
Ainesosat
- Kaurahiutaleet: 15 rkl.
- Omenasose: 6 rkl.
- Kuivatut hedelmät: 5 rkl.
- Kurpitsansiemeniä: 6 rkl.
- Jauhetut saksanpähkinät: 4 rkl.
- Hienonnettuja saksanpähkinöitä: 3 rkl.
- Tattari: 3 rkl
- Vesi: 10 rkl
- Kaneli
Valmistelu
Vaihe 1
Leikkaa kuivatut hedelmät pieniksi paloiksi (noin sultanoiden kokoisiksi) ja sekoita hyvin muiden ainesten joukkoon.
Vaihe 2
Lisää 10EL vettä ja levitä se voidellulle pellille noin 1 cm:n paksuudelta.
Vaihe 3
Paista 150 °C:n kiertoilmauunissa, kunnes pohja on kevyesti ruskistunut. Ota leivinpelti uunista ja leikkaa patukat haluamasi kokoisiksi paloiksi.