
Ainesosat
- Sipuli: 1 kpl
- Valkosipulinkynsiä: 6 kappaletta
- Inkivääri (peukalon kokoinen): 2 palaa.
- Chili: 4 kappaletta
- Parsakaali: 0,5 kpl
- Pippuri: 1 kpl
- Kesäkurpitsa: 1 kpl
- Porkkana: 1 kpl
- Currytahna: 100 ml
- Kookosmaito: 330 ml
- Kanalientä tai kasvislientä: 330 ml
- Lime: 1 kpl
- Maapähkinävoi: 1,5 rkl
- Öljy: 1 ripaus
- Kvinoa tai riisi: 150 g
- Curryjauhe, pippuri, suola (maustamiseen) tarvittaessa:
Valmistelu
Vaihe 1
Pilko valkosipuli, inkivääri ja chili ja kuullota kevyesti.
Vaihe 2
Lisää sipuli ja currytahna. Paista kuumaksi.
Vaihe 3
Lisää vihannekset halutun kypsennysajan tai koostumuksen mukaan.
Vaihe 4
Kuullota kookosmaidolla ja kanaliemellä.
Vaihe 5
Lisää limen mehu ja mausta tarvittaessa. Lisää maapähkinäsose. Hauduta varovasti, kunnes lisuke on valmis.