🗓 30.11.2019 👤 Laura Wittmann 🕒 10 Pöytäkirja 👌 Yksinkertaisesti

Paahdetut maapähkinät makea-suolainen

Makean ja suolaisen yhdistelmä on yksinkertaisesti lyömätön. Tämä paahdettujen maapähkinöiden välipala on vegaaninen, sokeriton ja vastustamaton.

Paahdetut maapähkinät makea-suolainen

Omien maapähkinöiden paahtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Jos et silti jaksa tai ehdi, KoRo-apteekistamme löydät seuraavat variaatiot: maapähkinät wasabilla, maapähkinät BBQ-mausteella, maapähkinät Kadjan-mausteella, maapähkinät suolalla ja öljyllä tai paahdettuna ilman öljyä.

Ainesosat

Valmistus

  • Kuumenna uuni 160 °C:n ylä- ja alalämpötilaan ja vuoraa leivinpelti leivinpaperilla.
  • Sekoita nyt kaikki ainekset kulhossa.
  • Levitä marinoidut maapähkinät leivinpellille. Kulhoon tulee jäädä pieni määrä öljyä ja agavesiirappia.
  • Paahda pähkinöitä nyt uunissa 7 minuuttia. Käännä niitä sitten karkeasti lastalla tai puulusikalla ja jätä ne uuniin vielä 7 minuutiksi.
  • Pähkinöistä tulee rapeita, kun ne ovat jäähtyneet.