Saatavilla, toimitusaika 7-8 arkipäivää
Osta nyt: Luomu raparperikompotti 360 g
Raparperi (kausi) on vaan kesäflirttiä? Me sanomme, että ei enää, koska vaaleanpunaisella varsivihanneksella on potentiaalia makean ja happaman pitkäaikaiseen suhteeseen. Unohda siis treffiportaalit, sillä me KoRossa olemme todellisia matchmakereita: luomu raparperikompottimme lupaa pitkiä ja vietteleviä kohtaamisia ja sokerinsuloisia jälkiruokia. Unelmasuhde, jonka ainoa syy hajoamiseen on tyhjä kompottipurkki. Katso itse ja kokeile sokeroitua luomu raparperikompottia 360 g:n lasipurkissa.
Raparperikompotti: nimi ja tuotanto
"Mistä nimesi tulee?" - kysytään kompotilta usein ensitreffeillä. Nimi tulee itse asiassa ranskankielisestä sanasta "composte", joka tarkoittaa "sekoitusta", mikä viittaa tämän ruokalajin koostumukseen. Kompotti on sokerin kanssa kypsennettyä hedelmää, jota syödään usein jälkiruokana tai jota käytetään monenlaisten leivonnaisten makeuttamiseen. Variaatioille ei ole juuri mitään rajoja: voit valita, yhdisteletkö useita hedelmiä vai haluatko olla täysin yksiavioinen. Nimestään poiketen raparperikompotilla on saksalaiset juuret. Tehtaassa raparperi sekoitetaan ensin sokerin kanssa, kuumennetaan ja täytetään purkkeihin. Sen jälkeen se pastöroidaan, jäähdytetään, kootaan eriin ja kuormalavoille. Valmis kompotti viihtyy sitten purkissaan, kunnes se pääsee lopulta muuttamaan kotiisi. Suhde, jossa yhteen muuttamista kiireellä suositellaan epäröimättä. Yksiavioisuus ei ole sinua varten? Kokeile sitten KoRo-sarjan muita hedelmälevitteitä: mansikka, hapankirsikka, mango, aprikoosi ja vadelma!
Ruoanlaitto, leipominen, napostelu - monipuolinen raparperi
Raparperi on todellinen monitoimija: hillosta herkullisiin kakkuihin ja virkistäviin juomiin, vihannesta käytetään monin tavoin, erityisesti keväällä. Kompottina raparperista tulee ympärivuotinen tähti. Syö sitten suoraan purkista tai uusimpien kakkujen tai jälkiruokien salaisena ainesosana - luovuudellasi ei ole rajoja! Kokeile maukasta raparperimurua tai lisää lusikallinen vaaleanpunaista herkkua puuroon. Kaipaisiko jogurttisi hieman väriä? Viimeistele aamiaisesi kesäisellä kompotilla tai kruunaa se sokeroidulla raparperilla. Hauska fakta on, että vaikka raparperi on varsivihannes, sitä käytetään keittiössä yleensä hedelmänä.
Osta raparperikompottia KoRo-nettikaupasta
Luomu raparperikompottimme on hyvä saalis - saat siitä KoRon kunniasanan! Luonnonmukaisesti viljelty, makeahappoinen herkku saa sinut unohtamaan menneen kesän flirtit, sillä raparperikompotti on tullut jäädäkseen! Sokeroitu herkku sopii raparperikauden kahden kuukauden sijasta ympäri vuotiseen käyttöön levitteeksi, leivontaan, jälkiruokiin tai suoraan purkista naposteltuun. Pitkäaikainen flirtti, johon on ilo lähteä mukaan! Tilaa nyt luomu raparperikompottimme 360 g purkissa!
Ravintoarvo keskimäärin | per 100 g |
---|---|
Energia (kj/kcal) | 293 / 69 |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa | 0 g |
Hiilihydraatit | 15 g |
josta sokereita | 14 g |
Ravintokuitu | 2.4 g |
Proteiini | 0 g |
Suola | 0 g |
Tuotenumero: | KOMP_001 |
---|---|
Parasta ennen -päiväys | 19.03.2025 |
Alkuperä | Puola |
Alkuperä (Käsittely) | Saksa |
Luomu alkuperä | EU-maatalous |
Sisältö | 0.36 kg |
Valmistaja | KoRo |
EAN/GTIN | 4260718297826 |
Tietolomake | Spesifikaatio |
Kontrollinumero & luomu alkuperä |
|
Saattaa sisältää | Saattaa sisältää -merkintä |
Toimitus | Toimitus Saksan ulkopuolelle |
Yritys |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berliini |
Säilytys | Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä valolta suojattuna, avattuna jääkaapissa ja nauti 3 päivän kuluessa |
Ainesosat | 73 % raparperi*, vesi, 13 % sokeri* *luonnonmukainen viljely |
Ristikontaminaatio | Ei sisällä EU:n asetuksen 1169/2011 mukaisia allergeeneja |
Myyntinimike | Luomu raparperikompotti makeutettu sokerilla |
Huomautus etiketeistä | Ainesosat, ravintoarvot ja pakkaus saattavat poiketa. Tarkempia tietoja varten lue tuotespesifikaatio. |
Lehdistö & jälleenmyyjät | Lataa kuvat ilman taustaa |
Rakastamme raparperia! Onko sinullakin? Kokeile sitten makeutettua raparperia tai omena-raparperisosetta.
Olipa kyseessä muru, kompotti, kakku tai hillo - raparperi on olennainen osa monia makeita ruokia. Tämän vuoksi raparperi luetaan usein spontaanisti hedelmäksi. Kasvitieteellisesti raparperikasvi luokitellaan kuitenkin vihannekseksi, koska emme syö raparperin hedelmiä vaan pääasiassa kasvin varren. Näin ollen raparperi lasketaan myös varsimaiseksi vihannekseksi, kuten parsa ja selleri.
Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti
Kaikki tiedot ilman takuuta!
Kirjaudu sisään
4-5 tähden arvostelut 🙂
erittäin maukasta ja ilman tarpeettomia lisäaineita.
1-3 tähden arvostelut 🙃
Kirpeä herkku
Aivan kuin mummon - erittäin maukasta !
Jos pidät raparperista, rakastat tätä, eikä sinun tarvitse aina odottaa, että se on sesongissa.
Erittäin maukasta myslin tai soijajogurtin seassa.
Kauniisti hedelmäinen
Osta tämä! Niin uskomattoman herkullista!
Terveellistä ja herkullista!
Kirpeä herkku
erittäin maukasta ja ilman tarpeettomia lisäaineita.
Täydellinen kastanjapikkuleivonnaisiin!
Tee tilauksesi ilman toimituskuluja! 🤑
Niin kauan kuin uusilla tuotteilla ei ole vielä kauniita kuvia, säästät toimituskulut.
KoRo GmbH
21.09.2023
Hyvä asiakas, kiitos arvostelusta tuotteestamme. Asiakkaidemme mielipiteet ovat meille erittäin arvokkaita ja otamme ne huomioon. Ystävällisin terveisin KoRo-tiimisi.