Luomu kurkuma-pappardelle 1,5 kg
16,50 €*
Hinnat sis. ALV, eivät toimituskuluja.
Saatavilla, toimitusaika 6-7 arkipäivää
Osta nyt: Luomu kurkuma-pappardelle 1,5 kg
Pitkä, pidempi, pappardelle. Luomu kurkuma-pappardellemme ovat herkullisia pitkiä italialaisia nuudeleita, joissa maku, raaka-aineet ja laatu kilpailevat keskenään, ja me katselemme tätä kisaa mielellämme (ja maistelemme tietysti)! Pappardellemme on valmistettu 98 % riisijauhosta ja 2 % kurkumasta. Jauhojen neutraali maku antaa kurkumalle runsaasti tilaa kehittää makua: mausteinen, miellyttävän katkera aromi ja kelta-oranssi silmäänpistävä väri tekevät niistä kohokohdan missä tahansa pastareseptissä! Vaikka emme käytä durumvehnäjauhoa, pastan koostumus on erinomainen. Ne eivät ole liian kiinteitä eivätkä liian murenevia. Aivan kuin tämä ei olisi vielä riittänyt, olemme pitäneet pastamme reseptin gluteenittomana ja vegaanisena, koska uskomme, että kaikkien pitäisi voida nauttia siitä. Miten voimme pitää sen lyhyenä, kun on näin paljon monitehtäväisyyttä? Tilaa nyt luomu kurkuma-pappardellea ja katso itse!
Kurkuma - mitä se on?
Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja on kotoisin Aasiasta. Juuri tunnetaan pääasiassa tyypillisestä tuoksustaan, kirkkaan keltaisesta väristään ja voimakkaasta, mausteisesta maustaan. Kurkuma antaa currylle upean värin, ja myös luomu pappardellemme nauttivat aromirikkaudesta. Tietenkin testasimme erilaisia laatuja perusteellisesti etukäteen ja päätimme sitten valita version, jossa on 2 % kurkumaa, jotta maku on mausteinen, mutta ei liian voimakas tai jopa kitkerä.
Valmista pastaa 5-7 minuutissa
Mitä pidempi pastakuvaus, sitä lyhyempi valmistelu: laita pappardelle suolattuun kiehuvaan veteen, keitä 8-10 minuuttia ja ne ovat valmiita tarjoiltaviksi. Tyypillisesti pappardellea tarjoillaan pastapesinä runsaan ragun kanssa, eli "al cinghiale". Food Journal -osiossamme on resepti kasvissosekeittoon, jonka kanssa kurkuma-pappardelle sopii täydellisesti. Mutta ne sopivat myös linssi-pastaan tai värikkääseen nuudelipannuun.
Tilaa luomu kurkuma-pappardellea KoRo-nettikaupasta
Luomu kurkuma-pappardellemme kanssa emme voi vastustaa pitkiä nauhanuudeleita. 98 % riisijauhoa takaa vegaanisen ja gluteenittoman reseptin, 2 % kurkumaa antaa mausteisen sävyn ja upean kelta-oranssin värin. Nopeasti valmistettava ja ainutlaatuisen makuinen luomu pasta on sisäpiirin vinkki jokaiseen kotitalouteen. Poikkeukset vahvistavat säännön, joten tilaa nyt luonnonmukaista kurkuma-pappardellea ja nauti!
Ravintoarvo keskimäärin | per 100 g |
---|---|
Energia (kj/kcal) | 1541 / 363 |
Rasva | 1.1 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa | 0.3 g |
Hiilihydraatit | 78 g |
josta sokereita | 2.1 g |
Ravintokuitu | 1.2 g |
Proteiini | 9.7 g |
Suola | 0.14 g |
Tuotenumero: | NUDEL_017 |
---|---|
Alkuperä | Myanmar und Thailand (Reis), Tansania (Kurkuma) |
Alkuperä (Käsittely) | Italia |
Luomu alkuperä | Ei-EU-maatalous |
Sisältö | 1.5 kg |
Valmistaja | KoRo |
EAN/GTIN | 4260718294917 |
Tietolomake | Spesifikaatio |
Kontrollinumero & luomu alkuperä |
|
Saattaa sisältää | Saattaa sisältää -merkintä |
Toimitus | Toimitus Saksan ulkopuolelle |
Yritys |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Säilytys | Säilytys kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna. |
Ainesosat | Riisijauho*, 2 % kurkuma*, vesi *luonnonmukainen viljely |
Ristikontaminaatio | Saattaa sisältää SOIJAA. |
Parasta ennen -päiväys | 12.05.2024 |
Myyntinimike | Riisijauhosta ja kurkumasta valmistettu luomu pappardelle |
Lehdistö & jälleenmyyjät | Lataa kuvat ilman taustaa |
Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti
Kaikki tiedot ilman takuuta!
Kirjaudu sisään
Super lecker!
