Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Mexikansk sallad med krispig topping Automatisch übersetzt

Lätt 21 november 2023

Även under en spännande pokerkväll blir du hungrig någon gång och din mage vill ha mer än bara snacks. Inga problem: trolla fram en krispig sallad och lägg till bönorna som topping. Det är verkligen enkelt och dessutom otroligt gott!

1 Gelbe Paprika
1 rotepeppar
3 Tomaten
1 Avokado
3 Vårlök
0,5 färgglad Koriander
0,5 färgglad flatbladig persilja
280 g men
2 msk Blandning av bönor och ärtor
100 g Crème fraîche (eller ett veganskt alternativ)
2 Limetten
1 Vitlöksklyfta
1 Chilischote
4 msk Olivolja
2 tsk Agavesirap
0 efter behov Salt och peppar
0,5 tsk Kummin
  • Steg 1/7

    Tvätta och hacka paprika, tomat, avokado och salladslök.

  • Steg 2/7

    Tvätta även koriander och persilja och plocka av bladen.

  • Steg 3/7

    Låt sockermajs och kidneybönor rinna av och lägg allt i en stor skål.

  • Steg 4/7

    Hacka chili och vitlök till dressingen och tillsätt limesaft, olivolja, agavesirap och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.

  • Steg 5/7

    Blanda dressingen med salladen och servera med en klick crème fraîche.

  • Steg 6/7

    Lägg lite bön- och ärtblandning som en krispig topping på varje tallrik.

  • Steg 7/7

    Mycket nöje!

Vad andra har sagt om Mexikansk sallad med krispig topping

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande