Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Jordnötsgryta med kidneybönor Automatisch übersetzt

Lätt 22 oktober 2020
Vorbereitungszeit:
15 Min.

För den kalla årstiden är en varm böngryta trots allt något fint.

125 g Ris
1 tsk Öl
1 STYCK Lök
20 g Jordnötssmör
265 g Kidneybönor
4 STYCK stora tomater
1 msk Tomatenmark
1 STYCK Morot
1 färgglad färsk persilja
15 g Jordnötter
1 Nypa Peppar
1 Nypa Salt
  • Steg 1/5

    Tillaga riset enligt anvisningarna på förpackningen.

  • Steg 2/5

    Fräs löken i en stekpanna. Tillsätt den finhackade moroten och tomatpurén efter 3 min och fräs också.

  • Steg 3/5

    Skär tomaterna i tärningar och låt kidneybönorna rinna av.

  • Steg 4/5

    Tillsätt kidneybönor, tomater och jordnötspuré och smaka av med salt och peppar.

  • Steg 5/5

    Servera och toppa med persilja och jordnötter.

Vad andra har sagt om Jordnötsgryta med kidneybönor

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande