Tietosuojaseloste

Yksityisyyden suoja on meille erittäin tärkeää. Alla kerrotaan yksityiskohtaisesti tietojen käsittelystä.

 

1. Pääsy tietoihin 

 

Voit vierailla verkkosivuillamme antamatta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun Internet-sivua käytetään, Internet-palvelin tallentaa ja kirjaa automaattisesti palvelinlokiin, joka sisältää mm. pyydetyn tiedoston nimi, IP-osoite, kuulemisen päivämäärä ja kellonaika, siirrettyjen tietojen määrä ja pyynnön esittävä palveluntarjoaja (käyttötiedot) ja mikä dokumentoi kuulemisen.

 

Näitä käyttötietoja käytetään ainoastaan ​​sivuston moitteettoman toiminnan varmistamiseksi ja tarjouksemme parantamiseksi. Yleisten tietosuojasääntöjen [GDPR] I osan 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti tämä suojaa oikeutettuja etuja tarjouksen asianmukaisessa esittämisessä, joka vallitsee tarjouksen tekemisessä. osapuolten etujen tasapainoa. Kaikki käyttöoikeustiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivuston vierailun päättymisestä.

 

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palvelut

 

Osana käsittelyä puolestamme kolmannen osapuolen palveluntarjoaja tarjoaa sivustolle hosting- ja postituspalveluja. Kaikki tämän sivuston käytön yhteydessä kerätyt tiedot tai verkkokaupassa tätä tarkoitusta varten annetut lomakkeet käsitellään sen palvelimilla alla kuvatulla tavalla. Muissa palvelimissa tapahtuva käsittely tapahtuu vain tässä tekstissä selostetussa kehyksessä.

 

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

 

2. Tietojen kerääminen ja käyttö sopimuksen toteuttamiseksi ja asiakastilin avaamiseksi

 

Keräämme henkilötietoja, kun annat sen meille vapaaehtoisesti osana tilausta, kun otat meihin yhteyttä (esim. Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla) tai avatessasi asiakastilin. Vaaditut kentät on merkitty sellaisiksi, koska tässä tapauksessa tarvitsemme ehdottomia tietoja sopimuksen toteuttamiseksi, käsittelemään yhteystietopyyntösi tai avaamaan asiakastilin ja ilman sitä et voi viimeistellä tilausta ja / tai tilin avaamista tai yhteydenottoa. Vastaavat syöttölomakkeet mahdollistavat sen, mitkä tiedot kerätään. Yleisten tietosuojasäännösten [GDPR] I osan 6 kohdan mukaisesti käytämme tietoja, jotka annat meille sopimuksen toteuttamiseksi ja pyyntöjen käsittelemiseksi. Sopimuksen täyttämisen tai asiakkaan tilisi poistamisen jälkeen tietojasi rajoitetaan jatkokäsittelyä varten ja poistetaan lakisääteisen ja laillisesti säädetyn säilytysajan päätyttyä, ellei olet nimenomaisesti suostunut tietojen jatkokäyttöön. tietosi tai jos pidätämme oikeuden laissa sallittuihin tietoihin, joista ilmoitamme täällä. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko viestillä, joka lähetetään alla mainittuun osoitteeseen tai asiakkaan tilillä tähän tarkoitukseen varatun toiminnon avulla.

 

3. Tiedonsiirto

 

Jotta voimme tehdä sopimuksen yleisen tietosuojaasetuksen [GDPR] 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan I osan mukaisesti, lähetämme tiedot toimituksesta vastaavalle kuljetusyritykselle siinä määrin kuin se on jos se on tarpeen tilattujen tavaroiden toimittamiseksi. Lähetetyn maksutiedot lähetetään maksun saaneelle luottolaitokselle ja maksupalveluntarjoajille, jotka ovat valtuuttaneet maksuja käsittelemään, riippuen maksupalveluntarjoajasta, jonka valitset tilauksen yhteydessä. valittu maksupalvelu. Valitut maksupalveluntarjoajat keräävät nämä tiedot osittain, jos luot tilin. Tällöin sinun on kirjauduttava sisään pääsytietojesi avulla luotu tiliisi maksupalveluntarjoajalta kassalle. Tältä osin sovelletaan asianomaisen maksupalveluntarjoajan tietosuojailmoitusta.

 

4. Uutiskirje sähköpostitse

 

Mainonta sähköpostitse ja uutiskirjeen tilaaminen

 

Kun tilaat uutiskirjeemme, käytämme tätä varten tarvittavia tietoja tai annamme ne erikseen, jotta voimme lähettää meille säännöllisesti uutiskirjeen sähköpostitse 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen sopimuksen perusteella. Yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] ensimmäinen osa.

 

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa joko lähettämällä viestin alla olevaan osoitteeseen tai uutiskirjeen sisältämän linkin kautta. Kun olet peruuttanut tilauksesi, poistamme sähköpostiosoitteesi, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojen käyttämiseen edelleen tai jos pidätämme oikeuden laajempaan lain sallimien tietojen käyttämiseen, ja ilmoitettava tässä lausunnossa.

 

Mainonta sähköpostitse ilman uutiskirjeen tilaamista ja vastustamisoikeutesi

 

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tavaroiden tai palveluiden myyntiin liittyen ja pidätte oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostin tarjouksia tuotteista tai palveluista. valikoimaamme samanlainen kuin jo ostetut. Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut mainosviestinnässä asiakkaidemme kanssa, mikä vallitsee osapuolten etujen tasapainottamisessa.

 

Voit vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä milloin tahansa lähettämällä viestin alla mainittuun osoitteeseen tai mainosviestissä olevan linkin kautta ilman muita kustannuksia kuin kustannukset tiedonsiirto perusmaksun mukaisesti.

 

Uutiskirje lähetetään osana prosessointia, jonka palveluntarjoaja tekee puolestamme, ja lähetämme sähköpostiosoitteesi tähän tarkoitukseen.

 

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Yhdysvalloissa ja on sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kautta. Päivitetty varmenne voidaan tarkastella tällä osoitteella. Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen seurauksena Euroopan komissio on löytänyt tietosuojan riittävän tason yksityisyyden suojan nojalla sertifioiduille yrityksille.

 

5. Tietojen käyttö maksujen käsittelyä varten

 

Identiteetin ja vakavaraisuuden tarkistaminen Klarna-maksupalvelujen valinnalla

 

Jos valitset Klarnan maksupalvelut, pyydämme suostumustasi yleisten tietosuoja-asetusten (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, jotta voisimme lähettää Klarnalle maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot ja henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkistaminen. Saksassa Klarna-tietosuojalausunnossa mainittuja tiedotusvirastoja, jotka ovat saatavilla tällä osoitteella, voidaan käyttää henkilöllisyys- ja luottotarkastuksiin.

 

Klarna käyttää saamansa tiedot maksukyvyttömyyden tilastollisesta todennäköisyydestä tehdä perusteltu päätös sopimussuhteen syystä, täytäntöönpanosta tai päättymisestä.

 

Voit peruuttaa sopimuksen milloin tahansa lähettämällä viestin alla luetelluille koordinaateille. Tämä voi johtaa siihen, että emme pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä maksuvaihtoehtoja. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksenne käyttää henkilötietojasi myös Klarnassa.

 

Maksu erissä

 

Valitsemalla maksutavan "Maksut erissä" ja hankkimalla tarvittavan suostumuksen tietosuojan yhteydessä yleisen suojeluasetuksen I osan 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. tiedot [RGPD], henkilötiedot (etunimi, sukunimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, syntymäaika, IP-osoite, sukupuoli) sekä liiketoimen käsittelyyn tarvittavat tiedot (artikkeli, laskun määrä, määräajat) , kokonaismäärä, laskun numero, verot, valuutta, tilauspäivä ja tilausaika lähetetään kumppanillemme tämän maksutavan käsittelyyn Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München.

 

Asiakkaan henkilöllisyyden tai vakavaraisuuden varmistamiseksi yhteistyökumppanimme tekee hakuja julkisesti saatavilla olevista tietokannoista ja luottolaitosten selvityksistä. Palveluntarjoajat, jotka toimittavat tiedot ja tarvittaessa luottotiedot matemaattisten tilastollisten menettelyjen perusteella, sekä tarkemmat tiedot tietojen käsittelystä kumppanimme Klarna GmbH: lle lähettämisen jälkeen löytyvät sen ilmoituksesta. tietosuojasta seuraavassa osoitteessa: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy.

 

Klarna GmbH: n yhteistyökumppani käyttää saamiaan tietoja maksun laiminlyönnin tilastollisesta todennäköisyydestä tehdä perusteltu päätös sopimussuhteen syystä, toteuttamisesta tai lopettamisesta. Sinulla on mahdollisuus esittää näkemyksesi ja riitauttaa päätös ottamalla yhteyttä kumppanimme Klarna GmbH: han.

 

Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa tietyn sopimuksen hyväksymällä tietojen siirtämisen tilausprosessissa ilman syitä ja vaikutusta tulevaisuuteen.

 

6. Trustbadget ja Trustbadgen integrointi

 

Trusted Shops Trustbadge liitettiin tähän sivustoon, jotta voidaan näyttää asiakkaillemme että meillä on luotettava verkkokauppa.

 

Tällä pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimaalisessa markkinoinnissa, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. tiedot [RGPD]. Trustbadge ja sen mainostamat palvelut tarjoaa Trusted Shops GmbH, Subbelrather Straße 15C, 50823 Köln, Saksa.

 

Käyttäessäsi Trustbadge-palvelinta, Internet-palvelin tallentaa automaattisesti palvelimen lokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi. IP-osoitteesi, päivämäärän ja kellonajan, siirrettyjen tietojen määrä ja pyynnön esittävä palveluntarjoaja (käyttötiedot) ja mikä dokumentoi tietoja verkkosivumme käytöstä. Näitä käyttötietoja ei arvioida, vaan ne korvataan automaattisesti enintään seitsemän päivän kuluessa sivuston vierailun päättymisestä.

 

Muut henkilötiedot siirretään vain luotettaville kaupoille, jos päätät tilauksen tekemisen jälkeen, käytetäänkö Trusted Shops -tuotteita tai olet jo rekisteröitynyt käyttämään niitä. Tässä tapauksessa sinun ja Trusted Shops -yhtiön välinen sopimus on voimassa.

 

7. Evästeet ja web-analytiikka

 

Käytämme evästeitä sivuillamme, jotta sivustomme vierailu olisi houkutteleva ja jotta voidaan käyttää tiettyjä toimintoja, näyttää mukautettuja tuotteita tai tehdä markkinatutkimuksia. Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimoidulle esittämiselle, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. tiedot [RGPD]. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan automaattisesti laitteeseen. Jotkut evästeet, joita käytämme, poistetaan selaimen istunnon lopussa, eli selaimen sulkemisen jälkeen (istunnon evästeet). Muut evästeet jäävät laitteellesi ja antavat meille mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan vierailun aikana (pysyvät evästeet). Voit tarkistaa tallennuksen keston esikatselussa selaimesi evästeasetuksissa. Voit määrittää, että selaimesi saa tietoa evästeiden käytöstä ja päättää tapauskohtaisesti hyväksyä ne tai sulkea evästeiden hyväksyminen tietyissä tapauksissa tai yleensä. Jokainen selain eroaa siitä, miten se käsittelee evästeasetuksia. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa selitetään, miten evästeasetuksia muutetaan. Löydät sen vastaavalle selaimelle seuraavilla linkeillä:

 

Internet Explorer ™: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Safari ™: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=fi

 

Chrome ™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi&hlrm=fi

 

Firefox ™: https://support.mozilla.org/fi/kb/activate-deactivate-cookies-preferences

 

Opera ™: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

 

 

Evästeiden estäminen voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

 

Googlen (Universal) Analyticsin käyttäminen web-analytiikkaa varten

 

Verkkosivuston analysoimiseksi tämä sivusto käyttää Google Inc.:n (www.google.com) tarjoamaa Google Analytics -palvelua (Universal). Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimoidulle esittämiselle, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. tiedot [RGPD]. Google (Universal) Analytics käyttää menetelmiä, joiden avulla voit analysoida verkkosivuston käyttöä (esimerkiksi evästeet). Evästeen automaattisesti keräämät tiedot tämän sivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Aktivoimalla IP-nimettömyys tällä sivustolla, IP-osoite lyhennetään ennen kuin se lähetetään Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajavaltioissa. Vain poikkeustapauksissa kokonainen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa, jossa se lyhennetään. Selaimesi osana Google Analyticsia lähettämästä nimettömästä IP-osoitteesta ei yleensä liity muita Google-tietoja. Google Analyticsin käytön ja saavutettujen tavoitteiden lopussa tässä yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan.

 

Google LLC: n kotipaikka on Yhdysvalloissa ja se on sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kautta. Päivitetty varmenne voidaan tarkastella tällä osoitteella. Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen seurauksena Euroopan komissio on asettanut tietosuojan asianmukaiselle tasolle yksityisyyden suojan nojalla sertifioiduille yrityksille.

 

Voit estää evästeen tuottamien tietojen keräämisen ja liittyvät Googlen käyttämään verkkosivustoa (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja Googlen käsittelemään tällaisia ​​tietoja lataamalla ja asentamalla linkin, joka on käytettävissä  seuraavan linkin kautta: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

 

Vaihtoehtona selaimen laajennukselle voit napsauttaa tätä linkkiä, jotta estetään Google Analytics -kokoelma tällä sivustolla tulevaisuudessa. Tätä varten tietokoneeseen asetetaan opt-out-eväste. Jos poistat evästeet, sinun täytyy napsauttaa linkkiä uudelleen.

 

8. Sosiaalinen media

 

Käyttämällä sosiaalisia laajennuksia Facebookista, Instagramista

 

Sivustomme käyttää sosiaalisten verkkojen sosiaalisia laajennuksia ("plugins").

 

Kun vierailet verkkosivustossamme, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin, Googlen, Twitterin tai Instagramin palvelimiin. Kyseinen palveluntarjoaja lähettää pluginin sisällön suoraan selaimellesi ja integroi sen sivulle. Lisäosien integroinnin ansiosta tavarantoimittajille ilmoitetaan, että selaimesi on lähettänyt vastaavan sivun sivuillamme, vaikka sinulla ei ole profiilia tai et ole yksinkertaisesti yhdistetty. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään suoraan selaimesi ohjelmistolla asianomaisen palveluntarjoajan palvelimelle (tarvittaessa Yhdysvalloissa) rekisteröintiä varten. Jos olet yhteydessä johonkin kyseisistä sivustoista, palveluntarjoajat voivat suoraan lisätä verkkosivustomme vierailun profiilissasi kyseisessä sosiaaliverkossa. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa, esimerkiksi napsauttamalla "Like" - tai "Share" -painikkeita, vastaava tieto lähetetään myös suoraan rekisteröitävälle palvelinpalvelimelle. Tiedot julkaistaan ​​myös sosiaalisen verkoston kautta ja lähetetään yhteystietoihin, mikä suojaa oikeutettuja etumme tarjouksemme optimaaliseen markkinointiin, joka vallitsee tasapainottaessaan osapuolten etuja 6 artiklan mukaisesti. , yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] I osan 1 kohdan f alakohta.

 

Tietojen keräämisen tarkoitusta ja määrää, tietojen myöhempää käsittelyä ja käyttöä palveluntarjoajien toimesta, yhteystietoja sekä oikeuksiasi ja mahdollisuuksiasi yksityiselämän suojelemiseksi voi tutustua tietojen suojausilmoituksiin. toimittajatiedot.

 

http://www.facebook.com/policy.php

 

https://help.instagram.com/155833707900388

 

Jos et halua, että sosiaaliset verkostot lataavat suoraan verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot omalle profiilillesi kyseisellä sivustolla, sinun täytyy kirjautua ulos vastaavalta sivustolta ennen kuin vierailet sivustollamme. Voit myös estää pluginien latautumisen selaimesi lisäosiin, esimerkiksi "NoScript" -komennon estäjällä (http://noscript.net/).

