa viimeiset viisi minuuttia.
- Kun kaikki on valmista, lisää kulhoon kurpitsansiemeniä ja hiivahiutaleita ja nauti! :)