
Ainesosat
- Täysjyväpasta: 250 g
- Soijasuikaleet: 200 g
- Kasvisliemijauhe: 1 tl
- Tomaattimurska: 1 tl
- Lehtipinaatti: 100 g
- Kasvipohjainen ruokakerma: 100 ml
- Suolaa ja pippuria
- Granaattiomenan siemenet: tarpeen mukaan
Valmistelu
Vaihe 1
Keitä pasta suolatussa vedessä.
Vaihe 2
Peitä tällä välin soijansuikaleet vedellä, lisää teelusikallinen kasvisliemijauhetta ja anna turvota 3 minuuttia.
Vaihe 3
Paista soijasuikaleita tomaattipyreessä 5 minuuttia, lisää pinaatti 3 minuutin kuluttua ja jatka paistamista, kunnes pinaatti on kutistunut.
Vaihe 4
Lisää joukkoon kerma ja loraus vettä.
Vaihe 5
Mausta suolalla ja pippurilla sekä muilla mausteilla maun mukaan.
Vaihe 6
Tarjoa valmis pasta pinaattibolognesen kanssa. Koristele granaattiomenan siemenillä!