Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Italiensk pastasallad med vinägerpärlor Automatisch übersetzt

Lätt 21 november 2023

Pastasallad är verkligen sinnebilden för sommar, solsken och gott humör och den perfekta takeawayen för alla grillkvällar eller picknickar. Men psst: Även på vintern är pastasallad utmärkt att ta med i lunchlådan. Så gör dig redo för en liten resa till Italien och låt dina smaklökar sväva på moln!

250 g Farfalle
50 g Torkade tomater
300 g Cherrytomaten
0 efter behov färsk basilika
1 Näve Rucola
2 msk Pinjenötter
0 efter behov Pärlor av vinäger
4 msk Jungfruolja
1 msk Balsamico-Essig
1 msk Citronsaft
1 tsk Agavesirap
0 efter behov Salt
0 efter behov svartpeppar
  • Steg 1/7

    Rosta pinjenötterna i en liten kastrull. Var försiktig: De mörknar snabbare än du tror!

  • Steg 2/7

    Koka pastan tills den är al dente och låt rinna av.

  • Steg 3/7

    Halvera körsbärstomaterna, hacka de soltorkade tomaterna och basilikan och lägg allt i en stor skål tillsammans med ruccolan.

  • Steg 4/7

    Om du vill kan du riva sönder en mozzarellaboll och lägga den i salladen.

  • Steg 5/7

    Blanda ingredienserna till dressingen och tillsätt den i skålen med den avsvalnade pastan strax före servering.

  • Steg 6/7

    Toppa din pastasallad med vinägerpärlor och pinjenötter.

  • Steg 7/7

    Smaklig måltid!

Vad andra har sagt om Italiensk pastasallad med vinägerpärlor

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande