Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
🗓 2020-10-26 👤 Jana

Bananenbrot

Detta bananbröd är perfekt till frukost med lite nötsmör, sylt eller bara som det är.

Bananenbrot

Ingredienser

Portioner: - + Topping:

Tillagning

Steg 1

Förvärm ugnen till 180° grader. Blanda linfröna med vattnet och ställ åt sidan.

Steg 2

Mal havregryn och cashewnötter i en mixer. Blanda alla torra ingredienser tillsammans.

Steg 3

Tillsätt nu bananerna och alla flytande ingredienser i mixern och kör till puré.

Steg 4

Blanda sedan båda blandningarna till en jämn smet och vänd ner linfröägget.

Steg 5

Häll smeten i en smord brödform, lägg några nötter och en banan ovanpå och grädda i ca 45 minuter.

Steg 6

Detta nyttiga, sockerfria bananbröd passar också perfekt till frukost med lite nötsmör, sylt eller bara som det är.

Matchande produkter