
Ainesosat
- Sipuli: 1 kpl
- Valkosipulin kynsi: 1 kpl
- Tomaattimurska: 1,5 tl.
- vihannesliemi: 300 ml
- siivilöidyt tomaatit: 200 ml
- Punaiset linssit: 50 g
- Nuudelit: 80 g
- soijakastike: 1 ripaus
- Hiivahiutaleet: 1 rkl
- Pinaatti: 1 kourallinen
- Öljy: 1 ripaus
- Suola: 1 ripaus (1 ripaus)
- Pippuri: 1 ripaus (1 ripaus)
Valmistelu
Vaihe 1
Leikkaa sipuli ja valkosipuli (jos käytät tuoretta) pieniksi kuutioiksi. Valmista kasvisliemi ja pese linssit kylmässä vedessä.
Vaihe 2
Kuumenna öljyä kattilassa ja paista sipulia ja valkosipulia/valkosipulijauhetta, kunnes ne ovat läpikuultavia.
Vaihe 3
Lisää tomaattipyree ja paista sekoittaen minuutin ajan.
Vaihe 4
Lisää seuraavaksi kasvisliemi, siivilöidyt tomaatit, linssit ja nuudelit sekä suolaa ja pippuria. Sekoita hyvin, kunnes neste peittää nuudelit. Laita kansi puoliksi kattilaan ja anna pastan hautua 10 minuuttia.
Vaihe 5
Lisää soijakastike, hiivahiutaleet ja pinaatti pastan joukkoon 10 minuutin kuluttua. Sekoita kaikki keskenään ja anna hautua vielä 3 minuuttia.
Vaihe 6
Maista yhden kattilan linssimakaronipastaa uudelleen kypsennysajan jälkeen.