Ainesosat
- Vesimeloni, kypsä ja keskikokoinen: 1 kpl.
- Suola: 1 rkl.
- Tahini: 2 tl
- Soijakastike: 3 rkl
- Riisietikkaa: 2 rkl
- Sitruunan mehu: 1 rkl.
- Chilihiutaleet: 1 tl
- Valkosipulinkynsiä: 1-2 tl
- Sriracha: 1 rkl
- Inkivääri: 2-3 cm
- Seesamiöljy: 3 rkl
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 180 °C:een.
Vaihe 2
Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla.
Vaihe 3
Kuori vesimeloni ja leikkaa 4x4x2,5 cm:n "pihveiksi".
Vaihe 4
Suolaa vesimelonipihvit ja levitä ne tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Vaihe 5
Paista "pihvejä" esilämmitetyssä uunissa 60 minuuttia.
Vaihe 6
Valmista sillä välin marinadi: Soseuta kaikki ainekset (sauvasekoittimella).
Vaihe 7
Ota paistetut pihvit uunista, peitä marinadilla ja jätä jääkaappiin vähintään 3 tunniksi (mutta mieluiten yön yli), jotta marinadi imeytyy.
Vaihe 8
Kuumenna tarttumaton paistinpannu ja paista vesimelonipihvejä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat rapeita.