Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!

Luomu hapankaali 20 x 500 g

24,50 €*

2,45 €* per 1 Kilogramma

Hinnat sis. ALV, eivät toimituskuluja.

Määrä

Saatavilla, toimitusaika 5-6 arkipäivää

Osta nyt: Luomu hapankaali 20 x 500 g

Elämä on parempaa, kun siinä on kimalteita! Koska näemme asian samalla tavalla, verkkokaupassamme on nyt 500 gramman pusseja kimaltelevaa hapankaalia! Eikö hapankaali näytä vähän kuin juhlakoristeelta? Jos luulet, että kaali on "vain" runsasta kotiruokaa, olet väärässä. Käymisprosessissa valmistetulla valkokaalilla on paljon hyviä puolia ja se maistuu raikkaalta ja herkulliselta paitsi pekonin ja savustetun sianlihan kanssa myös kasvisruoissa. Tilaa nyt 20 x 500 g erä luomu hapankaalia verkkokaupastamme!

Hapankaali: valkokaalista perinteiseen kaaliin

Hapankaalin valmistamiseksi valkokaali on säilöttävä maitohappokäymisellä. Tätä vihannesten säilöntätekniikkaa käytettiin jo antiikin Kreikassa ja Rooman valtakunnassa. Saatat tuntea myös korealaisen hapankaalin muunnoksen: kimchin. Hapan kiinankaali sai alkunsa jo 7. vuosisadalla. Ennen kuin säilöntämenetelmä vakiintui, hapankaalia syötiin Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa pääasiassa talvella. Mutta nyt mennään yksityiskohtiin siitä, miten se valmistetaan: tuore kaali hienonnetaan ja laitetaan astiaan (kattilaan) suolan kanssa. Suola irrottaa nesteen vihanneksesta ja säilyttää mehun. Sitten valkokaali käsitellään "kaalimurskaimella" ja siihen lisätään maitohappobakteereja. Myös hapankaalimme pastöroidaan. Tämä tappaa bakteerit ja tekee happamasta herkusta entistäkin pidempään kestävän.

KoRo:n luomu hapankaalin valmistus

Käymisteitse valmistetussa valkokaalissa on se hyvä puoli, että sitä voi syödä suoraan pussista ja se sopii täydellisesti rapeisiin salaatteihin. Tai voit valmistaa sen "mummon tapaan" valituilla mausteilla, muutamalla omenanpalalla ja pekonilla. Kasvissyöjät ja vegaanit voivat nauttia hapankaalia myös pataruoan, piiraan, curryn tai kasvis-/vegaaniperunanuudelien ja lasagnen kanssa.

Tilaa luonnonmukaista hapankaalia KoRo-nettikaupasta

Kuten nimikin kertoo, hapankaali maistuu happamalta. Olemme maustaneet sitä vain kivisuolalla ja tietoisesti välttäneet sokerin lisäämistä. Voit tietysti makeuttaa vihanneksia oman maun mukaan ja hienosäätää niitä erilaisilla mausteilla. Käynyt valkokaali on herkullista sekä raakana että kypsennettynä keitoissa, muhennoksissa ja salaateissa, mutta myös runsaana lisäkkeenä. Hapankaalimme kiinteä ja rapea purenta sopii myös erinomaisesti kulhoihin tai tuoreen leivän, hampurilaisten ja pizzan päälle. Vakuuta itsesi yrttilajikkeesta ja osta 500 g hapankaalia pussissa!

 

* Hapankaali sisältää luonnostaan sokeria (1 g/100 g)

