Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Tofu-skål Automatisch übersetzt

Lätt 19 april 2021
Vorbereitungszeit:
20 Min.

Den här salladen får dig att komma ur lunchsvackan med sina klara färger och läckra ingredienser.

2 msk Sojasås
200 g Tofu
0,5 tsk Öl
1 msk Agavesirap
1 STYCK Vitlöksklyfta
150 g Tomaten
250 g Eisbergsalat
100 g Quinoa
150 g Gurke
120 g Kidneybönor
2 STYCK Salladslök
140 g men
1 tsk Sesam
  • Steg 1/3

    Tärna tofun och marinera i 2 timmar i 2 msk sojasås, 1 msk agavesirap, 2 vitlöksklyftor.

  • Steg 2/3

    Hetta upp 1/2 tsk olja i en stekpanna och stek tofun på hög värme. Koka under tiden quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär grönsakerna och lägg dem i en skål. Toppa med quinoa och tofu.

  • Steg 3/3

    Rör samman olja, agavesirap, sojasås och sesamfrön till såsen och häll över skålen.

Vad andra har sagt om Tofu-skål

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande