🌈 Non-food

86 Tuote
Filter schließen
 
  •  
  •  
-
  •  
  •  
  •  
 
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Lasikuula-laajennussetti kuularadalle
3,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bambukiskot täydentävä setti kuularadalle
9,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puuvillainen verkko-ostoskassi
4,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu hedelmä- ja vihannesverkko 3 kpl
6,00 €
2,00 € per kpl

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Keräilynyöri kuularataan
3,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Piano-laajennussetti kuularadalle
13,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 470...
11,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 900...
16,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 1960...
17,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 1960...
17,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 470...
11,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Uudelleenkäytettävä silikonipakastepussi, 900...
16,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Jäätelön säilytysastia 1L
10,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Cold Brew kahvikannu 1300 ml
23,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Palapeli "Värikäs KoRo-maailma" 1000 palaa
10,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

KoRo:n muistipeli
9,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

KoRo kvartetti-korttipeli
6,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Sushi aloitussetti 6-osainen
13,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Vegaaninen vahakangasrulla
15,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Oliivipuinen keittiölusikkasetti 3 kpl
14,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Lahjakortti | 30 €
30,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Premium koiran märkäruoka viljaton | 6 x 800 g
4,00 €
5,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Lahjakortti | 30 €
30,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Premium koiran märkäruoka viljaton 6 x 800 g
13,50 €
2,81 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Lahjakortti | 30 €
30,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Lahjakortti | 100 €
100,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

2 of 2

Non-Food -tuotteiden ostaminen 

Kaikkien herkkujen lisäksi tarjoamme sinulle myös erinomaisia non-food -tuotteita! Miksi? Vatsaus on helppo: Silläkin on väliä, miten herkkuja tarjoillaan, joten saat meiltä hankittua myös mm. astioita. Lisäksi tästä kategoriasta löytyy myös erityisiä tuotteita, jotka eivät kuulu keittiöösi.

Lasipurkit lempiherkkujesi säilyttämiseen 

Jotta lempiherkkusi säilyisivät mahdollisimman pitkään hyvänä, on pidettävä säilytystavasta huolta! Tästä syystä halusimme lisätä valikoimaamme säilytyspurkkeja. Ball-Mason-purkkimme ovat tyylikkäitä, ja auttavat sinua säilömään lempiherkkusi erinomaisesti. Kyseisiä lasipurkkeja on tietenkin saatavilla eri kokoisina. Ei pelkästään säilöminen, vaan myös ruoan ulkonäkö on keskeisessä roolissa. Välipalasi on kauniisti esillä tarjoilusetin avulla, ja myös smoothiekulhosi tai puurosi näyttävät erittäin kauniilta olessaan kookoskulhossamme. Ruokasi näyttää heti paljon herkullisemmalta kauniiden astioiden myötä!

Muovittomat vaihtoehtomme

Ensisilmäyksellä non-food -kategoriamme ei vaikuta sopivan yhteen muiden tuotteidemme kanssa, mutta kaikissa tuotteissamme on kuitnekin aina jotain yhteistä: Saat meiltä laadukkaita tuotteita, jotka vakuuttavat — vain parasta! Siinä missä voimme, vaihdamme muovin muihin materiaaleihin: Lasipullo muovipullon sijaan, teräksinen eväsrasia muovirasian sijaan, lasiset kestopillit muovisten pillien sijaan. Kestävämmät vaihtoehdot ovat myös ulkonäöllisesti viehättäviä. Näytämme mallia, ja nyt on sinun vuorosi: Vaihda muoviset tuotteesi kestäviin vaihtoehtoihin!

Lemmikkien ruokaa nelijalkaisille ystävillemme 

Okei, myönnetään: Tämä ei ehkä ihan kuulu non-food -kategoriaan. Tämä kuuluu periaatteessa ruokiin, mutta parhaammassa tapauksessa tätä et syö sinä vaan lemmikkisi. Lemmikkien ruoka -kategoriasta löydät herkkuja nelijalkaiselle ystävällesi — haluamme tarjota myös heille ainutlaatuisen makuelämyksen! Haluamme, että lemmikkisi saa vain parasta. Säästöpakkauksestamme herkkua riittää ystävällesi pidemmäksi aikaa! Varaudu lemmikkisi ruokailuihin niin kuiva- kuin märkäruoalla.

Non-food -kategorian aarteita 

Keittiövälineiden, astioiden ja lemmikkien ruoan lisäksi meillä on vielä enemmän non-food tuotteita tarjolla. Valimoimassamme on esimerkiksi muodikkaita KoRo-paitoja sekä leluja perheen pienimmille! Non-food kategoriamme sisältö voi ajoittain muuttua, sitä voidaan soveltaa osittain myös vuodenajan mukaan. Siksi suosittelemmekin katsomaan kyseinen kategoria säännöllisestii läpi!

Kysymyksiä non-foodiin liittyen 

Haluamme antaa sinulle kaikki tiedot non-foodiin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tiettyä tuotetta koskien, tarkistathan kyseisen tuotteen tuotespesifikaatio. Jos sieltä ei satu löytymään vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Mikä on paras tapa säilyttää lempi herkkuni? 

Melkeinpä kaikki välipalat, hedelmät, viljat jne. pitävät kuivasta ja viileästä säilytyspaikasta. Voimme susositella sinulle lasisia säilytyspurkkejamme. Nämä purkit ei vain näytä tyylikkäiltä, vaan ovat myös muoviton vaihtoehto sekä astiapesukoneen kestäviä. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää kätevää pussinsulkijaa, jolla saat suljettua pussit ilmatiiviisti. Lempi herkkusi ovat nautinnollisia loppuun asti vain oikean säilytystavan avulla!

Miten löydän sopivan lahjan läheisilleni?

Tunnet läheisesi itse tietenkin parhaiten. Mieti siis hetken aikaa, mikä sopisi parhaiten! Muutoin meillä on kaikille sopiva lahja ain avalmiina: Kaikkea kestolasipilleistä korkealaatuiseen teräksiseen rasiaan tai luonnollisiin kookoskolhoihin asti. Myös keittiövälineellämme saat varmasti hymyn lahjan saajan huulille! Jos non-food -kategoriasta ei löydy mitään sopivaa, suosittelemme myös käymään läpi välipala-kategorian, sillä ruoka käy aina!

Ovatko KoRo:n astiat koneenkestäviä?

Kookoskulhomme eivät valitettavasti pidä kuumasta vedestä. Sinun ei myöskään tulisi liottaa kulhoja liian kauan vedessä — eli vastaus kysymykseen on kulhojen kohdalla selkeä EI. Teräksiset rasiat voit sen sijaan laittaa tiskikoneeseen huoletta. Tarkistathan vielä jokaisen tuotteen kohdalla erikseen tuotesivustolta, mitä siinä sanotaan konepesuun liittyen!

Mitä minun tulisi tietää KoRo:n vaatteista? 

Oikeastaan sinun tulisi vain tietää, että KoRo-vaatteet ovat hitti! Esimerkiksi T-paitamme on paljon enemmän kuin vain paita luomu puuvillasta. T-paidallamme on lausunta: "I've got the nuts" — sillä paneudumme ongelmiin aktiivisesti. Selvennämme emmekä piiloudu, käytämme ääntämme! 

Ovatko KoRo:n juomapullot tiiviitä? 

Kyllä, juomapullomme ovat tiiviitä! Kierrekorkki ehkäisee sen, että pullosta valuisi juomaa ei-haluttuihin paikkoihin.

Non-Food -tuotteiden ostaminen  Kaikkien herkkujen lisäksi tarjoamme sinulle myös erinomaisia non-food -tuotteita! Miksi? Vatsaus on helppo: Silläkin on väliä, miten herkkuja... mehr erfahren »
Fenster schließen
Non-food

Non-Food -tuotteiden ostaminen 

Kaikkien herkkujen lisäksi tarjoamme sinulle myös erinomaisia non-food -tuotteita! Miksi? Vatsaus on helppo: Silläkin on väliä, miten herkkuja tarjoillaan, joten saat meiltä hankittua myös mm. astioita. Lisäksi tästä kategoriasta löytyy myös erityisiä tuotteita, jotka eivät kuulu keittiöösi.

Lasipurkit lempiherkkujesi säilyttämiseen 

Jotta lempiherkkusi säilyisivät mahdollisimman pitkään hyvänä, on pidettävä säilytystavasta huolta! Tästä syystä halusimme lisätä valikoimaamme säilytyspurkkeja. Ball-Mason-purkkimme ovat tyylikkäitä, ja auttavat sinua säilömään lempiherkkusi erinomaisesti. Kyseisiä lasipurkkeja on tietenkin saatavilla eri kokoisina. Ei pelkästään säilöminen, vaan myös ruoan ulkonäkö on keskeisessä roolissa. Välipalasi on kauniisti esillä tarjoilusetin avulla, ja myös smoothiekulhosi tai puurosi näyttävät erittäin kauniilta olessaan kookoskulhossamme. Ruokasi näyttää heti paljon herkullisemmalta kauniiden astioiden myötä!

