Osta nyt: Luomu tattarihiutaleet 3 kg
Tattari on kasvisuku, joka kuuluu ohdakkeisiin. Se on peräisin Etelä-Venäjän aroilta. Tattaria viljellään nykyään laajalti Brasiliassa. Se maistuu viljalta, mutta on pseudoviljaa. Tattarille on ominaista hieman karvas ja voimakas pähkinäinen maku. Tattarihiutaleemme eivät sisällä lisäaineita ja ovat peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä.
Tattarihiutaleet sopivat erinomaisesti osaksi terveellistä mysliä. Niistä saa myös hyvän puuron pohjan. Lisäksi tattarihiutaleista voidaan leipoa herkullisia keksejä.
Ravintoarvo keskimäärin | per 100 g |
---|---|
Energia (kj/kcal) | 1467 / 346 |
Rasva | 1.73 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa | 0.4 g |
Hiilihydraatit | 71 g |
josta sokereita | 0 g |
Ravintokuitu | 3.7 g |
Proteiini | 9.8 g |
Suola | 0 g |
Tuotenumero: | BUCH_002 |
---|---|
Parasta ennen -päiväys | 29.02.2024 |
Alkuperä | Puola, Liettua, Viro, Latvia, Saksa, Ruotsi |
Alkuperä (Käsittely) | Saksa |
Luomu alkuperä | EU-maatalous |
Sisältö | 3 kg |
Valmistaja | KoRo |
EAN/GTIN | 4260335831168 |
Tietolomake | Spesifikaatio |
Kontrollinumero & luomu alkuperä |
|
Saattaa sisältää | Saattaa sisältää -merkintä |
Toimitus | Toimitus Saksan ulkopuolelle |
Yritys |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berliini |
Säilytys | Säilytys kuivassa ja viileässä. |
Ainesosat | 100 % tattari* *luonnonmukainen viljely |
Ristikontaminaatio | Saattaa sisältää pieniä määriä GLUTEENIA, MAAPÄHKINÄÄ, SOIJAA, MAITOA (LAKTOOSI), PÄHKINÄÄ, SEESAMIA ja LUPIINIA. |
Myyntinimike | Luomu tattarihiutaleet |
Huomautus etiketeistä | Ainesosat, ravintoarvot ja pakkaus saattavat poiketa. Tarkempia tietoja varten lue tuotespesifikaatio. |
Lehdistö & jälleenmyyjät | Lataa kuvat ilman taustaa |
Ja, unsere Buchweizenflocken stammen aus biologischem Anbau.
Anders als Haferflocken weisen Buchweizenflocken einen intensiven nussigen Geschmack auf. Sie sind zudem fettarm (1,73 g/100 g) und eine Ballaststoffquelle (3,7 g/100 g). Die Buchweizenflocken von KoRo stammen zu 100 % aus biologischem Anbau und kommen ohne Geschmacks-, Farb- und Konservierungsstoffe aus. Mit der praktischen 3 kg-Vorteilspackung sicherst Du Dir einen langfristigen Vorrat.
Buchweizenflocken enthalten von Natur aus kein Gluten. Dennoch kann es je nach Anbaugebiet bei der Ernte oder der Verarbeitung unserer Bio-Buchweizenflocken zu Kontaminationen mit glutenhaltigem Getreide kommen.
Bei einer kühlen und trockenen Lagerung sind die Buchweizenflocken in der ungeöffneten Originalverpackung mindestens 12 Monate ab Produktionsdatum haltbar.

Banaanileipä muffinssit
Banaanileivän inspiroimat muffinssit ovat kosteita, voimakkaan makuisia ja gluteenittomia.

Sydämellinen hirssi-taleri
Hirssi on loistava vaihtoehto, jos et halua syödä riisiä - sillä gluteenittomien viljojen trendi on juuri herännyt henkiin.

