🗓 11.8.2020 👤 Lara Joan 🕒 15 Pöytäkirja 👌 Yksinkertaisesti

Vegaaninen johanneksenleipä-kirsikkakakku pähkinöiden kanssa

Makeuta päiväsi tällä herkullisella vegaanisella johanneksenleipä- ja kirsikkakakulla, jossa on pähkinöitä!

Vegaaninen johanneksenleipä-kirsikkakakku pähkinöiden kanssa

Ainesosat

Valmistus

Vaihe 1

Liota taateleita kuumassa vedessä 10 minuuttia.

Vaihe 2

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.

Vaihe 3

Soseuta taatelit yhdessä liotusveden kanssa.

Vaihe 4

Lisää loput märät aineet ja taatelisose kuiviin aineisiin ja sekoita.

Vaihe 5

Leikkaa kirsikat puoliksi ja taita 10 niistä taikinaan.

Vaihe 6

Kaada taikina jousivuokaan (18 cm.) ja tasoita se tasaiseksi.

Vaihe 7

Asettele loput kirsikat ja lisää hienonnettuja manteleita kakun päälle.

Vaihe 8

Paista n. 40-45 min. 170 °C:ssa (testaa syömäpuikoilla).

Vastaavat tuotteet