Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Vegansk njutning: Medelhavscouscous med vegansk kvargfilé Automatisch übersetzt

Lätt 20 december 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Tillagningstid
5 Min.

Idag tar vi med dig på en njutningsfull Medelhavsresa, med den veganska Mühlenfilén vid din sida! I kombination med fluffig couscous och en fräsch, aromatisk blandning av tomater, valnötter och örter är denna sallad en riktig fest för sinnena. Så ta med dig ingredienserna, ställ dig i köket och njut av denna läckra couscoussallad från Medelhavet med saftig vegansk Mühlenfilé! Nu kör vi!

150 g Couscous
250 ml Vegetabilisk buljong
1 paket Vegansk kvarnfilé
175 ml Vatten
4 msk Rapsolja
200 g Cherrytomaten
80 g Rucola
8 STYCK Torkade tomater
50 g Valnötskärna
2 msk Olivolja
1 Näve Petersilie
1 msk Citronsaft
  • Steg 1/5

    Förbered först den veganska köttfärsfilén. Allt du behöver är 175 ml kallt vatten och 2 msk rapsolja, som du blandar med innehållet i förpackningen. Låt blandningen dra i kylskåpet i 30 minuter.

  • Steg 2/5

    Häll den kokande buljongen över couscousen, täck över och låt dra i 10 minuter. Tips: Det är bäst att först använda lite mindre vatten och sedan tillsätta lite mer om det behövs.

  • Steg 3/5

    Rosta valnötterna en kort stund. Dela körsbärstomaterna i kvartar, skär de soltorkade tomaterna i fina strimlor, hacka persiljan och tillsätt allt till couscousen tillsammans med de övriga ingredienserna.

  • Steg 4/5

    Nu kan du forma kvarnfiléerna och steka dem i 2-3 msk rapsolja i 5-6 minuter på medelhög värme. Skär dem i strimlor och vänd ner dem i couscoussalladen.

  • Steg 5/5

    Violà! Din supergoda couscoussallad med medelhavssmak och vegansk kvargfilé är klar. Njut av smaken!

Vad andra har sagt om Vegansk njutning: Medelhavscouscous med vegansk kvargfilé

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande