Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Kladdig aubergine med teriyaki Automatisch übersetzt

Lätt 16 januari 2024
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
30 Min.

Vår ekologiska teriyakisås innehåller tamari, ingefära, vitlök och chili. Den smakar särskilt bra i kombination med jasminris och japansk aubergine.

135 Jasminris
2 Japanska auberginer (eller en vanlig aubergine)
100 Teriyaki-Sås
2,5 msk Sesamolja
1 Salladslök, endast den gröna delen
1 Nypa Svarta sesamfrön
0,5 färsk chili, finhackad
1 skvätt Teriyaki-Sås
0 juice en halv lime
  • Steg 1/4

    Dela auberginerna på längden och gör ett korsformat snitt. Skär vid behov itu på tvären igen.

  • Steg 2/4

    Blanda marinaden och pensla auberginehalvorna generöst med den. Hetta sedan upp lite olja i en non-stick-panna och stek aubergineskivorna på båda sidor på medelhög värme i ca 5 minuter. Pensla med marinaden igen däremellan om det behövs.

  • Steg 3/4

    Koka jasminriset enligt anvisningarna på förpackningen. Skär den övre delen av salladslöken i fina ringar.

  • Steg 4/4

    Servera auberginerna ovanpå riset och garnera med tillbehören.

Vad andra har sagt om Kladdig aubergine med teriyaki

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande