Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Enkel pudding - tårta Automatisch übersetzt

Lätt 24 januari 2020
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Tillagningstid
35 Min.

Saftig vaniljsåskaka med massor av smulor på toppen - den perfekta följeslagaren till nästa kaffekalas. Och den är faktiskt ganska lätt att baka.

550 g Mjöl
175 g Socker
2 paket Vaniljsocker
2 Ei
325 g Smör
1 Nypa Salt
500 ml Växtdryck
2 paket Vaniljsåspulver
  • Steg 1/7

    Lägg 250 g mjöl, 75 g socker, 125 g smör, 1 ägg, 1 påse vaniljsocker och en nypa salt i en matberedare och mixa till en jämn smet. Ställ in degen i kylskåpet i 30 minuter.

  • Steg 2/7

    Tillred puddingen enligt anvisningarna på förpackningen, men använd lite mindre mjölk än angivet (max. 500 ml). Rör ner ägget och ställ in degen i kylen.

  • Steg 3/7

    Förvärm ugnen till 175 °C över- och undervärme.

  • Steg 4/7

    Ta ut degen ur kylen och lägg den i en springform klädd med bakplåtspapper.

  • Steg 5/7

    Lägg alla ingredienser till smuldegen i en skål och blanda.

  • Steg 6/7

    Häll vaniljsåsen i springformen och strö över smulorna.

  • Steg 7/7

    Grädda kakan i ca 35 minuter.

Vad andra har sagt om Enkel pudding - tårta

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande