Pähkinät

175 Tuote
Filter schließen
 
 •  
-
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 11. helmikuuta 2022
Macadamiatahna 6 x 500 g
102,00 €
34,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu auringonkukansiementahna 6 x 500 g
30,50 €
10,17 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Tahini kaakaolla 500 g
6,50 €
13,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Tahini kaakaolla 12 x 500 g
52,50 €
8,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomutahini kookoksella 300 g
6,00 €
20,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomutahini kookoksella 15 x 300 g
62,50 €
13,89 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Manteli vegaanisella suklaakuorrutuksella 1 kg
19,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Tuotteella on uusi toimittaja. Lisätietoja tuotekuvauksessa.
Cashewtahna 6 x 500 g
62,00 €
20,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu maapähkinätahna kuorellisista pähkinöistä...
7,50 €
15,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu maapähkinätahna kuorellisista pähkinöistä...
65,50 €
10,92 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 11. helmikuuta 2022
Kurpitsansiementahna 500 g
88,50 €
14,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Saksanpähkinätahna 12 x 500 g
138,50 €
23,08 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Manteli vegaanisella suklaakuorrutuksella 3 x 1 kg
158,50 €
17,61 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Paahdettu maapähkinä suolakaramelli 1 kg
12,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Hanfmus | 500 g
Luomu hampunsiementahna 12 x 500 g
133,00 €
22,17 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Paahdettu maapähkinä suolakaramelli 12 x 1 kg
127,50 €
10,63 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 8. helmikuuta 2022
Luomu macadamiapähkinät 500 g
19,00 €
38,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Macadamiapähkinät kokonaiset ja puolikkaat 500 g
15,00 €
30,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pekaanipähkinätahna 500 g
191,50 €
31,92 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu auringonkukansiemenet idätysvalmiit 2 kg
9,50 €
4,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Trail Mix "Nuts & Nibs" 12 x 1 kg
91,00 €
7,58 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Tumma mantelitahna 6 x 500 g
55,50 €
18,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Hasselpähkinätahna 6 x 500 g
58,00 €
19,33 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pistaasitahna 6 x 500 g
144,50 €
48,17 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Vaalea mantelitahna 6 x 500 g
51,00 €
17,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu pekaanipähkinä 1 kg
32,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Suolatut Marcona-mantelit 1 kg
25,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Marcona-mantelit rosmariinilla 1 kg
25,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Marcona-mantelit rosmariinilla 5 x 1 kg
116,00 €
23,20 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Marcona-mantelit tryffelillä 1 kg
25,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Marcona-mantelit tryffelillä 5 x 1 kg
118,00 €
23,60 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Suolatut Marcona-mantelit 5 x 1 kg
118,50 €
23,70 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Maapähkinätahna hasselpähkinä-kaakao 500 g
9,50 €
19,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Maapähkinätahna hasselpähkinä-kaakao 12 x 500 g
94,50 €
15,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Mantelitahna kaneli-vanilja 500 g
13,00 €
26,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Mantelitahna kaneli-vanilja 12 x 500g
136,50 €
22,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu pinjansiementahna 500 g
24,00 €
48,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pistaasitahna 1 kg
41,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Vegaaninen Power Mix 1 kg
20,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Hieno hasselpähkinätahna, 5 kg
91,50 €
18,30 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Vaalea mantelitahna, 5 kg
80,00 €
16,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Tumma mantelitahna 5 kg
98,00 €
19,60 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu pinjansiementahna 12 x 500 g
259,00 €
43,17 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Tahin | 500 g
Luomu tahini-seesamitahna 500 g
38,00 €
12,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Maapähkinät suklaakaramelli-kuorrutteella ja...
15,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Maapähkinät suklaakaramelli-kuorrutteella ja...
54,50 €
13,63 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Rapea maapähkinä-cashew sekoitus hunajalla ja...
11,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Valkoinen luomu tahini 500 g
9,00 €
18,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Valkoinen luomu tahini 6 x 500 g
41,00 €
13,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 9. helmikuuta 2022
Parapähkinät | 1 kg
21,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuorelliset saksanpähkinät 1 kg
9,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Cashewpähkinät vadelmajauheella 500 g
15,00 €
30,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Cashewpähkinöitä vadelmajauheella 12 x 500 g
157,00 €
26,17 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
UUTUUS
Luomu cashewpähkinät oliivin ja rosmariinin...
12,50 €
25,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
UUTUUS
Luomu cashewpähkinät oliivin ja rosmariinin...
129,00 €
21,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

3 of 3

Osta korkealaatuisia pähkinöitä

Kova kuori, syötävä ydin. Pähkinöitä ei voi jättää mainitsematta, kun on kyseessä terveellinen ruokavalio. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä osa pähkinöistä ovat suorastaan superfoodeja! Ne soveltuvat hyvin monipuoliseen käyttöön niin leivontaan kuin myslin, puuron tai smoothie-bowlin päälliseksi. Pähkinät ja siemenet soveltuvat erinomaisesti syötäväksi myös sellaisenaan. 

Pähkinöitä tukkuhinnoin

Se, että saat meiltä ostettua pähkinöitä, tuli varmastikin jo selväksi. Mikä meillä sitten on erikoista? Se, että voit ostaa pähkinöitä kilokaupalla. Kätevien säästöpakkausten ja toimitusketjujen ylihyppäämisen ansiosta voimme tarjota edullisempia hintoja, kuin mitä monesti tulee vastaan tavallisessa ruokakaupassa. Voit siis tilata meiltä pähkinöitä tukkuhinnoin. Mitä voit tehdä niin isolla pakkauksella? Pähkinämme ja siemenemme tulevat kätevissä uudelleensuljettavissa pusseissa, jossa ne säilyvät pitkään. Tulet kuitenkin olemaan yllättynyt, kuinka nopeasti saat suuren pussin pähkinöitä herkuteltua tyhjäksi.

Parasta laatua sinulle

Korkealaatuisten pähkinöiden myynti on lähellä sydäntämme. Tätä varten käymme läpi pitkiä prosesseja, joissa vertailemme eri lajeja ja laatuja, toimittaaksemme sinulle vain parasta. Luuletko, että kaikki hasselpähkinät maistuvat aina samalta? Valitsimme sinulle viiden lajin joulosta parhaat. Saksanpähkinöitä testasimme jopa seitsemää eri lajia.

5eg10t0emiGCOb

KoRo:n pähkinä-monipuolisuus

Meillä on sinulle tarjota lähes 100 lajia pähkinää valikoimassamme. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin. Saksanpähkinä- ja cashewpalaset soveltuvat esimerkiksi hyvin leivontaan. Täytekakun koristeluun voit taas käyttää premium laatuisia kokonaisia cashew- tai saksanpähkinöitä. Herkutteluun voimme suositella erilaisia maustettuja pähkinöitä ja pähkinöitä suklaakuorrutteella. Myös kuorellista pistaasipähkinää löytyy, ja heille, jotka haluavat testata jotakin uutta: barupähkinä. Asiakkaidemme suosikkeihin kuuluvat myös pähkinäsekoitukset, jotka saat kätevästi mukaan esim. yliopistolle tai toimistolle. Pähkinäjauhomme soveltuvat taas vähähiilihydraattiseen leivontaan; kakuille ja muille innovatiivisille resepteille. Erinomainen tapa nauttia pähkinöitä on myös pähkinätahnojemme muodossa. Onko sinulle tullut tähän mennessä vasta maapähvinävoi tutksi? Tule mukaan uusien makujen maailmaan!

Tekeekö mieli jotain pähkinäistä, mutta sinulla on pähkinäallergia? Maista tiikeripähkinäämme! Älä anna nimen huijata, kyseessä ei oikeastaan ole pähkinä, vaan perunan sukulainen. Tiikeripähkinän maku on kuitenkin pähkinäinen ja niillä on rapea koostumus. Niiden avulla voit toteuttaa kaikki pähkinää sisältävät reseptit.

Luomupähkinät

Kun tarjolla on luomupähkinöitä, laajennamme valikoimaamme mahdollisuuksien mukaan niillä. Luomupähkinöiden ja siementen kohokohtia ovat esimerkiksi:

 • Luomumantelit
 • Luomuparapähkinät
 • Luomuauringonkukansiemenet
 • Kultaiset luomupellavansiemenet
 • Luomuseesami

Myös osa pähkinätahnoista, joita saat meiltä tilattua, ovat luomua:

 • Luomu crunchy maapähkinätahna
 • Luomu maapähkinä-nougat-tahna
 • Luomu hampunsiementahna
 • Luomutahini

Pähkinät suklaalla

Ovatko pähkinät sellaisenaan mielestäsi tylsiä? Saat meiltä suklaisia ja karamellisoituja pähkinöitä. Oletko jo maistanut karamellisoituja pekaanipähkinöitä? Tai suussa sulavia manteleita valkosuklaalla ja matcha-jauheella? Sinun on myös maistettava skinny dipped suklaisia manteleita 100% luonnollisella vadelmajauheella.

Maustetut pähkinät

Oletko enemmänkin suolaisen ystävä, mutta tavalliset suolatut maapähkinät alkavat jo kyllästyttämään?  Miltä kuulostaisi bbq-maapähkinät, wasabi-maapähkinät tai kadjan-mausteiset maapähkinät? Tai cashewpähkinät chilillä, currylla tai toskana-mausteseoksella? Täysin ilman arominvahventeita — näillä herkuilla sujuu illanvietto hyvässä seurassa vallan mainiosti.

Pähkinätahnat

Mainitse henkilö, joka ei pidä maapähkinätahnasta. Meille ei ainakaan tullut mieleen ketään. Siksi loimmekin laajan valikoiman erilaisia pähkinätahnoja. Valikoimaamme kuuluu mm. cashewtahna, hasselpähkinätahna, parapähkinätahna, tumma ja vaalea mantelitahna, saksanpähkinätahna ja jopa pistaasitahnaa löytyy (ja kaikki työntekijät ovat jääneet koukkuun). Jos et osaa päättää, minkä pähkinätahnan ottaisit, voit myös tilata pähkinätahna-kokeilusetin. Onko etsinnässä vegaaninen suklaa-hasselpähkinätahna ilman lisättyä sokeria? Nappaa purkki vegaanista taateli-hasselpähkinätahnaamme.

6hHdlQFEmcz0Gz

Pähkinäjauhot

Vaihda resepteissä tavalliset jauhot proteiinipitoisiin ja vähähiilihydraattisiin pähkinäjauhoihin:

 • Luomu maapähkinäjauho
 • Luomu kookosjauho
 • Mantelijauho

Monenmoiset siemenet

Salaatin päälle ripoteltuna, smoothien sekaan laitettuna tai leipään paistettuna: Siemenet ovat hyvin monipuolisia ja ateriat saavat arvokkaan lisän. Chiasiemenistä kurpitsansiemeniin, psylliumiin, pellavansiemeniin, seesaminsiemeniin ja sinisiin unikonsiemeniin; kaikkea sitä löytyy.

Ovatko pähkinät terveellisiä?

Pähkinöiden syöminen voi vaikuttaa myönteisesti tasapainoiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Osassa pähkinöistä on runsaasti kuitua, toisissa taas proteiinia. Monet pähkinälajit sisältävät lisäksi paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. 30 grammaa saksanpähkinöitä voivat jopa edistää verisuonten joustavuutta. Mutta mikä pähkinä soveltuu mihinkin?

Näistä pähkinöistä saat arvokasta proteiinia

Mantelit ovat pähkinöiden joukossa hyvä proteiininlähde. Niistä saamasi proteiini tukee lihasmassan kasvua ja ylläpitoa.

Pähkinät sisältävät luonnollisia kuituja

Arvokkaita kuituja saat esimerkiksi manteleista ja hasselpähkinöistä. Kuidut ovat tärkeässä roolissa suoliston toimintaan ja ruoansulatukseen liittyen.

Korkea osuus tyydyttymättömiä rasvahappoja

Pähkinät sisältävät paljon rasvaa, sitä ei voi kiistää. Monet pähkinälajit, kuten saksanpähkinät, mantelit ja hasselpähkinät, sisältävät kuitenkin suuren määrän tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tyydyttyneiden rasvahappojen vaihto kerta- tai monityydyttymättömiin rasvahappoihin voi auttaa ylläpitämään veren normaaleja kolesteriarvoja.

Saat helposti lisättyä pähkinöitä ruokavalioosi

Haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä, miten käyttää pähkinöitä. Luovuudella ei kuitenkaan ole rajaa!

Pähkinöiden paloittelu helposti

Joihinkin resepteihin tarvitaan pähkinöitä pieninä palasina. Voit ostaa meiltä valmiiksi paloiteltuja saksanpähkinäpaloja tai cashewpaloja. Jos tarvitset reseptiä varten muita pähkinöitä, voit paloitella ne helposti itse. Tehosekoittimen tai monitoimikoneen avulla saat pähkinät hetkessä hienoiksi paloiksi. Jos et omista kumpaakaan edellä mainituista, voit laittaa kokonaiset pähkinät pussiin ja hakata niitä vasaralla tai jollakin painavalla esineellä kunnes palaset ovat halutun kokoisia.

Pähkinöiden liottaminen — mikä on trendin takana?

Sanottiinko sinulle, että sinun tulisi liottaa pähkinöitä vedessä, koska se lisää niiden terveysvaikutuksia ja poistaa antiravintoaineita, kuten fytiinihappoa ja lektiiniä? Joidenkin palkokasvien kohdalla liottaminen saattaa auttaa, mutta pähkinöille ei ole olemassa samanlaista tieteellistä todistusta. Siksi suosittelemmekin syömään pähkinöitä siinä muodossa, missä ne maistuvat parhaalta: tuoreina, suoraan pakkauksesta.

Pähkinöiden paahtaminen pannulla tai uunissa

Voit paahtaa pähkinöitä ja siemeniä kuumalla pannulla ilman öljyä, jotta niiden maku voimistuisi entisestään. Paahtaminen onnistuu mainiosti myös uunissa. Paahda uunissa esimerkiksi pinjan- tai kurpitsansiemeniä, joita voit sitten ripotella salaatin päälle. Herkullista!

Pähkinöiden karamellisointi tai kandeeraaminen

Pähkinöiden karamellisoimiseen tarvitset kaksi ainesosaa: pähkinöitä ja sokeria. Sulata sokeri pannulla, lisää joukkoon pähkinät, sekoita, siirrä pannulta leivinpaperin päälle — karamellisoidut pähkinät ovat valmiita. Jos haluat säästyä sotkulta, voit myös ostaa meiltä valmiiksi karamellisoituja manteleita tai karamellisoituja pekaanipähkinöitä.

1f7nsnzzMnbiJ9

Herkullisia pähkinäisiä reseptejä

Meidän ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen: Pähkinäisiä reseptejä löytyy yllin kyllin: Pähkinäkakku, pähkinäiset kierrepitkot, toscakakku...ja jos haluat jotakin hienostunempaa: Macaron-leivos on yksi mahdollinen herkku, jota voit valmistaa mantelijauhosta. 

Näin säilytät pähkinöitä oikein

Pähkinämme saapuvat luoksesi kätevissä uudelleensuljettavissa pusseissa, joissa voit säilyttää niitä ongelmitta — parhaassa tapauksessa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Halutessasi voit myös säilyttää pähkinöitä lasipurkissa, tämä vaihtoehto on kaunis näky. Ball Mason -lasipurkit soveltuvat erinomaisesti tätä käyttötarkoitusta varten.

Kysymyksiä pähkinöihin liittyen

Haluamme antaa sinulle kaikki tiedot pähkinöihin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tiettyä tuotetta koskien, tarkistathan kyseisen tuotteen tuotespesifikaation. Jos sieltä ei satu löytymään vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Soveltuvatko pähkinät painon pudottamiseen?

Korkean kolaripitoisuuden takia pähkinät eivät välttämättä sovellu laihduttamiseen. Pähkinät eivät kuitenkaan ole pahasta — ne sisältävät arvokkaita rasvoja, ja voivat näin ollen olla osa tasapainoista ruokavaliota.

Sisältävätkö pähkinät paljon proteiinia?

Osa pähkinöistä ovat hyvä proteiininlähde. Voit ostaa meiltä esimerkiksi proteiinipitoisia manteleita.

Ovatko pähkinät superfoodeja?

Osa pähkinöistä kuuluvat suorastaan superfoodeihin. Esimerkiksi mantelit, hasselpähkinät ja saksanpähkinät, sillä niissä on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja. Mantelit ovat lisäksi hyvä proteiininlähde ja voivat auttaa lihasten kasvussa ja niiden ylläpitämisessä. Voittajaksi nousee ehkä kuitenkin saksanpäkinä: jo päivittäinen 30g annos voi auttaa edistämään verisuonten joustavuutta — tämän on jopa EU vahvistanut.

Mikä on suositeltu annosmäärä pähkinöitä?

Tasapainoista, terveellistä ruokavaliota varten suosittelemme sinun nauttivat noin pienen kourallisen pähkinöitä päivässä, eli n. 30g.

Sisältävätkö pähkinät gluteenia?

Pähkinät eivät itsessään sisällä gluteenia. Voi kuitenkin olla, että niitä on käsitelty gluteenipitoisten ainesten kanssa samassa paikassa. Tietoa tästä löydät tuotesivuilla olevasta tuotespesifikaatiosta. Jos sinulla on aiheeseen liittyen lisää kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanaviemme kautta. 

Saanko nauttia pähkinöistä raskauden aikana?

Kyllä! Pähkinät kuuluvat terveelliseen ruokavalioon myös raskauden aikana.

Osta korkealaatuisia pähkinöitä Kova kuori, syötävä ydin. Pähkinöitä ei voi jättää mainitsematta, kun on kyseessä terveellinen ruokavalio. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä osa pähkinöistä ovat... lue lisää »
Fenster schließen
Nuts

Osta korkealaatuisia pähkinöitä

Kova kuori, syötävä ydin. Pähkinöitä ei voi jättää mainitsematta, kun on kyseessä terveellinen ruokavalio. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä osa pähkinöistä ovat suorastaan superfoodeja! Ne soveltuvat hyvin monipuoliseen käyttöön niin leivontaan kuin myslin, puuron tai smoothie-bowlin päälliseksi. Pähkinät ja siemenet soveltuvat erinomaisesti syötäväksi myös sellaisenaan. 

Pähkinöitä tukkuhinnoin

Se, että saat meiltä ostettua pähkinöitä, tuli varmastikin jo selväksi. Mikä meillä sitten on erikoista? Se, että voit ostaa pähkinöitä kilokaupalla. Kätevien säästöpakkausten ja toimitusketjujen ylihyppäämisen ansiosta voimme tarjota edullisempia hintoja, kuin mitä monesti tulee vastaan tavallisessa ruokakaupassa. Voit siis tilata meiltä pähkinöitä tukkuhinnoin. Mitä voit tehdä niin isolla pakkauksella? Pähkinämme ja siemenemme tulevat kätevissä uudelleensuljettavissa pusseissa, jossa ne säilyvät pitkään. Tulet kuitenkin olemaan yllättynyt, kuinka nopeasti saat suuren pussin pähkinöitä herkuteltua tyhjäksi.

Parasta laatua sinulle

Korkealaatuisten pähkinöiden myynti on lähellä sydäntämme. Tätä varten käymme läpi pitkiä prosesseja, joissa vertailemme eri lajeja ja laatuja, toimittaaksemme sinulle vain parasta. Luuletko, että kaikki hasselpähkinät maistuvat aina samalta? Valitsimme sinulle viiden lajin joulosta parhaat. Saksanpähkinöitä testasimme jopa seitsemää eri lajia.

5eg10t0emiGCOb

KoRo:n pähkinä-monipuolisuus

Meillä on sinulle tarjota lähes 100 lajia pähkinää valikoimassamme. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin. Saksanpähkinä- ja cashewpalaset soveltuvat esimerkiksi hyvin leivontaan. Täytekakun koristeluun voit taas käyttää premium laatuisia kokonaisia cashew- tai saksanpähkinöitä. Herkutteluun voimme suositella erilaisia maustettuja pähkinöitä ja pähkinöitä suklaakuorrutteella. Myös kuorellista pistaasipähkinää löytyy, ja heille, jotka haluavat testata jotakin uutta: barupähkinä. Asiakkaidemme suosikkeihin kuuluvat myös pähkinäsekoitukset, jotka saat kätevästi mukaan esim. yliopistolle tai toimistolle. Pähkinäjauhomme soveltuvat taas vähähiilihydraattiseen leivontaan; kakuille ja muille innovatiivisille resepteille. Erinomainen tapa nauttia pähkinöitä on myös pähkinätahnojemme muodossa. Onko sinulle tullut tähän mennessä vasta maapähvinävoi tutksi? Tule mukaan uusien makujen maailmaan!

Tekeekö mieli jotain pähkinäistä, mutta sinulla on pähkinäallergia? Maista tiikeripähkinäämme! Älä anna nimen huijata, kyseessä ei oikeastaan ole pähkinä, vaan perunan sukulainen. Tiikeripähkinän maku on kuitenkin pähkinäinen ja niillä on rapea koostumus. Niiden avulla voit toteuttaa kaikki pähkinää sisältävät reseptit.

Luomupähkinät

Kun tarjolla on luomupähkinöitä, laajennamme valikoimaamme mahdollisuuksien mukaan niillä. Luomupähkinöiden ja siementen kohokohtia ovat esimerkiksi:

 • Luomumantelit
 • Luomuparapähkinät
 • Luomuauringonkukansiemenet
 • Kultaiset luomupellavansiemenet
 • Luomuseesami

Myös osa pähkinätahnoista, joita saat meiltä tilattua, ovat luomua:

 • Luomu crunchy maapähkinätahna
 • Luomu maapähkinä-nougat-tahna
 • Luomu hampunsiementahna
 • Luomutahini

Pähkinät suklaalla

Ovatko pähkinät sellaisenaan mielestäsi tylsiä? Saat meiltä suklaisia ja karamellisoituja pähkinöitä. Oletko jo maistanut karamellisoituja pekaanipähkinöitä? Tai suussa sulavia manteleita valkosuklaalla ja matcha-jauheella? Sinun on myös maistettava skinny dipped suklaisia manteleita 100% luonnollisella vadelmajauheella.

Maustetut pähkinät

Oletko enemmänkin suolaisen ystävä, mutta tavalliset suolatut maapähkinät alkavat jo kyllästyttämään?  Miltä kuulostaisi bbq-maapähkinät, wasabi-maapähkinät tai kadjan-mausteiset maapähkinät? Tai cashewpähkinät chilillä, currylla tai toskana-mausteseoksella? Täysin ilman arominvahventeita — näillä herkuilla sujuu illanvietto hyvässä seurassa vallan mainiosti.

Pähkinätahnat

Mainitse henkilö, joka ei pidä maapähkinätahnasta. Meille ei ainakaan tullut mieleen ketään. Siksi loimmekin laajan valikoiman erilaisia pähkinätahnoja. Valikoimaamme kuuluu mm. cashewtahna, hasselpähkinätahna, parapähkinätahna, tumma ja vaalea mantelitahna, saksanpähkinätahna ja jopa pistaasitahnaa löytyy (ja kaikki työntekijät ovat jääneet koukkuun). Jos et osaa päättää, minkä pähkinätahnan ottaisit, voit myös tilata pähkinätahna-kokeilusetin. Onko etsinnässä vegaaninen suklaa-hasselpähkinätahna ilman lisättyä sokeria? Nappaa purkki vegaanista taateli-hasselpähkinätahnaamme.

6hHdlQFEmcz0Gz

Pähkinäjauhot

Vaihda resepteissä tavalliset jauhot proteiinipitoisiin ja vähähiilihydraattisiin pähkinäjauhoihin:

 • Luomu maapähkinäjauho
 • Luomu kookosjauho
 • Mantelijauho

Monenmoiset siemenet

Salaatin päälle ripoteltuna, smoothien sekaan laitettuna tai leipään paistettuna: Siemenet ovat hyvin monipuolisia ja ateriat saavat arvokkaan lisän. Chiasiemenistä kurpitsansiemeniin, psylliumiin, pellavansiemeniin, seesaminsiemeniin ja sinisiin unikonsiemeniin; kaikkea sitä löytyy.

Ovatko pähkinät terveellisiä?

Pähkinöiden syöminen voi vaikuttaa myönteisesti tasapainoiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Osassa pähkinöistä on runsaasti kuitua, toisissa taas proteiinia. Monet pähkinälajit sisältävät lisäksi paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja. 30 grammaa saksanpähkinöitä voivat jopa edistää verisuonten joustavuutta. Mutta mikä pähkinä soveltuu mihinkin?

Näistä pähkinöistä saat arvokasta proteiinia

Mantelit ovat pähkinöiden joukossa hyvä proteiininlähde. Niistä saamasi proteiini tukee lihasmassan kasvua ja ylläpitoa.

Pähkinät sisältävät luonnollisia kuituja

Arvokkaita kuituja saat esimerkiksi manteleista ja hasselpähkinöistä. Kuidut ovat tärkeässä roolissa suoliston toimintaan ja ruoansulatukseen liittyen.

Korkea osuus tyydyttymättömiä rasvahappoja

Pähkinät sisältävät paljon rasvaa, sitä ei voi kiistää. Monet pähkinälajit, kuten saksanpähkinät, mantelit ja hasselpähkinät, sisältävät kuitenkin suuren määrän tyydyttymättömiä rasvahappoja. Tyydyttyneiden rasvahappojen vaihto kerta- tai monityydyttymättömiin rasvahappoihin voi auttaa ylläpitämään veren normaaleja kolesteriarvoja.

Saat helposti lisättyä pähkinöitä ruokavalioosi

Haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä, miten käyttää pähkinöitä. Luovuudella ei kuitenkaan ole rajaa!

Pähkinöiden paloittelu helposti

Joihinkin resepteihin tarvitaan pähkinöitä pieninä palasina. Voit ostaa meiltä valmiiksi paloiteltuja saksanpähkinäpaloja tai cashewpaloja. Jos tarvitset reseptiä varten muita pähkinöitä, voit paloitella ne helposti itse. Tehosekoittimen tai monitoimikoneen avulla saat pähkinät hetkessä hienoiksi paloiksi. Jos et omista kumpaakaan edellä mainituista, voit laittaa kokonaiset pähkinät pussiin ja hakata niitä vasaralla tai jollakin painavalla esineellä kunnes palaset ovat halutun kokoisia.

Pähkinöiden liottaminen — mikä on trendin takana?

Sanottiinko sinulle, että sinun tulisi liottaa pähkinöitä vedessä, koska se lisää niiden terveysvaikutuksia ja poistaa antiravintoaineita, kuten fytiinihappoa ja lektiiniä? Joidenkin palkokasvien kohdalla liottaminen saattaa auttaa, mutta pähkinöille ei ole olemassa samanlaista tieteellistä todistusta. Siksi suosittelemmekin syömään pähkinöitä siinä muodossa, missä ne maistuvat parhaalta: tuoreina, suoraan pakkauksesta.

Pähkinöiden paahtaminen pannulla tai uunissa

Voit paahtaa pähkinöitä ja siemeniä kuumalla pannulla ilman öljyä, jotta niiden maku voimistuisi entisestään. Paahtaminen onnistuu mainiosti myös uunissa. Paahda uunissa esimerkiksi pinjan- tai kurpitsansiemeniä, joita voit sitten ripotella salaatin päälle. Herkullista!

Pähkinöiden karamellisointi tai kandeeraaminen

Pähkinöiden karamellisoimiseen tarvitset kaksi ainesosaa: pähkinöitä ja sokeria. Sulata sokeri pannulla, lisää joukkoon pähkinät, sekoita, siirrä pannulta leivinpaperin päälle — karamellisoidut pähkinät ovat valmiita. Jos haluat säästyä sotkulta, voit myös ostaa meiltä valmiiksi karamellisoituja manteleita tai karamellisoituja pekaanipähkinöitä.

1f7nsnzzMnbiJ9

Herkullisia pähkinäisiä reseptejä

Meidän ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen: Pähkinäisiä reseptejä löytyy yllin kyllin: Pähkinäkakku, pähkinäiset kierrepitkot, toscakakku...ja jos haluat jotakin hienostunempaa: Macaron-leivos on yksi mahdollinen herkku, jota voit valmistaa mantelijauhosta. 

Näin säilytät pähkinöitä oikein

Pähkinämme saapuvat luoksesi kätevissä uudelleensuljettavissa pusseissa, joissa voit säilyttää niitä ongelmitta — parhaassa tapauksessa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Halutessasi voit myös säilyttää pähkinöitä lasipurkissa, tämä vaihtoehto on kaunis näky. Ball Mason -lasipurkit soveltuvat erinomaisesti tätä käyttötarkoitusta varten.

Kysymyksiä pähkinöihin liittyen

Haluamme antaa sinulle kaikki tiedot pähkinöihin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tiettyä tuotetta koskien, tarkistathan kyseisen tuotteen tuotespesifikaation. Jos sieltä ei satu löytymään vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Soveltuvatko pähkinät painon pudottamiseen?

Korkean kolaripitoisuuden takia pähkinät eivät välttämättä sovellu laihduttamiseen. Pähkinät eivät kuitenkaan ole pahasta — ne sisältävät arvokkaita rasvoja, ja voivat näin ollen olla osa tasapainoista ruokavaliota.

Sisältävätkö pähkinät paljon proteiinia?

Osa pähkinöistä ovat hyvä proteiininlähde. Voit ostaa meiltä esimerkiksi proteiinipitoisia manteleita.

Ovatko pähkinät superfoodeja?

Osa pähkinöistä kuuluvat suorastaan superfoodeihin. Esimerkiksi mantelit, hasselpähkinät ja saksanpähkinät, sillä niissä on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja. Mantelit ovat lisäksi hyvä proteiininlähde ja voivat auttaa lihasten kasvussa ja niiden ylläpitämisessä. Voittajaksi nousee ehkä kuitenkin saksanpäkinä: jo päivittäinen 30g annos voi auttaa edistämään verisuonten joustavuutta — tämän on jopa EU vahvistanut.

Mikä on suositeltu annosmäärä pähkinöitä?

Tasapainoista, terveellistä ruokavaliota varten suosittelemme sinun nauttivat noin pienen kourallisen pähkinöitä päivässä, eli n. 30g.

Sisältävätkö pähkinät gluteenia?

Pähkinät eivät itsessään sisällä gluteenia. Voi kuitenkin olla, että niitä on käsitelty gluteenipitoisten ainesten kanssa samassa paikassa. Tietoa tästä löydät tuotesivuilla olevasta tuotespesifikaatiosta. Jos sinulla on aiheeseen liittyen lisää kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanaviemme kautta. 

Saanko nauttia pähkinöistä raskauden aikana?

Kyllä! Pähkinät kuuluvat terveelliseen ruokavalioon myös raskauden aikana.