🔥Varoitus: Yli 25 °C:n lämpötilassa suklaatuotteemme voivat sulaa🔥

Taatelitahna 1 kg

5,00 €*

Hinnat sis. ALV, eivät toimituskuluja.

  • Pehmeä koostumus ilman paloja
  • Makea maku
  • Vegaaninen
  • Vaihtoehto sokerille
  • Käsinpoimitut Deglet Nour -taatelit
Määrä: Taatelitahna 1 kg
5,00 €
43,50 €

Saatavilla, toimitusaika 6-7 arkipäivää

Parasta ennen -päiväys: 23.02.2023

Osta nyt: Taatelitahna 1 kg

Deglet Nour -taatelimme ovat aina olleet yksi asiakkaiden suosikeista. Ymmärettävästi, sillä kyseiset taatelit maistuvat hunajaisen makealta ja niillä on hiemo karamellinen aromi. Hyviä uutisia: Nyt meillä on tarjolla Deglet Nour -taateleita myös eri muodossa, ja tämä soveltuu erinomaisesti mm. leivontaan ja ruoanlaittoon. Taatelitahnamme koostuu 100 prosenttisesti kullanruskeasta hedelmästä ja tuo ruokiisi miedon makean maun.

Kuitupitoinen makeutusaine

Voit ostaa meiltä taatelitahnaa, joka koostuu 100 % mehukkaista Deglet Nour -taateleista. Ei säilöntäaineita tms. Taatelitahnallamme on ihanan intensiivinen maku. Ja myös kroppasi kiittää: taatelitahna on runsaskuituinen ja huikea vaihtoehto tavalliselle taloussokerille.

Taatelitahnan valmistus on hankalaa

Tämän taatelitahnan resepti kuulostaa siis erittäin helpolta, ja mietit ehkä, että voisit valmistaa sitä itsekin. Ota kuitenkin huomioon, että mehukkaiden taateleiden kohdalla monilla tehosekoittimilla tulee raja vastaan ja ne saattavat jopa ylikuumeta. Tahnan siirtäminen purkkiin on myös sotkuista, tahmeata puuhaa. Me työskentelemme ammattikoneilla, jotta Deglet Nour -taateleiden työstäminen onnistuisi vaivatta ja jottei tahnaan tarvitsisi lisätä vettä.

Tuloksena on pehmeä taatelitahna, joka on luonnostaan makea. Joka aamuinen pinaatti-omena-smoothiesi muuttuu taatelin makeudella ihanan maukkaaksi. Myös yksinkertainen kaurapuuro muuntuu taatelitahnan ansiosta makeaksi herkuksi. Taatelitahna on kuitenkin muutakin kuin vain makeuttaja, se myös sitoo erinomaisesti: Valmista esimerkiksi pekaanipähkinätahna-myslipatukoita ja vakuutu itse. Itämaisessa keittiössä taatelitahna on muuten perus ainesosa, jota käytetään esimerkiksi Ma'amoul-pikkuleivissä. Näitä pikkuleipiä tarjoillaan perinteisesti juhlapäivinä. 

Vinkki: Jos syöt taatelitahnaa mielelläsi levitteenä leivän päällä, saatat pitää myös suklaisesta taateli-hasselpähkinätahnastammekin. Tämän tahnan pohjanan toimii taatalitahna, ja koostuu kolmesta luonnollisesta ainesosasta. 

Taatelitahnamme erikoisuus

Käytämme taatelitahnaamme varten käsin poimittuja, korkealaatuisia Deglet Nour -taateleita. Tiimimme on maistellut tusinoittain taatelitahnoja, jotta voimme viimein tarjota parhaan mahdollisen tuotteen. Lopputuloksena on kullanruskea taatelitahna: intensiivinen maku ja niin herkullinen, että jopa suuri purkki tyhjenee nopeaan tahtiin. 


Huomio: korkeista laatuvaatimuksista huolimatta jotkin taatelit saattavat sisältää siemenen osia.


Ravintoarvo keskimäärin per 100 g
Energia (kj/kcal) 1334 /  319
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g
Hiilihydraatit 75 g
josta sokereita 73 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 2.8 g
Suola 0 g
Tuotenumero: DATT_020
Alkuperä Tunisia
Sisältö 1 kg
Valmistaja KoRo
EAN/GTIN 4260654782394
Tietolomake Spesifikaatio
Saattaa sisältää Saattaa sisältää -merkintä
Toimitus Toimitus Saksan ulkopuolelle
Yritys KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Säilytys Säilytettävä kuivassa ja viileässä
Ainesosat 100 % taateli
Ristikontaminaatio Ei sisällä allergeeneja EU-asetuksen 1169/2011 mukaisesti
Parasta ennen -päiväys 23.02.2023
Myyntinimike Taatelitahna
Lehdistö & jälleenmyyjät Lataa kuvat ilman taustaa
Kysymyksiä ja vastauksia: Taatelitahna 1 kg
Säilytä taatelipastaa jääkaapissa, jotta se säilyy mahdollisimman pitkään. Näin voit makeuttaa sillä smoothieita, leivonnaisia ja muffinsseja vielä muutaman kuukauden kuluttua.
Jos olet pärjännyt ilman taatelipastaa keittiössäsi, saatat miettiä, mihin sitä voisi käyttää. Usko meitä, et halua olla ilman sitä. Luonnonjogurttiin sekoitettuna taatelipasta on makea välipala. Taatelipasta sopii erinomaisesti levitteiden valmistukseen. Sekoita tahna yksinkertaisesti tuorejuustoon ja muihin ainesosiin, kuten saksanpähkinöihin, curryjauheeseen tai harissatahnaan, ja voilà: kevyt dippi on valmis. Kokeile taatelituorejuustolevyä saksanpähkinöiden kanssa. Taatelitahna on arabialaisen keittiön perusruokaa. Makean mannasuurimaisen leivonnaisen Ma'amoulin lisäksi taatelimassaa käytetään myös suolaisissa ruokalajeissa. Sekoita taatelipastaa muhennettuihin vihanneksiin tai couscousiin. Herkullista! Taatelipasta sopii hyvin myös salaattikastikkeisiin. Terveystietoiset leipurit voivat käyttää taatelimassaa kotitaloussokerin tai hunajan korvikkeena kakkuresepteissä. Voit käyttää taatelimassaa 1:1 suhteessa sokeriin. Taatelipasta tuo myös miellyttävää makeutta smoothieihin ja puuroihin.
Ihannetapauksessa taatelipastassa on vain yksi ainesosa: korkealaatuiset taatelit, kuten Medjoul- tai Deglet Nour -taatelit. Ne tarvitsee vain soseuttaa kermaiseksi massaksi - ja taatelipasta on valmis. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen yhdestä asiasta: Jos haluat tehdä taatelipastaa itse, tarvitset ammattikäyttöön tarkoitetun tehokkaan tehosekoittimen. Taatelien kaltaisilla viskoosilla tuotteilla pienitehoiset tehosekoittimet ylikuumenevat helposti. Voit estää tehosekoitinta haistamasta ja savuamasta, jos liotat taateleita vedessä muutaman minuutin ajan. Tämä tekee taatelipastasta hieman ohuempaa, mutta tehosekoittimesi kiittää siitä.

Varieties & Origin

Bonbonera

The Bonbonera is the freshest date on the market and is characterized by its sweet, fruity and juicy flesh. It has a smooth, soft and thin skin.

Viljely maittain tonneina
Maa Tonnia
Ägypten 1590414
Iran 1185165
Algerien 1058559
Saudi-Arabien 754761
Irak 618818
Pakistan 524041
Arabische Emirate 475286
Sudan 439355
Oman 360917
Tunesien 260000
Libyen 174583
China 162041
Marokko 129562
Kuwait 87391
Jemen 47615
Israel 43967
USA 39300
Türkei 38535
Katar 29404
Jordanien 25222
Mauretanien 22029
Tschad 20011
Niger 19186
Somalia 13583
Albanien 12978
Bahrain 10501
Mexiko 8215
Syrien 4309
Spanien 1848
Benin 1406
Kenia 1076
Mali 772
Kamerun 605
Namibia 359
Peru 224
Dschibuti 117
Kolumbien 33

A total of 8.2 million tons of dates were harvested in 2017. The top 10 producers harvested 89 percent of this amount. Most of the dates are processed directly in the countries of origin. Along with the dried fruits, date oil and date liquor are also widely produced.

Tuotanto

Jordan Valley

Der Großteil der Medjool-Datteln aus Isreal kommt aus dem sogenannten "Jordan-Valley". Der Jordan ist ein abgesenkter Fluss, der von Felswänden umgeben ist. Durch die Reflektionen erreicht das Tal Temperaturen weit über 40 Grad Celsius.

Rebpflege

Damit die Medjool-Datteln schön groß werden, werden die Reben frühzeitig ausgedünnt. So stehen weniger Datteln einer Rebe in gegenseitiger Konkurrenz und die einzelnen Datteln haben mehr Nährstoffe, um sich voll auszubilden.

Reifung

Erst wenn die Datteln von allen Seiten leicht durchsichtig sind, werden sie geerntet.

Eine brilliante Idee

Bei unserer Reise zur Plantage von "Natura Dates" haben wir Jeannie kennengelernt. Sie setzt Eulen ein, um Schädling im Bio-Anbau zu bekämpfen und hält damit die Dattelbäume gesund.

Ernte

So sehen die Medjool-Datteln direkt nach der Ernte aus.

Bonbonera

Die Bonbonera ist die saftigste aller Medjool-Datteln. Sie wird direkte nach der Ernte schockgefroren und überspringt dadurch den Trocknungsprozess.

Trocknung

Bevor die Medjool-Datteln in die bekannten 1- oder 5kg-Kartons gepackt werden, werden sie getrocknet. Die Zuckerkonzentration erhöht sich, wodurch die Dattel haltbar und transportfähig wird.

Sortierung

Nach der Trocknung werden die Datteln sortiert. Man unterscheidet zwischen Jumbo, Large und Medium. Im Allgemeinen gilt: je größer, desto teurer! Geschmacklich nehmen sich die Größen aber nichts.

Qualitäten

Das wichtigste Qualitätskriterium bei Medjool-Datteln ist die Loose-Skin-Rate. Sie gibt den prozentualen Anteil von abgeplatzter Dattelhaut wieder. Je weniger, desto teurer.

Hinnan kehitys "Taatelitahna 1 kg"

Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti

Kaikki tiedot ilman takuuta!

4.6/5

115 Arvostelut


77%
16%
3%
1%
3%
Sarah F.  | 01.07.2022

Vielä täynnä

Ei ole vielä kokeiltu, iso pakkaus,

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Giorgia R.  | 28.06.2022

PAKOLLINEN jälkiruokiini.

Vegaanisten jälkiruokien ystävä, taatelipasta on ehdoton osa keittiössä luomuksiani. Kokeilen eri reseptejä, ja valitettavasti 1 kg ei tunnu riittävän. Seuraavalla kerralla minun on tilattava lisää. Paljon halvempaa ja helpompaa käyttää kuin perinteiset Medjool Dates -leivonnaiset, joita käytin.

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Silvia F.  | 22.06.2022

Mielestäni tuote on liian kuiva ja vailla makua.

Valitettavasti taatelisose on kuivaa, eikä siinä ole juurikaan muuta taatelin makua kuin makeutta. Hinta on erittäin kohtuullinen.

4 ihmistä piti tietoa hyödyllisenä
THOMAS M.  | 17.06.2022

Erinomainen tuote

Erittäin hyvä tuote ja erinomainen vastine rahalle

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Swetlana W.  | 07.06.2022

Mielenkiintoinen ja herkullinen

Tilattu ensimmäistä kertaa, odotan innolla, että pääsen kokeilemaan sitä.

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Anna W.  | 19.05.2022

Parasta vastinetta rahalle!

Hyvä maku, hyvä pakkaus.

1 ihmistä piti tietoa hyödyllisenä
Eva S.  | 28.04.2022

Super

Erittäin monipuolinen

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Olga B.  | 09.04.2022

Sehr gut

Use it for backing, very gut.

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Monika L.  | 06.04.2022

Toller preis

Ideal zum süßen für selber angesetzte Müsli

Ole ensimmäinen, joka merkitsee tämän arvion hyödylliseksi
Anonyymi  | 27.02.2022

Sopii erinomaisesti leivontaan sokerin korvikkeeksi!

Sopii erinomaisesti leivontaan sokerin korvikkeeksi!

1 ihmistä piti tietoa hyödyllisenä

Asiakkaat ostivat myös