
Ainesosat
- Soijaviipaleet: 125 g
- Selleri: 4 vartta
- Punapippuri: 1 kpl
- Suuret porkkanat : 2 kpl
- Sipuli: 1 kpl
- Valkosipulinkynsi: 1 kpl
- Maissitölkki: 1 kpl
- Purkki kidneypapuja: 1 kpl
- Iso purkki hienonnettuja tomaatteja: 1 kpl
- Kourallinen pakastekuivattuja tomaatteja: 1 kpl.
- Tomaattimurska: 2 rkl
- Makea paprika:
- Tulinen paprika:
- Chilihiutaleet: 1 tl
- Suola:
- Pippuri:
- Oregano:
- Basilika:
- Persilja:
Valmistelu
Vaihe 1
Keitä soijapihvit 375 ml:ssa kasvislientä ja anna seistä 10 minuuttia, sitten valuta. Kuori ja hienonna sillä välin sipuli ja valkosipuli.
Vaihe 2
Paista kaikki suuressa kattilassa, lisää soija, lisää 1 rkl tomaattipyreetä ja paista. Lisää paprikat, porkkanat ja selleri ja kuullota noin 3 minuuttia. Lisää hienonnetut tai siivilöidyt tomaatit ja suunnilleen saman verran vettä, lisää kaikki mausteet, yrtit ja 1 rkl tomaattipastaa ja hauduta noin 15 minuuttia, vähennä hieman lämpöä.
Vaihe 3
Testaa, ovatko vihannekset halutun koostumuksen omaavia, ja sekoita joukkoon pakastekuivatut tomaatit sekä sokerimaissi ja kidneypavut. Mausta yrteillä ja tarjoile.