Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Grön thailändsk curry Automatisch übersetzt

Lätt 16 september 2021
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
10 Min.

Som omväxling till röd eller gul curry: en enkel och god grönsakscurry med zucchini, broccoli och spenat som går snabbt att tillaga.

200 g Fryst spenat
300 g Broccoli
200 g Zucchini
200 ml Kokosmjölk
1 msk Olja (kokosnöt eller olivolja)
1 stång Salladslök
1 tsk Thailändsk grön currypasta
300 ml Vegetabilisk buljong
0 efter behov Salt och peppar
0 efter behov rostade jordnötter
  • Steg 1/6

    Skär zucchini och broccoli i stora bitar och salladslöken i fina ringar.

  • Steg 2/6

    Hetta upp oljan. Fräs zucchini, broccoli och spenat.

  • Steg 3/6

    Rör ner currypastan, späd med vatten och kokosmjölk och låt sjuda i 8-10 min.

  • Steg 4/6

    Tillsätt hälften av salladslöken strax före slutet av tillagningstiden.

  • Steg 5/6

    Smaka av med salt och peppar.

  • Steg 6/6

    Serveras med ris och dekoreras med resten av salladslöken och jordnötterna.

Vad andra har sagt om Grön thailändsk curry

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande