🗓 10.11.2022 👤 Julia Szajdak-Breucking

Mustikkainen granola valkoisella mantelimurskalla

Tämä rapea mysli on loistava tapa aloittaa päivä!

Mustikkainen granola valkoisella mantelimurskalla

Ainesosat

Valmistelu

Vaihe 1

Punnitse kaikki ainekset ja laita ne kulhoon. Lisää mustikat lopuksi (älä paista niiden kanssa). Sekoita kaikki hyvin puulusikalla. Tarvitset hieman kärsivällisyyttä, kunnes kukkahunaja, mantelimassa ja kookosöljy ovat yhdistyneet kaikkien ainesosien kanssa.

Vaihe 2

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Vaihe 3

Laita mysli leivinpaperilla vuoratulle pellille ja levitä se tasaisesti.

Vaihe 4

Paista mysliä kolmessa erässä. Kukin paisto kestää noin 10-12 minuuttia.

Vaihe 5

Pyörittele granolaa jokaisen paiston jälkeen puulusikalla, jotta siinä ei ole kokkareita. Varmista, ettei se tummu liikaa kolmannessa paistokerrassa, muuten se voi maistua liian kitkerältä.

Vaihe 6

Kun mysli on jäähtynyt, lisää suklaapisarat ja mustikat. Tämän jälkeen voit siirtää myslin kierrekorkkisiin purkkeihin.

Vastaavat tuotteet