Tuotenumero: KRAUT_001_T20
Parasta ennen -päiväys 05.08.2025
Sisältö 10 kg
Valmistaja KoRo
EAN/GTIN 4260718293279
Tietolomake Spesifikaatio
Saattaa sisältää Saattaa sisältää -merkintä
Toimitus Toimitus Saksan ulkopuolelle
Huomautus etiketeistä Ainesosat, ravintoarvot ja pakkaus saattavat poiketa. Tarkempia tietoja varten lue tuotespesifikaatio.
Kysymyksiä ja vastauksia: Luomu hapankaali 20 x 500 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Sinun ei tarvitse ryhtyä hapankaalikuurille laihtuaksesi - tärkeintä on kalorivaje. Pastöroidussa hapankaalissamme on vain 20 kcal/100 g.
Kyllä, voit myös napostella purtavaksi kiinteää hapankaalia raakana. Entä esimerkiksi raaka- tai vegaanisen makkarasalaatin ainesosana?
Tuottajatilallamme on jalostettu omalta pellolta peräisin olevaa valkokaalia hapankaaliksi parhaissa kasvuolosuhteissa jo 65 vuoden ajan. Tuoreesta valkokaalista poistetaan ulkolehdet ja varren puumainen osa porataan koneella. Jokainen yksittäinen pää tarkastetaan sitten käsin. Tämän jälkeen kaali leikataan koneellisesti ja siihen lisätään 1,4 % suolaa. Suola on tärkeää hapankaalin koostumuksen kannalta, ja se antaa sille tietyn makuaineen. Leikattu valkokaali täytetään käymisastioihin ja asetetaan paineen alle. Nyt alkaa luonnollinen käymisprosessi: tässä vaiheessa maitohappobakteerit fermentoivat valkokaalin sisältämän sokerin (noin 4 %) maitohapoksi. Tämä aiheuttaa tyypillisen miellyttävän happaman maun. Näin valmistetaan pitkään säilyvää hapankaalia ilman säilöntäaineita.
Voit syödä pastöroitua hapankaaliamme ilman keittämistä ja nauttia sitä esimerkiksi rapeissa salaateissa tai voileivän päällä. Hapankaalin valmistaminen ei ole vaikeaa: klassisena lisäkkeenä erilaisiin ruokiin voit höyrystää sitä vedessä tai liemessä ja täydentää sen mausteilla. Esimerkiksi laakerinlehdet, katajanmarjat, savolainen ja hieman pippuria ovat sopivia. Jos kaali maistuu liian happamalta, voit lisätä siihen makeutta ananasta, omenaa tai sokeria. Tietenkään et voi tehdä vain "savustettua sianlihaa sisältävää hapankaalia", vaan voit käyttää vihanneksia myös piiraaseen, lasagneen, pataan, keittoon, curryyn, gulassiin tai jopa pizzaan. Lievästi hapan monitoimiherkku maistuu hyvältä myös kasvis-/vegaaniruokana maukkaassa perunapannussa tai kasvislihapullien kanssa.
Yleisesti ottaen emme näe mitään ongelmaa siinä, että hapankaalia nautitaan kohtuullisesti raskauden aikana. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet epävarma.
Ennen kaikkea tasapainoinen ruokavalio, joka vastaa tarpeitasi, on terveellistä. Mutta voimme vakuuttaa teille yhden asian: 500 gramman pussi sisältää vain valkokaalia ja ripaus vuorisuolaa.
Jotta valkokaali muuttuisi hapankaaliksi, se on fermentoitava. Tämä toimii maitohappobakteerien avulla. Myöhemmin tapahtuva pastörointi tekee tuotteesta entistäkin säilyvämmän. Tässä prosessissa mikro-organismit ja bakteerit tapetaan kuumentamalla tuote lyhyesti vähintään 60 °C:een.
100 g hapankaalia antaa 20 kcal. Kuten tavallista, löydät kaikki tiedot ravintoarvoista ja ainesosista verkkokaupastamme tuotekuvauksen vierestä tai sen alapuolelta.
Hinnan kehitys

Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti

Kaikki tiedot ilman takuuta!

Mitä muut sanovat Luomu hapankaali 20 x 500 g:sta

4.9/5

126 Arvostelut


112
12
1
1
0

5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti

Lataa vain kuvia ja videoita, joiden enimmäiskoko on 4 Mt / kappale. Sallitut muodot ovat: jpg, png, mp4, mov
B

Barbara B.

06.04.2024

Erittäin hyvä

Halusin ostaa paketin ihan vain uteliaisuuttani, ja lopulta pidin siitä niin paljon, että se on seuraavien tilausteni listalla. Käytännöllinen olla kaapissa terveellisenä ja maukkaana lisukkeena.

Anonyymi

04.04.2024

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, erittäin hyvä vastine rahalle, kiitos.

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, erittäin hyvä vastine rahalle, kiitos.

Anonyymi

27.03.2024

Suosittelen

Rakastan tätä hapankaalia, se on käytännöllistä pitkäikäisessä pakkauksessa, joten minulla on aina jonkin verran käsillä TOP

Anonyymi

25.03.2024

Luonteenomaisen hapan maku

Luomuhapankaalissa on tyypillinen hapan maku, joka syntyy käymisprosessin aikana. Maku on voimakas ja hieman hapan. Se on virkistävä ja monipuolinen lisuke, joka sopii monien ruokien kanssa.
G

Gabriele S.

21.03.2024

Tilataan uudelleen

Ei liian hapan, hyvin suolattu (ei liikaa), hyvä maku.
S

Sabine T.

20.03.2024

Melkein kuin kotitekoinen

Ostan aina hapankaalia, herkullista, muistuttaa minua siitä, kun tein itse hapankaalia, heti kun pussi on avattu, alkaa napostelu.
E

Eliane A.

16.03.2024

Erinomainen, suosittelen

Tämä hapankaali ei ole liian hapokasta, ja nautin siitä todella paljon.
M

Marta Lucía R.

16.03.2024

hyvä ammattitaito

yksi hapankaalivalmisteista, joka nostaa tavanomaiset valmisteet pykälää korkeammalle. Tehokasta, maukasta ja ennen kaikkea hyviä raaka-aineita.
L

Louis M.

29.02.2024

Välttämätön tarvike

Suoraan sanottuna tämä saattaa olla suosikkituotteeni Korosta... Hyvä hapankaali, joka on super käytännöllinen ja nopea ruokailuun matkalla. Hyvä vastine rahalle.
K

Kathrin K.

26.02.2024

Yksi parhaista koskaan maistamistani hapankaaleista.

Erittäin maukasta. Mukava hapankaalin maku eikä liian hapan. Maistuu hyvältä sellaisenaan, mutta voidaan valmistaa myös suolaisena. Hienoksi viipaloitu eikä kellu suolavedessä.

Asiakkaat ostivat myös