Tietosuoja

Tietosuojaseloste

 

Yksityisyyden suojasi on meille erittäin tärkeä. Alla kerrotaan yksityiskohtaisesti tietojen käsittelystä.

 

1. Pääsy tietoihin ja sivujen ylläpito

 

Voit vierailla verkkosivuillamme antamatta mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Kun Internet-sivua käytetään, internet-palvelin tallentaa ja kirjaa automaattisesti palvelinlokit, jotka sisältävät mm. pyydetyn tiedoston nimen, IP-osoitteen, pyyntösi päivämäärän ja kellonajan, siirrettyjen tietojen määrän ja pyynnön esittävän palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja mikä dokumentoi pyynnön.

 

Näitä käyttötietoja käytetään ainoastaan ​​sivuston moitteettoman toiminnan varmistamiseksi ja tarjouksemme parantamiseksi. Yleisten tietosuojasääntöjen [GDPR] I osan 6 artiklan 1. kohdan f alakohdan mukaisesti tämä suojaa oikeutettuja etuja tarjouksen asianmukaisessa esittämisessä, joka vallitsee tarjouksen tekemisessä.  Kaikki käyttöoikeustiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivustolla vierailun päättymisestä.

 

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palvelut

 

Osana käsittelyä kolmannen osapuolen palveluntarjoaja tarjoaa puolestamme sivuston ylläpitopalveluita. Tämä edesauttaa ylläpitämään oikeutettuja etuja tarjouksen asianmukaisessa esittämisessä, joka vallitsee tarjouksen tekemisessä. Kaikki tämän sivuston käytön yhteydessä kerätyt tiedot tai verkkokaupassa tätä tarkoitusta varten annetut lomakkeet käsitellään sen palvelimilla alla kuvatulla tavalla. Muissa palvelimissa tapahtuva käsittely tapahtuu vain tässä tekstissä selostetussa kehyksessä.

 

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

 

2. Tietojen kerääminen ja käyttö sopimuksen toteuttamista ja asiakastilin avaamista varten

 

Keräämme henkilötietoja, kun annat ne meille vapaaehtoisesti osana tilausta, kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla) tai avatessasi asiakastilin. Pakollisia tietoja sisältävät kentät on merkitty, koska tässä tapauksessa tarvitsemme tietoja sopimuksen toteuttamiseksi, yhteydenottosi käsittelyä, tai asiakastilin avausta varten. Mikäli et täytä näitä pakollisia kenttiä, et voi viimeistellä tilausta ja / tai tilin avaamista tai yhteydenottoa. Tiedot, jotka kerätään, ovat näkyvillä jokaisessa kentässä erikseen. Käytämme tietoja, jotka annat meille sopimuksen toteuttamiseksi ja pyyntöjesi käsittelemiseksi Yleisten tietosuojasäännösten [GDPR] I osan 6 kohdan mukaisesti. Sopimuksen kokonaan toteuduttua tai asiakastilisi poistamisen jälkeen tietojesi jatkokäsittely rajoitetaan ja tietosi poistetaan lakisääteisen verotus- ja kauppaoikeudessa säädetyn säilytysajan päätyttyä, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojesi jatkokäyttöön tai jos pidätämme oikeuden sellaiseen tietojen käyttöön, joka on laissa sallittu, ja josta ilmoitamme täällä. Asiakastilisi poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä joko viestillä, joka lähetetään alla mainittuun osoitteeseen tai asiakkaan tilillä tähän tarkoitukseen varatun toiminnon avulla.

 

3. Tiedonsiirto

 

Tietosuoja-asetuksen [GDPR] 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan I osan mukaisesti, lähetämme tietosi toimituksesta vastaavalle kuljetusyritykselle siinä määrin kuin se on tarpeen tilattujen tavaroiden toimittamiseksi. Riippuen tilausprosessissa valitsemastasi maksutavasta, annamme maksun toteuttamista varten kerätyt maksutiedot maksun toteuttavalle luottolaitokselle ja tarvittaessa maksupalveluntarjoajille, jonka valitset tilauksen yhteydessä. Joskus valitut maksupalveluntarjoajat keräävät nämä tiedot myös itse, jos luot heidän palvelujaan varten tilin. Tällöin sinun on tehdessäsi tilausta kirjauduttava sisään maksupalveluntarjoajan kirjautumistiedoillasi. Tältä osin sovelletaan asianomaisen maksupalveluntarjoajan tietosuojailmoitusta.

 

4. Uutiskirje sähköpostitse

 

Mainonta sähköpostitse ja uutiskirjeen tilaaminen

 

Kun tilaat uutiskirjeemme, käytämme tätä varten tarvittavia tietoja tai annamme ne erikseen, jotta voimme lähettää meille säännöllisesti uutiskirjeen sähköpostitse 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen sopimuksen perusteella. Yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] ensimmäinen osa.

 

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa joko lähettämällä viestin alla olevaan osoitteeseen tai uutiskirjeen sisältämän linkin kautta. Kun olet peruuttanut tilauksesi, poistamme sähköpostiosoitteesi, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojen käyttämiseen edelleen tai jos pidätämme oikeuden laajempaan lain sallimien tietojen käyttämiseen, ja josta ilmoitamme tässä lausunnossa.

 

Mainonta sähköpostitse ilman uutiskirjeen tilaamista ja oikeutesi kieltäytyä

 

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tavaroiden tai palveluiden myyntiin liittyen ja et kiellä sitä, pidätämme oikeuden Saksan lain, laki sopimattomasta menettelyssä elinkeinotoiminnassa, mukaisesti (Grundlage von

§ 7 Abs. 3 UWG) lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostin tarjouksia vastaavista tuotteistamme tai palveluista, jotka olet jo ostanut. Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut mainosviestinnässä asiakkaidemme kanssa, mikä vallitsee osapuolten etujen tasapainottamisessa.

 

Voit kieltää sähköpostiosoitteesi käyttöä milloin tahansa lähettämällä viestin alla mainittuun osoitteeseen tai mainosviestissä olevan linkin kautta ilman muita kustannuksia kuin kustannukset tiedonsiirron perusmaksun mukaisesti.

 

Uutiskirje lähetetään osana prosessointia, jonka palveluntarjoaja tekee puolestamme, ja jolle lähetämme sähköpostiosoitteesi tähän tarkoitukseen.

 

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Yhdysvalloissa ja on sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan mukaan. Tämänhetkinen sertifikaatti voidaan tarkastella tässä osoitteessa. Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen seurauksena Euroopan komissio on yksityisyyden suojan nojalla vahvistanut sertifioiduille yrityksille tietosuojan riittävän tason.

 

5. Tietojen käyttö maksujen käsittelyä varten

 

Identiteetin ja vakavaraisuuden tarkistaminen Klarna-maksupalvelujen valinnalla

 

Jos valitset Klarnan maksupalvelut, pyydämme suostumustasi yleisten tietosuoja-asetusten (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, jotta voisimme lähettää Klarnalle maksun käsittelyyn sekä henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkistamiseen tarvittavat tiedot. Saksassa Klarna-tietosuojalausunnossa mainittuja tiedotusvirastoja voidaan käyttää henkilöllisyys- ja luottotarkastuksiin.

 

Klarna käyttää saamiansa maksukyvyttömyyden tilastollisen todennäköisyyslaskennan tietoja tehdäkseen perustellun päätöksen sopimussuhteen syystä, täytäntöönpanosta tai päättymisestä.

 

Voit peruuttaa sopimuksen milloin tahansa lähettämällä viestin alla mainittuun yhteystietoon. Tämä voi johtaa siihen, että emme pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä maksuvaihtoehtoja. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksenne käyttää henkilötietojasi myös Klarnassa.

 

Maksu erissä

 

Valitsemalla maksutavan "Maksut erissä" ja hankkimalla tarvittavan suostumuksen tietosuojan yhteydessä yleisen suojeluasetuksen I osan 6 artiklan 1. kohdan a alakohdan mukaisesti, tiedot [RGPD], henkilötiedot (etunimi, sukunimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, syntymäaika, IP-osoite, sukupuoli) sekä liiketoimen käsittelyyn tarvittavat tiedot (artikkeli, laskun määrä, määräajat, kokonaismäärä, laskun numero, verot, valuutta, tilauspäivä ja tilausaika) lähetetään kumppanillemme (Klarna GmbH) tämän maksutavan käsittelyä varten, Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München.

 

Asiakkaan henkilöllisyyden tai vakavaraisuuden varmistamiseksi yhteistyökumppanimme tekee hakuja julkisesti saatavilla olevista tietokannoista ja luottolaitosten selvityksistä. Palveluntarjoajat, jotka toimittavat tiedot ja tarvittaessa luottotiedot matemaattisten tilastollisten menettelyjen perusteella sekä tarkemmat tiedot tietojen käsittelystä kumppanimme Klarna GmbH:lle lähettämisen jälkeen löytyvät Klarna GmbH:n tietosuojaselosteesta seuraavassa osoitteessa: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy (saksaksi).

 

Klarna GmbH:n yhteistyökumppani käyttää saamiaan tietoja maksun laiminlyönnin tilastollisesta todennäköisyydestä tehdäkseen perustellun päätöksen sopimussuhteen syystä, toteuttamisesta tai lopettamisesta. Sinulla on mahdollisuus esittää näkemyksesi ja riitauttaa päätös ottamalla yhteyttä kumppanimme Klarna GmbH:n.

 

Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa sopimuksen yhteydessä tehtävän tietojen siirtämisen hyväksymisen ilman syitä tällä saattaen kuitenkin olla vaikutus tulevaisuudessa.

 

6. Trustbadget ja Trustbadgen integrointi

 

Trusted Shops Trustbadge (luotettujen kauppojen merkki) otettiin osaksi tätä sivustoa, jotta merkki sekä asiakkaiden arvostelut ovat kaikkien nähtävillä sekä voidaksemme tarjota Trusted Shops -tuotteita asiakkaille heideän tehtyä tilauksensa.

 

Tällä pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimaalisessa markkinoinnissa, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. tiedot [GDPR]. Trustbadge (luotettujen kauppojen merkki) ja sen mainostamat palvelut tarjoaa Trusted Shops GmbH, Subbelrather Straße 15C, 50823 Köln, Saksa.

 

Käyttäessäsi Trustbadge-palvelinta, internet-palvelin tallentaa automaattisesti palvelimen lokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi. IP-osoitteesi, päivämäärän ja kellonajan, siirrettyjen tietojen määrän ja pyynnön esittävän palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja mikä dokumentoi tietoja verkkosivumme käytöstä. Näitä käyttötietoja ei arvioida, vaan ne poistetaan automaattisesti viimeistään seitsemän päivän kuluessa sivuston vierailun päättymisestä.

 

Muut henkilötiedot siirretään vain Trusted Shops -sertfioiduille kaupoille, mikäli olet tilauksen tekemisen yhteydessä suostunut käyttämään Trusted Shops -palvelun tuotteita tai olet jo rekisteröitynyt käyttämään tätä. Tässä tapauksessa sinun ja Trusted Shops -yhtiön välinen sopimus on voimassa.

 

7. Evästeet ja verkkoanalytiikka

 

Käytämme evästeitä sivuillamme, jotta pystymme tekemään sivustostamme houkuttelevan, mahdollistamaan tiettyjen toimintojen käytön ja näyttämään sopivia tuotteita sekä tekemään markkinatutkimuksia. Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimoidulle esittämiselle, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, tiedot [GDPR]. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan automaattisesti laitteeseesi. Jotkut evästeet, joita käytämme, poistetaan selaimen istunnon lopussa, eli selaimen sulkemisen jälkeen (istunnon evästeet). Muut evästeet jäävät laitteellesi ja antavat meille mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan vierailun aikana (pysyvät evästeet). Voit tarkistaa tallennuksen keston esikatselussa selaimesi evästeasetuksissa. Voit määrittää, että selaimesi saa tietoa evästeiden käytöstä ja päättää tapauskohtaisesti hyväksyä ne tai sulkea evästeiden hyväksyminen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jokainen selain eroaa siitä, miten se käsittelee evästeasetuksia. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa selitetään, miten evästeasetuksia muutetaan. Löydät sen vastaavalle selaimelle seuraavilla linkeillä:

 

Internet Explorer ™: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

Safari ™: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=fi

 

Chrome ™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi&hlrm=fi

 

Firefox ™: https://support.mozilla.org/fi/kb/activate-deactivate-cookies-preferences

 

Opera ™: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

 

 

Evästeiden estäminen voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

 

 

Googlen (Universal) Analyticsin käyttäminen verkkoanalytiikkaa varten

 

Verkkosivuston analysoimiseksi tämä sivusto käyttää Google Inc.:n (www.google.com) tarjoamaa Google Analytics -palvelua (Universal). Näin pyritään turvaamaan oikeutetut edut tarjouksemme optimoidulle esittämiselle, joka vallitsee, kun tasapainotetaan osapuolten asianomaisia ​​etuja 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. tiedot [GDPR]. Google (Universal) Analytics käyttää menetelmiä, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöä (esimerkiksi evästeet). Evästeen automaattisesti keräämät tiedot tämän sivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Aktivoimalla IP-nimettömyys tällä sivustolla, IP-osoite lyhennetään ennen kuin se lähetetään Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajavaltioissa. Vain poikkeustapauksissa kokonainen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa, jossa se lyhennetään. Selaimestasi saatujen tietojen Google Analyticsi:lle lähetettyyn nimettömään IP-osoitteeseen ei yleensä yhdistetä muita Google-tietoja. Google Analytics:in käytön ja saavutettujen tavoitteiden lopussa tässä yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan.

 

Google LLC: n kotipaikka on Yhdysvalloissa ja se on sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojan kautta. Päivitetty varmenne voidaan tarkastella tässä osoitteessa. Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen seurauksena Euroopan komissio on asettanut tietosuojan asianmukaiselle tasolle yksityisyyden suojan nojalla sertifioiduille yrityksille.

 

Voit estää evästeen tuottamien tietojen  ja verkkosivuston käyttöösi liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen ja estää Googlea käsittelemästä tällaisia ​​tietoja lataamalla ja asentamalla linkin seuraavan linkin kautta: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

 

Vaihtoehtona selaimen laajennukselle voit napsauttaa tätä linkkiä, jotta estetään Google Analytics -kokoelma tällä sivustolla tulevaisuudessa. Tätä varten tietokoneeseen asetetaan opt-out-eväste. Jos poistat evästeet, sinun täytyy napsauttaa linkkiä uudelleen.

 

8. Sosiaalinen media -laajennnukset

 

Sosiaalisten laajennusten käyttäminen Facebookissa ja Instagramissa

 

Sivustomme käyttää sosiaalisten verkkojen sosiaalisia laajennuksia ("plugins").

 

Kun vierailet verkkosivustossamme, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin, Googlen, Twitterin tai Instagramin palvelimiin. Kyseinen palveluntarjoaja lähettää plugin-laajennuksen sisällön suoraan selaimellesi ja integroi sen sivulle. Laajennuksien ansiosta tarjoaja saa tiedon, että selaimesi on avannut tarjoajan sivun meidän verkkosivumme kautta, vaikka sinulla ei ole profiilia tai et ole kirjautunut sisään. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään suoraan selaimesi ohjelmistolla asianomaisen palveluntarjoajan palvelimelle (tarvittaessa Yhdysvalloissa) tallenusta varten. Jos olet sisäänkirjautuneena johonkin kyseisistä sivustoista, palveluntarjoajat saavat suoraan tiedon, että profiilillasi on vierailtu verkkosivustomme kautta tarjoajan sivuilla. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa, esimerkiksi napsauttamalla "Like" - tai "Share" -painikkeita, vastaava tieto lähetetään myös suoraan rekisteröitävälle palvelinpalvelimelle. Tiedot julkaistaan ​​myös sosiaalisen verkoston kautta, jossa ne näkyvät yhteyshenkilöillesi, mikä suojaa oikeutettuja etumme tarjouksemme optimaaliseen markkinointiin, joka vallitsee tasapainottaessaan osapuolten etuja 6 artiklan mukaisesti. , yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] I osan 1. kohdan f alakohta.

 

Tietojen keräämisen tarkoitusta ja määrää, tietojen myöhempää käsittelyä ja käyttöä palveluntarjoajien toimesta, yhteystietoja sekä oikeuksiasi ja mahdollisuuksiasi yksityisyyden suojelemiseksi, voit tutustua tietojen suojausilmoituksiin.

 

http://www.facebook.com/policy.php

 https://help.instagram.com/155833707900388

 

Jos et halua, että sosiaaliset verkostot lataavat suoraan verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot omalle profiilillesi kyseisellä sivustolla, sinun täytyy kirjautua ulos vastaavalta sivustolta ennen kuin vierailet sivustollamme. Voit myös estää plugin-laajennusten latautumisen selaimesi lisäosiin, esimerkiksi "NoScript" -komennon estäjällä (http://noscript.net/).

 

9. Arviointipyyntömuistutuksen lähettäminen sähköpostitse

 

Trusted Shops:n muistutus arviointipyynnöstä

 

Mikäli olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen tähän tarkoitukseen tilauksenne aikana tai sen jälkeen, yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan I osan mukaisesti lähetämme sähköpostiosoitteesi Trusted Shops GmbH:lle, Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln, Saksa, (www.trustedshops.fr), jonka myötä Trusted Shops lähettää sinulle muistutuksen arviointipyynnöstä sähköpostiviestillä.

 

Voit peruuttaa tämän sopimuksen milloin tahansa lähettämällä viestin alla olevaan osoitteeseen tai suoraan Trusted Shops:iin.

 

10. Yhteysmahdollisuudet ja oikeudet

 

Henkilötietojen käsittelyyn osallistuvalla henkilöllä on seuraavat oikeudet:

 

• GDPR:n 15 artiklan mukaan sinulla on oikeus tutustua henkilökohtaisiin tietoihin

 

• GDPR:n 16 artiklan mukaan sinulla on oikeus vaatia virheellisten tai puutteelisten henkilötietojen välitöntä korjaamista.

 

• GDPR:n 17 artiklan mukaan sinulla on oikeus vaatia meille tallennettujen henkilötietojesi poistamista siltä osin kuin muu seuraavanlainen käsittely ei ole tarpeen:

 

- sananvapauden ja tiedonsaantioikeuden käyttäminen;

- laillisen velvoitteen noudattaminen;

- yleisen edun vuoksi;

- oikeuksien tunnustaminen, käyttäminen tai puolustaminen tuomioistuimessa on tarpeellista

 

• GDPR:n 18 artiklan mukaan sinulla on oikeus vaatia henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn rajoittamista seuraavanlaisissa tapauksissa:

 

- kiistät tietojen oikeellisuuden

- tietojen käsittely on lainvastaista, mutta kiellät niiden poistamisen

- Emme enää tarvitse tietojasi, mutta ne ovat edelleen välttämättömiä oikeuksienne tunnustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi tuomioistuimessa

 - vastustat GDPR:n 21 §:n mukaista tietojen käsittelyä

 

• GDPR:n 20 artiklan mukaan sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa

 

• GDPR:n 77 artiklan mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä tavanomaiseen asuinalueesi, työpaikkasi tai yrityksemme kotipaikan valvontaviranomaiseen.

 

Jokaiseen henkilötietojesi tiedusteluun, käsittelyyn tai käyttöön liittyvään kysymykseen, tietojen pyytämiseen, tietojen korjaamiseen, rajoittamiseen tai poistamiseen sekä annettujen sopimusten peruuttamiseen tai käytön vastustamiseen ota yhteyttä suoraan palveluihimme oikeudellisessa tiedonannossa ilmoitettuihin yhteystietoihimme.

 

Oikeus vastustaa

 

Sikäli kuin käsittelemme henkilötietoja, kuten edellä on selvitetty voidaksemme turvata oikeutetut edut, jotka vallitsevat osapuolten etujen tasapainottamisessa, voit vastustaa tätä käsittelyä sillä ollen vaikutus tulevaisuudessa. Jos käsittely on suoramarkkinointitarkoituksiin, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely on muihin tarkoituksiin, sinulla on oikeus vastustaa vain syistä, jotka johtuvat erityisestä tilanteestasi.

 

Kun käytät vastustamisoikeuttasi, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, ellei voida perustella oikeutettuja ja pakottavia syitä tällaiseen käsittelyyn. Tällaisten syiden tulee olla painavampia kuin sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käyttö edistää oikeuksien vahvistamista, harjoittamista tai puolustamista.

 

Tätä ei sovelleta, jos käyttö on tarkoitettu suoramarkkinointitarkoituksiin. Silloin emme enää käsittele henkilötietojasi tähän tarkoitukseen.

 

Saksankielinen tietosuojaseloste on tehty yhteistyössä Trusted Shops:n lakitekstien kirjoittajan

Wilde Beuger Solmecke Rechtsanwälte kanssa.

 

Tietosuojavastaava

 

Laillisesti vaadittu tietosuojavaltuutettu

Olemme tilanneet yrityksellemme tietosuojavaltuutetun.

 

KAJO-Datenschutz

 

Inhaber Jörg Kappestein

 

Bahnhofstraße 11

 

87677 Stöttwang

Saksa

 

Puhelin: +49 (0) 83 45/230 91 30

Sähköpostiosoite: info@kajo-datenschutz.de

 

Super-uutiset!

* Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, tilauksen voi perua milloin tahansa.