 

9. Muistutusten lähettäminen arviointiin sähköpostitse

 

Muistutus antaa mielipiteesi Trusted Shopsista

 

Mikäli olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen tähän tarkoitukseen tilauksenne aikana tai sen jälkeen, yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan I osan mukaisesti lähetämme osoitteen sähköpostitse Trusted Shops GmbH: lle, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln, Saksa (www.trustedshops.fr) lähettää sinulle muistutuksen sähköpostiviestillä.

 

Voit peruuttaa tämän sopimuksen milloin tahansa lähettämällä viestin alla olevaan osoitteeseen tai suoraan Trusted Shopsiin.

 

10. Yhteysmahdollisuudet ja oikeudet

 

Henkilötietojen käsittelyyn osallistuvalla henkilöllä on seuraavat oikeudet:

 

• GDPR: n 15 artiklan mukaan sinulla on oikeus tutustua henkilökohtaisiin tietoihin

 

• RGPD: n 16 artiklan mukaan sinulla on oikeus korjata mahdollisimman pian virheelliset henkilötiedot. Sinulla on oikeus pyytää, että nämä tiedot täytetään.

 

• RGPD: n 17 artiklan mukaan sinulla on oikeus poistaa henkilötietoja siltä osin kuin käsittely ei ole tarpeen:

 

- sananvapauden ja tiedonsaantioikeuden käyttäminen

- laillisen velvoitteen noudattaminen

- yleisen edun vuoksi

- oikeuksien tunnustaminen, käyttäminen tai puolustaminen tuomioistuimessa

 

• GDPR: n 18 artiklan mukaan sinulla on oikeus rajoittaa tietojenkäsittelyä tapauksissa, joissa:

 

- kiistat tietojen oikeellisuuden

- tietojen käsittely on laitonta, mutta vastustat niiden poistamista

- Emme enää tarvitse tietojasi, mutta ne ovat edelleen välttämättömiä oikeuksienne tunnustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi tuomioistuimessa.

 

• GDPR: n 21 §: n mukaan sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä.

 

• RGPD: n 20 artiklan mukaan sinulla on oikeus vastaanottaa tiedot strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (oikeus tiedon siirrettävyyteen),

 

• RGPD: n 77 artiklan mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

 

Jokaiseen henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn tai käyttöön liittyvään kysymykseen, tietojen pyytämiseen, tietojen korjaamiseen, lukitsemiseen tai poistamiseen sekä annettujen sopimusten peruuttamiseen tai käytön vastustamiseen. ota yhteyttä suoraan palveluihimme oikeudellisessa tiedonannossa ilmoitettujen yhteystietojen avulla.

 

Oikeus vastustaa

 

Sikäli kuin käsittelemme henkilötietoja, kuten edellä on selvitetty, jotta voidaan turvata oikeutetut edut, jotka vallitsevat osapuolten etujen tasapainottamisessa, voit vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuudessa. Jos käsittely on suoramarkkinointitarkoituksiin, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely on muuhun tarkoitukseen, sinulla on oikeus vastustaa vain syistä, jotka johtuvat erityisestä tilanteestasi.

 

Kun käytät vastustamisoikeuttasi, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, ellei voida perustella oikeutettuja ja pakottavia syitä tällaiseen käsittelyyn, joka on suurempi kuin sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käyttö edistää oikeuksien vahvistamista, harjoittamista tai puolustamista.

 

Tätä ei sovelleta, jos käyttö on tarkoitettu suoramarkkinointitarkoituksiin. Emme enää käsittele henkilötietojasi tähän tarkoitukseen.

 

Tietosuojavastaava

 

KAJO-Datenschutz

 

Inhaber Jörg Kappestein

 

Bahnhofstraße 11

 

87677 Stöttwang

Saksa

 

Puhelin: +49 (0) 83 45/230 91 30

Sähköpostiosoite: info@kajo-datenschutz.de

 

Super-uutiset!

* Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, tilauksen voi perua milloin tahansa.