Muovittomat vaihtoehtomme

Ensisilmäyksellä non-food -kategoriamme ei vaikuta sopivan yhteen muiden tuotteidemme kanssa, mutta kaikissa tuotteissamme on kuitnekin aina jotain yhteistä: Saat meiltä laadukkaita tuotteita, jotka vakuuttavat — vain parasta! Siinä missä voimme, vaihdamme muovin muihin materiaaleihin: Lasipullo muovipullon sijaan, teräksinen eväsrasia muovirasian sijaan, lasiset kestopillit muovisten pillien sijaan. Kestävämmät vaihtoehdot ovat myös ulkonäöllisesti viehättäviä. Näytämme mallia, ja nyt on sinun vuorosi: Vaihda muoviset tuotteesi kestäviin vaihtoehtoihin!

Lemmikkien ruokaa nelijalkaisille ystävillemme 

Okei, myönnetään: Tämä ei ehkä ihan kuulu non-food -kategoriaan. Tämä kuuluu periaatteessa ruokiin, mutta parhaammassa tapauksessa tätä et syö sinä vaan lemmikkisi. Lemmikkien ruoka -kategoriasta löydät herkkuja nelijalkaiselle ystävällesi — haluamme tarjota myös heille ainutlaatuisen makuelämyksen! Haluamme, että lemmikkisi saa vain parasta. Säästöpakkauksestamme herkkua riittää ystävällesi pidemmäksi aikaa! Varaudu lemmikkisi ruokailuihin niin kuiva- kuin märkäruoalla.

Non-food -kategorian aarteita 

Keittiövälineiden, astioiden ja lemmikkien ruoan lisäksi meillä on vielä enemmän non-food tuotteita tarjolla. Valimoimassamme on esimerkiksi muodikkaita KoRo-paitoja sekä leluja perheen pienimmille! Non-food kategoriamme sisältö voi ajoittain muuttua, sitä voidaan soveltaa osittain myös vuodenajan mukaan. Siksi suosittelemmekin katsomaan kyseinen kategoria säännöllisestii läpi!

Kysymyksiä non-foodiin liittyen 

Haluamme antaa sinulle kaikki tiedot non-foodiin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tiettyä tuotetta koskien, tarkistathan kyseisen tuotteen tuotespesifikaatio. Jos sieltä ei satu löytymään vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Mikä on paras tapa säilyttää lempi herkkuni? 

Melkeinpä kaikki välipalat, hedelmät, viljat jne. pitävät kuivasta ja viileästä säilytyspaikasta. Voimme susositella sinulle lasisia säilytyspurkkejamme. Nämä purkit ei vain näytä tyylikkäiltä, vaan ovat myös muoviton vaihtoehto sekä astiapesukoneen kestäviä. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää kätevää pussinsulkijaa, jolla saat suljettua pussit ilmatiiviisti. Lempi herkkusi ovat nautinnollisia loppuun asti vain oikean säilytystavan avulla!

Miten löydän sopivan lahjan läheisilleni?

Tunnet läheisesi itse tietenkin parhaiten. Mieti siis hetken aikaa, mikä sopisi parhaiten! Muutoin meillä on kaikille sopiva lahja ain avalmiina: Kaikkea kestolasipilleistä korkealaatuiseen teräksiseen rasiaan tai luonnollisiin kookoskolhoihin asti. Myös keittiövälineellämme saat varmasti hymyn lahjan saajan huulille! Jos non-food -kategoriasta ei löydy mitään sopivaa, suosittelemme myös käymään läpi välipala-kategorian, sillä ruoka käy aina!

Ovatko KoRo:n astiat koneenkestäviä?

Kookoskulhomme eivät valitettavasti pidä kuumasta vedestä. Sinun ei myöskään tulisi liottaa kulhoja liian kauan vedessä — eli vastaus kysymykseen on kulhojen kohdalla selkeä EI. Teräksiset rasiat voit sen sijaan laittaa tiskikoneeseen huoletta. Tarkistathan vielä jokaisen tuotteen kohdalla erikseen tuotesivustolta, mitä siinä sanotaan konepesuun liittyen!

Mitä minun tulisi tietää KoRo:n vaatteista? 

Oikeastaan sinun tulisi vain tietää, että KoRo-vaatteet ovat hitti! Esimerkiksi T-paitamme on paljon enemmän kuin vain paita luomu puuvillasta. T-paidallamme on lausunta: "I've got the nuts" — sillä paneudumme ongelmiin aktiivisesti. Selvennämme emmekä piiloudu, käytämme ääntämme! 

Ovatko KoRo:n juomapullot tiiviitä? 

Kyllä, juomapullomme ovat tiiviitä! Kierrekorkki ehkäisee sen, että pullosta valuisi juomaa ei-haluttuihin paikkoihin.