🗓 16.11.2022 👤 Julia Szajdak-Breucking

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Mikään ei voita mehukkaita banaanisuklaamuffinsseja. Ne ovat todellista herkkua ja mikä parasta: ne ovat täysin vegaanisia!

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Ainesosat

Valmistus

Vaihe 1

Punnitse kaikki ainekset ja aseta ne sivuun.

Vaihe 2 Kuumenna

Esilämmitä uuni 190 °C:n ylä- ja alalämpötilaan.

Vaihe 3

Vuoraa muffinivuoka muffinivuoilla.

Vaihe 4

Laita kypsä banaani ensin sekoituskulhoon ja litistä se haarukalla. Mitä kypsempi banaani on, sitä makeampi siitä tulee, ja voit vaihdella sokerin määrää 50-75 g välillä.

Vaihe 5

Lisää nyt kaikki nestemäiset ainekset ja vatkaa lyhyesti.

Vaihe 6

Lisää nyt kuivat aineet ruokalusikoittain, kunnes saat mukavan kermaisen tasalaatuisen seoksen.

Vaihe 7

Älä sekoita liian kauan, sillä muuten taikinasta tulee sitkeää ja muffinseista kiinteitä ja tahmaisia.

Vaihe 8

Siirrä taikina valmistettuihin muffinivuokiin.

Vaihe 9

Ripottele päälle muutama suklaapisara, kaakaonipuja ja hasselpähkinöitä.

Vaihe 10

Paista keskitasolla 20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Jäähdytä jäähdytystelineellä.

Vastaavat tuotteet