Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Bakmaskin i rostfritt stål

66,00 €*

88,00 €*

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • Multifunktionell bakmaskin för enkelt och snabbt hembakat bröd
  • Val av tre brödstorlekar och olika brödtyper
  • Fördröjningstimer för bakning över natten
  • Med ett glasfönster
  • Passar även för att göra pastadeg, sylt och yoghurt

Varan finns i lager, leveranstid 5-6 dagar

Produktinformation Bakmaskin i rostfritt stål

Klockan slår nio en söndagsmorgon, solens strålar lyser på dig genom fönstret. Men ingen kan få dig ur din varma och mysiga säng än, du drömmer hellre lite om frukostbordet som redan är dukat med kaffe, hallon och honung, doften av nybakat bröd - vänta: nybakat bröd, så pass tidigt på morgonen och i ditt egna hem? Det behöver inte vara en dröm! För med vår brödmaskin kan du baka färskt knaprigt bröd själv snabbt och enkelt varje dag. Beställ din brödmaskin i rostfritt stål online nu och förverkliga din dröm om en mysig söndagsfrukost med varmt, nybakat bröd!

Använd bakmaskin

Oavsett om det är fullkorns-, dinkel- eller rågbröd, klassiskt rostat bröd eller baguette: vår brödmaskin skapar ditt drömbröd. Även egna bakmixer och glutenfritt bröd är inga problem. Den helautomatiska brödmaskinen har 15 bakprogram för att tillaga olika typer av bröd. Men det är inte allt: maskinen lämpar sig även för att göra pastadeg, yoghurt eller sylt av färsk frukt. Det är bara att mäta upp alla ingredienser och placera dem i bakmaskinen. Degen blandas, knådas och gräddas sedan enligt dina önskemål. En integrerad fördröjningstimer på upp till 12 timmar gör att du kan starta brödmaskinen vid önskad tidpunkt. Perfekt för att starta söndagsmorgonen med färskt bröd! Och om du gillar att följa bakningsprocessen live kan du se hur ditt bröd blir större och krispigare genom det integrerade visningsfönstret i glas. Om du inte är helt övertygad än, men är sugen på hembakat bröd, har vi även en ekologisk bakmix med fröer för ditt bröd för dig i vårt sortiment!

Brödmaskin av rostfritt stål

Förutom de tekniska detaljerna och de mångsidiga funktionerna imponerar vår brödmaskin också med sin snabba och enkla användning. Och nu så behöver du inte längre ta långa resor till bageriet. Om du beställer vår brödmaskin online har du alltid ett eget bageri med färskt bröd hemma. Att baka ditt eget bröd har aldrig varit enklare - köp vår brödmaskin i rostfritt stål nu!

Produktnummer: BROTM_001
Ursprung Kina
Innehåll 1 STYCK
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4260718299448
Datablad Instruktioner
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Material Edelstahl
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.
Press & återförsäljare Ladda ner produktbild
Frågor & svar Bakmaskin i rostfritt stål
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Den multifunktionella bakmaskinen är enkel att använda och har 15 olika bakprogram, så att du kan välja mellan limpstorlekarna 500 g, 750 g och 1 kg och önskad färg på brödets skorpa, från ljus till medium till mörk. En fördröjningstimer på upp till 12 timmar gör att du kan börja baka bröd vid en önskad tidpunkt. Den automatiska bakmaskinen är lämplig för många typer av bröd samt pastadeg och till och med för att göra sylt och yoghurt.
Efter användning bör du koppla bort brödmaskinen från strömförsörjningen och låta den svalna. Använd sedan en fuktig trasa för att rengöra locket, höljet, bakkammaren och insidan av visningsfönstret. Degkroken och brödbakformen bör också torkas av försiktigt med en fuktig trasa. Inga delar av brödmaskinen bör heller rengöras i diskmaskinen.
Med vår bakmaskin i rostfritt stål kan du tillaga en mängd olika brödrecept. Alla typer av mjöl är lämpliga, t.ex. specialbrödmjöl, vetemjöl, rågmjöl, fullkornsmjöl eller t.o.m. majs- eller havremjöl. Beroende på vilken typ av bröd du vill ha kan du naturligtvis också tillsätta andra ingredienser som socker, jäst, mjölk eller vegetabilisk dryck, vatten, ägg, smör eller vegetabiliska oljor samt salt eller bakpulver. Du hittar de exakta kompositionerna av de olika bakmixerna för bakmaskin i bruksanvisningen. Du kan verkligen släppa loss med vår bakmaskin!
Fördröjningstimern kan användas för att starta brödbakaren vid en senare tidpunkt. Du kan helt enkelt ange önskad varaktighet med hjälp av funktionen DELAY TIMER. När du använder fördröjningstimern bör du dock se till att du aldrig använder ett recept med lättfördärvliga ingredienser som ägg eller mjölk! Du hittar också en detaljerad förklaring i bruksanvisningen.
Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Vad andra har sagt om Bakmaskin i rostfritt stål

4.8/5

4 Omdömmen


3
1
0
0
0

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

1-3 stjärniga recensioner 🙃

A

Ayleen W.

03.12.2023

Good bread maker

That was more or less an impulse buy. I had thought about buying something like this at some point, but it was often equipped with 10+ programs and was more likely to be found from 120 EUR upwards. When there was a 20% discount on non-food at Koro the other day, I went for it :-) I've now baked with it 3 times and can share a few experiences. First and foremost, I followed the recipe options provided (1 recipe per program). My first bread was a wholemeal bread and the result was ok, but not outstanding - but I was the problem! I only used wholemeal flour and not the recommended amount (approx. 120g normal flour) and because wholemeal is so heavy, the dough didn't rise as well and was quite compact. Nevertheless, it was delicious and my bread (wrapped in beeswax paper) kept for almost a week without getting moldy or dry, great. On the last day I toasted the remaining slices, also very tasty. The next tests were white bread and "normal" bread (i.e. 1 part wholemeal and 3 parts wheat) and the results were great. It smells great, the crust is great and the inside is very fluffy. I will definitely keep trying and experimenting. I bought a cookbook on Amazon especially for bread makers, which also contains great ideas for gluten-free, sweet, savory with e.g. cheese, low carb etc. Great addition. - Now some comments or possibly negative points: 1) the utensils supplied, such as measuring jug, measuring spoon etc. are great, but I can't manage the measuring spoon. Now you might ask yourself what the problem is. To be honest, the units don't work for me. If I measure a tablespoon with a spoon, it's less than from the measuring spoon. For ingredients such as oil, this is certainly not a problem, but I find it rather difficult with sugar, salt and yeast - so I just take the tsp and tbsp from the cutlery box, so no big deal. 2) A "problem" that many (almost all) bread makers have - the hole in the middle through the mixing/kneading element. So far, only about 2 slices have been affected by this, it's not too bad, but you should know/think about it. I have already found tips on the net that you should simply remove the risen dough before baking, take out the kneading element and then put the dough back in. I haven't tried this yet, but it makes sense. However, a mini hole would still remain. If that doesn't bother you (like most of me), then it's not really negative. I haven't yet tried the other programs for cakes, dough and yoghurt, for example, but I'm sure I will at some point. I can also recommend the dough function. I let the appliance knead pizza dough and then just have to roll it out, the machine does everything else. Same thing with focaccia, I let the machine knead the dough and then I put it on the tray, press it into shape, let it rise again and then make this typical focaccia move with oil and my fingers, the rest is done by the oven again. In short: I have not regretted the purchase :-)

S

Sebastian H.

25.01.2024

Perfekte Bedienung dank fühlbarer Knöpfe und gutes Backergebnis

Perfekt! Mit dem Gerät ist es super einfach, selbst Brot zu backen. Der größte Vorteil, den dieses Gerät für mich gegenüber Konkurrenzprodukten aufweist, ist die einfache Bedienbarkeit. Der Automat hat deutlich spürbare Tasten, mit denen Produkt, Temperatur, Bräunungsgrad usw. ausgewählt werden können. Jede Taste hat dabei nur eine Funktion, sodass man sich leicht zurecht findet. Die Knöpfe haben auch einen vernünftigen Widerstand beim Drücken, sodass fühlbar ist, dass die Eingabe auch tatsächlich erfolgt ist. Sprich: keine Sensortasten, kein Touchscreen sondern noch haptische Knöpfe. Das war ein Aspekt, der mir beim Kauf sehr wichtig war und ich hab mir auch andere Automaten angesehen, die das nicht erfüllten. Daher eignet sich das Gerät auch für Menschen, die älter sind und kein Touchscreen benutzen möchten, motorisch eingeschränkte und/oder sehbehinderte oder blinde Menschen, die ein haptisches Feedback brauchen. Das Gerät ist aus Edelstahl, dadurch auch leicht zu reinigen und vermutlich auch eher unempfindlich. Auch das erste Brot selbst zu backen war kein Problem. Selbst der Knethaken ließ sich leicht lösen und hat nicht das halbe Brot zerfleddert.

Anonym

21.01.2024

Nice and good BBM!

It is a beautiful BBM it really works perfectly. I have already made several loaves and they look beautiful and taste excellent.For that price it is a top seller for me.
A

Andrés T.

02.01.2024

Wake up to freshly baked bread! 🤩

Oh no not another machine I thought... But after the first use I was completely sold! Tried running the standard programs which works fine. Now I run a bread with graham flour for a slightly more rustic taste. There are many plus points here. Very easy to make fresh bread without a lot of utensils to be cleaned. All the ingredients are in the mold and are baked! No dough residues anywhere and the mold is super easy to rinse clean. Really wonderful to be able to prepare everything the night before and then with the timer function have freshly baked bread in the morning! 🤤 Have baked about 10 loaves so far. Run my recipe in grams, I think it's easiest that way. Put the mold on a scale and then just fill it up. 310g water 25g cane sugar and tilt the mold a couple of times so that the sugar dissolves 25g olive oil 50g graham flour 450g plain flour 10g sea salt along the edges of the flour pile Finally, I make a small pit at the top of the flour pile and pour in 3g dry yeast The standard program of 1000g and the middle heat option. 👌 Crispy outside and fluffy inside.
A

Ayleen W.

03.12.2023

Good bread maker

That was more or less an impulse buy. I had thought about buying something like this at some point, but it was often equipped with 10+ programs and was more likely to be found from 120 EUR upwards. When there was a 20% discount on non-food at Koro the other day, I went for it :-) I've now baked with it 3 times and can share a few experiences. First and foremost, I followed the recipe options provided (1 recipe per program). My first bread was a wholemeal bread and the result was ok, but not outstanding - but I was the problem! I only used wholemeal flour and not the recommended amount (approx. 120g normal flour) and because wholemeal is so heavy, the dough didn't rise as well and was quite compact. Nevertheless, it was delicious and my bread (wrapped in beeswax paper) kept for almost a week without getting moldy or dry, great. On the last day I toasted the remaining slices, also very tasty. The next tests were white bread and "normal" bread (i.e. 1 part wholemeal and 3 parts wheat) and the results were great. It smells great, the crust is great and the inside is very fluffy. I will definitely keep trying and experimenting. I bought a cookbook on Amazon especially for bread makers, which also contains great ideas for gluten-free, sweet, savory with e.g. cheese, low carb etc. Great addition. - Now some comments or possibly negative points: 1) the utensils supplied, such as measuring jug, measuring spoon etc. are great, but I can't manage the measuring spoon. Now you might ask yourself what the problem is. To be honest, the units don't work for me. If I measure a tablespoon with a spoon, it's less than from the measuring spoon. For ingredients such as oil, this is certainly not a problem, but I find it rather difficult with sugar, salt and yeast - so I just take the tsp and tbsp from the cutlery box, so no big deal. 2) A "problem" that many (almost all) bread makers have - the hole in the middle through the mixing/kneading element. So far, only about 2 slices have been affected by this, it's not too bad, but you should know/think about it. I have already found tips on the net that you should simply remove the risen dough before baking, take out the kneading element and then put the dough back in. I haven't tried this yet, but it makes sense. However, a mini hole would still remain. If that doesn't bother you (like most of me), then it's not really negative. I haven't yet tried the other programs for cakes, dough and yoghurt, for example, but I'm sure I will at some point. I can also recommend the dough function. I let the appliance knead pizza dough and then just have to roll it out, the machine does everything else. Same thing with focaccia, I let the machine knead the dough and then I put it on the tray, press it into shape, let it rise again and then make this typical focaccia move with oil and my fingers, the rest is done by the oven again. In short: I have not regretted the purchase :-)

Gör din beställning fri från fraktkostnader! 🤑

Så länge nya produkter inte har vackra bilder ännu sparar du fraktkostnaderna.