Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Efterrätt med hallon Automatisch übersetzt

Lätt 1 februari 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Tillagningstid
25 Min.

Halloncurd med krispiga smulor - lätt att tillaga!

50 g malda mandlar
60 g Erytritol
500 g Ostmassa med låg fetthalt
200 g Frysta hallon
25 g Smör
50 g Mandelmjöl
1 tsk Vaniljsmak
  • Steg 1/4

    Mixa de tinade hallonen med ostmassan och söta med 40 g erytritol.

  • Steg 2/4

    Knåda samman de övriga ingredienserna till smuldegen.

  • Steg 3/4

    Fördela smulorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 170 grader i ca 10-15 minuter tills de är gyllenbruna.

  • Steg 4/4

    Låt svalna och varva ostmassan med smulorna i glasen.

Vad andra har sagt om Efterrätt med hallon

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande