
Ainesosat
- Sipulit: 1 kpl
- Valkosipuli: 1 kpl
- Inkivääri: 5 g
- Chili: 1 kpl
- Garam masala: 1 ripaus (1 ripaus)
- Curry: 1 ripaus (1 ripaus)
- Shiitake-sienijauhe: 1 ripaus (1 ripaus).
- Mustat sinapinsiemenet: 0,5 rkl.
- Kesäkurpitsa ja Pak Choi: 150 g
- Herneet: 100 g
- Pinaatti: 300 g
- Kikherneet: 400 g
- Kookosmaito: 300 ml
- Perunat: 200 g
- seesaminsiemeniä: 1 kourallinen
Valmistelu
Vaihe 1
Kuumenna uuni 200 °C:een (ylä- ja alalämpötila) ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi.
Vaihe 2
Laita perunoihin öljyä, suolaa ja pippuria ja paahda uunissa 25 minuuttia.
Vaihe 3
Pilko haluamasi määrä sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja chiliä.
Vaihe 4
Kuullota kaikki suuressa kattilassa kookosöljyssä.
Vaihe 5
Lisää mausteet ja kuumenna lyhyesti. Lisää sitten viipaloidut kesäkurpitsat.
Vaihe 6
Lisää kookosmaito, herneet, pinaatti ja 300 ml vettä.
Vaihe 7
Hauduta 10 minuuttia ja lisää sitten pak choi, kikherneet ja paahdetut perunat.
Vaihe 8
Kypsennä vähintään 5 minuuttia ja mausta sitten suolalla ja pippurilla.