Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Mexikansk pastasallad med majs Automatisch übersetzt

Lätt 2 januari 2024
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
20 Min.

Här är de igen: linsrisoni aka orzo aka kritharaki-nudlar. De ser riktigt goda ut i vår version av den mexikanska Street Corn-salladen.

100 g Ekologisk risoni gjord på linsmjöl (eller vilken pasta du föredrar)
1 skvätt Olivolja
2 Maiskolben
0 Salt och färsk peppar
0,5 färsk chili, frön borttagna och hackad
1 färgglad Finhackad koriander, spara lite till garnering
3 Skivad salladslök, spara lite till garnering
0,5 Avokado, tärnad
1 grönpeppar, finfördelad i tärningar
0 efter behov några basilikablad att garnera med
100 g Vegansk fetaostalternativ, smulad
60 g vegansk färskost
60 g vegansk mayo (fettarm Alternativ: Joghurt)
1 Vitlöksklyfta
1,5 msk inlagda paprikor från burk (alternativt kan du använda rostade/bakade paprikor)
1 tsk Harissa-pasta
1 tsk Agavesirap
1,5 msk Äppelcidervinäger
1 tsk Salt
0 färsk peppar
40 ml färsk limejuice
0 efter behov lite vatten eller mer vinäger om det är för tjockt
  • Steg 1/4

    För att göra dressingen, lägg alla ingredienser i en skål och mixa till en krämig konsistens med en mixer.

  • Steg 2/4

    Ta bort kärnorna från majskolvarna och stek majskärnorna i lite olja i några minuter tills de är gyllenbruna.

  • Steg 3/4

    Lägg risoni med linsmjöl i kokande vatten i ca 5-6 minuter.

  • Steg 4/4

    Blanda risoni med rostad sockermajs, paprika, 3/4 av fetaosten, chili, koriander, lök, avokado och grädde i en stor skål. Garnera med resten av fetaosten, koriandern och salladslöken.

Vad andra har sagt om Mexikansk pastasallad med majs

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande