
Ainesosat
- Kesäkurpitsat: 200 g
- Parsakaali: 300 g
- Pakastettua pinaattia: 200 g
- Kevätsipuli: 1 varsi
- Öljy (kookos- tai oliiviöljy): 1 rkl.
- kookosmaitoa: 200 ml
- Kasvisliemi: 300 ml
- Thaimaalainen vihreä currytahna: 1 tl.
- suolaa ja pippuria: tarpeen mukaan
- paahdettuja maapähkinöitä: koristeeksi
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kesäkurpitsa ja parsakaali suuriksi paloiksi ja kevätsipuli hienoiksi renkaiksi.
Vaihe 2
Kuumenna öljy. Kuullota kesäkurpitsa, parsakaali ja pinaatti.
Vaihe 3
Sekoita joukkoon currytahna, liuota vedellä ja kookosmaidolla ja hauduta 8-10 minuuttia.
Vaihe 4
Lisää puolet kevätsipulista juuri ennen kypsennysajan loppua.
Vaihe 5
Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 6
Tarjoile riisin kanssa ja koristele lopuilla kevätsipulilla ja maapähkinöillä.