Löysin vihdoin gluteenittomia nuudeleita, joissa ei ole maissia ja jotka näyttävät ja maistuvat silti "normaaleilta" gluteenittomilta nuudeleilta. Kevyt kurkumainen vivahde, joka ei ole kitkerä. Kypsennän nuudeleita 9 minuuttia, ja sitten ne ovat minulle täydellisiä.
discreti
ei huono, hieman tahmea, menettää paljon kurkumaa kypsennyksen aikana.
Loistava vaihtoehto
Herkullista, vaikkakin hieman hankalaa kypsennysajan ja koostumuksen suhteen. Ensimmäisellä kerralla kun keitin ne, ne kaikki jäivät yhteen, koska annoin pastan jäähtyä siivilässä, kunnes kastike oli valmis. Seuraavalla kerralla laitoin nuudelit suoraan pannulle kastikkeen kanssa, ja kaikki meni hyvin. Pad Thain, fettuccinen korvikkeena jne. ...
Erittäin maukasta
Super gluteeniton vaihtoehto!
Super lecker
Kuten monet muutkin, sain nuudelit lokakuun laatikossa ja pääsin vihdoin kokeilemaan niitä: Kuten monet edelliset puhujat ovat jo todenneet, 5-7 minuutin kypsennysaika ei ole tarkka. Asetin ajastimen 7 minuuttiin, ja ne olivat edelleen hyvin al-dente. Vielä 2 minuuttia, ja ne olivat minulle täydellisiä, al-dente-ruoan ystäville ehkä hiukan liian hyvin kypsiä. Mutta se on pohjimmiltaan makuasia. Keittimessäni on 9 tasoa, ja nuudelit kypsyivät kauttaaltaan tasolla 7, kun vesi oli keitetty kerran, suolattu ja keitetty uudelleen. Samoin sain pastan säännöllisesti liikkeelle pastakynsilläni, jotta se ei jäisi kiinni. Jos et saa niitä liikkeelle, ne jäävät pohjaan kiinni, sillä ne vaikuttavat ehdottomasti tahmeammilta kuin vehnäpasta. Näin ei kuitenkaan käynyt minulle. Minulla oli myös vain hyvin yksittäisiä "rikkoutumisia"; koska mikään ei ollut tarttunut minuun, puhdistus oli vastaavasti helppoa. Käyttäisin kuitenkin aina riittävän suurta kattilaa, jossa on riittävästi tilaa (näin pitäisi tehdä pastan kanssa joka tapauksessa, mutta tässä tapauksessa se on ratkaiseva tekijä, koska sillä on taipumus tarttua kiinni). Maultaan ne ovat erittäin maukkaita ja sopivat loistavasti tekemäni kastikkeen kanssa (cashew-pohjainen, paahdettuja paprikoita ja hieman ravitsemushiivaa tehosekoittimessa); ennen kaikkea rakenteensa ansiosta ne sopivat erinomaisesti "kastikkeeksi", sillä nesteet tarttuvat hyvin. Jos se ei toiminut ensimmäisellä kerralla, arvioi, mitä voisit tehdä seuraavalla kerralla toisin? Minulla oli rehellisesti sanottuna epäilyksiä joidenkin aiempien arvostelujen jälkeen, minkä vuoksi luultavasti epäröin niin kauan "uskaltaa", mutta se oli todella vaivatonta, joten yksityiskohtainen kuvaus keittomenetelmästä jne. Ehkä tämä auttaa jompaakumpaa :) Suosittelen pastaa joka tapauksessa, ja se on tarkkailulistallani tulevia tilauksia varten.
Nami!
Nami, silmäänpistävä 🙂 ...
Hyvä suositus
Loistava vaihtoehto "tavallisille" nuudeleille vaihtelua tuomaan. Maistuu miellyttävän kurkumalta. Erittäin hyvää kevyen sienikastikkeen kanssa, erityisesti nyt syksyllä. Minullakaan ei ollut ongelmia niiden kypsentämisessä. Vähän öljyä lisäämällä nuudelit eivät tartu toisiinsa sen enempää tai vähemmän kuin "tavalliset" nuudelit. Ne vastaavat makuani 100 %!
Ei taas
Minulla oli nuudelit lokakuun laatikossa, kuten monet muutkin, olin erittäin tyytyväinen, rakastan kurkumaa. Mutta se ei toiminut lainkaan 10 minuutin keittämisen jälkeen, se oli edelleen kovaa, ja kattilassa oli vain pieniä palasia, kun sitä sekoitti. Jälkeenpäin se oli vain kasa lautasella, ei houkuttelevaa eikä maistuvaa. Myös maku jättää paljon toivomisen varaa. Kurkumanudelnin tuottajia on muitakin. Tämä ei toimi lainkaan. Anteeksi.
Olen innoissani
Lokakuun tilauslaatikossani oli nuudeleita. Luettuani arvostelut täältä, tuskin uskalsin kokeilla niitä - mutta olen innostunut. Ne eivät ole huonompia kuin tavalliset nuudelit, sanoisin jopa, että ne maistuvat paremmilta kuin tavalliset nuudelit. Selkeä suositus minulta!