Manteli tattari pannukakkuja
Tattarijauhoihin perustuvissa vegaanisissa ja gluteenittomissa pannukakuissa on voimakas, pähkinäinen maku.

Tattari pannukakkuja
Pienet pannukakut, joilla voit yllättää rakkaasi sunnuntaiaamuna herkullisella aamiaisella!

Kermainen omena-kaneli-chiapuuro
Kanelin tuoksu ja lehtien kahina. Kurpitsoja voi ostaa kaikkialta, ja on taas aika käyttää huivia. Syksy on aivan nurkan takana. Jos haluat päästä tunnelmaan, kokeile tätä herkullista puuroa!

Proteiinipuuro
Syksy tekee hitaasti tuloaan. Mikä voisi olla sopivampaa kuin lämmittävä puuro? Täynnä runsaasti proteiinia, joten voit aloittaa päivän kunnossa.
Varieties & Origin

Buckwheat seeds have a greenish to beige coloration, and in shape they remind tiny pyramids. They are perfect to sprout, added to your porridge, and fit deliciously in a variety of recipes.
Buckwheat originally comes from Asia; arrived in Europe in the early Middle Ages, buckwheat has a short period of growth and thrives on lean soil, but is sensitive to cold. It has been a staple of Eastern European cuisine since ancient times, and Russia is the first documented country to have cultivated buckwheat. In 2017, 3.8 million tons of buckwheat were harvested worldwide. China is the largest producer of buckwheat, followed closely by Russia.
Tuotanto

Zugegeben: Buchweizengrütze wirst Du wahrscheinlich nur sehr selten pur essen. Uns schmeckt der Buchweizenschrot im Smoothie auch deutlich besser. Um Konsistenz, Geruch und Geschmack beurteilen zu können, mussten wir alles ohne pflanzliche Milch oder Obst dazu probieren. Du kannst uns glauben, bei diesem Tasting haben wir mehr als nur 2 Gläser Wasser getrunken.

Die Hauptanbaugebiete liegen in Nordamerika und Asien. Wir wären aber nicht KoRo, wenn wir nicht auch Erzeuger in Europa gefunden hätten. Unser Buchweizen stammt deshalb sogar von Feldern aus Deutschland.

Auf so einem Feld findet der biologisch-dynamische Anbau unserer Buchweizen-Pflanzen nach dem Demeter-Standard statt. Im Mai beginnt die Aussat, damit Du spätestens an kalten Wintertagen Dein warmes Buchweizen-Porridge genießen kannst.

Das freut besonders Menschen mit Zöliakie: Buchweizen sieht zwar ähnlich aus wie Getreide, ist aber eigentlich keins. Die Pflanze zählt zu den Knöterichgewächsen und enthält deswegen auch kein Gluten.

Nach der Ernte wird das Pseudogetreide in dieser Fabrik geschrotet. Dabei werden die Achänen, so nennt man die Samen der Pflanze, einfach nur klein gerieben. Schon ist die Buchweizengrütze bereit für seine Reise in das KoRo-Lager.

Wer es in dieses Lager geschafft hat, kann von sich behaupten: "Ich bin lecker". Genau der richtige Platz für unsere Buchweizengrütze also, um auf Deine nächste Bestellung zu warten.
Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti
Kaikki tiedot ilman takuuta!
Kirjaudu sisään
4-5 tähden arvostelut 🙂
G-vapaa, herkullinen ja loistava leivontaan - olen fani!
1-3 tähden arvostelut 🙃
__TS_HEADLINE__
Super mysliä varten
G-vapaa, herkullinen ja loistava leivontaan - olen fani!
Erittäin hyvä
Laadukas ja edullinen!
Paras
Suosittelen sitä!
Hyvää vaihtelua kaurapuurolle
Tee tilauksesi ilman toimituskuluja! 🤑
Niin kauan kuin uusilla tuotteilla ei ole vielä kauniita kuvia, säästät toimituskulut.