🗓 12.10.2020 👤 Yvonne Saier 🕒 15 Pöytäkirja 👌 Yksinkertaisesti

Sitruuna-tonnikalapasta

Nopea makaronivariaatio, jossa on vain muutama ainesosa, joita sinulla todennäköisesti jo on kotona.

Sitruuna-tonnikalapasta

Ainesosat

  • Täysjyväspagetti: 220 g.
  • Voita: 10 g
  • Punasipuli: 1 pala
  • Kevätsipulia: 3 kpl
  • Valkosipulinkynsi: 1 kpl
  • tonnikalaa ilman öljyä: 0,5 purkkia
  • Litteä persilja: 150 ml
  • Kasvisliemi: 150 ml
  • Sitruuna: 1 kpl
  • Kermaa (30 %): 150 ml
  • suola: 3 ripaus
  • pippuri: 3 ripaus

Valmistus

Vaihe 1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan.

Vaihe 2

Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli.

Vaihe 3

Pese kevätsipulit ja leikkaa renkaiksi. Hienonna persilja karkeasti.

Vaihe 4

Valuta tonnikala.

Vaihe 5

Kuumenna voi pannulla. Kuullota sipulia ja kevätsipulia, kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää valkosipuli ja tonnikala. Kuullota 3 minuuttia. Lisää persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vaihe 6

Kuullota kasvisliemellä. Lisää puolen sitruunan mehu ja kerma. Anna lämmetä uudelleen, mutta älä keitä.

Vaihe 7

Lisää keitetyt spagetit pannulle ja sekoita kaikki hyvin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Vaihe 8

Tarjoile lautasille ja ripottele päälle hieman raastettua sitruunankuorta.

Vastaavat tuotteet