🗓 15.2.2022 👤 Amelie 🕒 30 Pöytäkirja 👍 Medium

Vegaaninen Seitan-kasvispata

Pataruoat ovat monipuolisia sielunlämmittäjiä, ja ne osaavat houkutella meitä erityisesti kylmänä vuodenaikana. Runsaat klassikot eivät ole vain lämmittäviä, vaan myös täyttäviä ja yleensä mutkattomia valmistaa. Vegaaninen seitan-kasvismuhennos tarjoaa herkullista vaihtelua isoäidin linssimuhennokseen.

Vegaaninen Seitan-kasvispata

Ainesosat

  • 400 g seitania
  • 230 g kikherneitä
  • 230 g papuja
  • 1 purjo
  • 350 g porkkanoita
  • 100 g selleriä
  • 200 g kaalikoita
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 10 g margariinia
  • Vihannesvarasto
  • Jauhelihamauste
  • Soijakastike
  • Majoraami
  • Timjami

Valmistelu

Vaihe 1

Valuta seitan ja jätä valumaan. Kuutioi sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuutioi seitan ja loput vihannekset ja leikkaa purjo renkaiksi. Valuta ja huuhtele pavut ja kikherneet.

Vaihe 2

Laita margariini kattilaan sipulin ja valkosipulin kanssa ja kuullota. Lisää sitten seitan ja paista. Mausta jauhelihamausteella ja hieman soijakastikkeella.

Vaihe 3

Lisää nyt vihannekset ja paista myös ne lyhyesti. Kaada sitten kasvisliemi ja hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää loput ainekset, kuumenna vielä kerran lyhyesti ja se on valmis.

Vastaavat tuotteet