Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Pumpakaka med växtbaserad pumpakräm som glasyr Automatisch übersetzt

Lätt 22 november 2023
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Tillagningstid
45 Min.

Behöver du ett mysigt recept för kalla dagar? Vi har det! Prova vår pumpakaka med en växtbaserad pumpakrämfrosting!

250 g Mjöl
100 g Kokosblommigt socker
1 msk Kryddor till pumpapaj
2 tsk Bakpulver
1 msk Mandelsmör med pumpakrydda
250 g Pumpapuré
1 mogen banan
100 ml Lönnsirap
60 Rapsolja
1 msk Äppelcidervinäger
200 g Pumpapuré
100 g Vegetabilisk färsk grädde
1 Nypa Kanel
1 skvätt Växtdryck
1 msk Mandelsmör med pumpakrydda
  • Steg 1/5

    Värm ugnen till 180 °C över-/undervärme och smörj en king cake-form, även kallad limpform.

  • Steg 2/5

    Mosa bananen och blanda med pumpapuré, mandelsmör, lönnsirap, rapsolja och äppelcidervinäger.

  • Steg 3/5

    Blanda de torra ingredienserna och tillsätt de flytande ingredienserna. Blanda allt väl tills en homogen och jämn smet har bildats.

  • Steg 4/5

    Häll smeten i formen och grädda i 40-45 minuter. Det är bäst att testa med ett grillspett. Om inget av degen fastnar på spettet är det klart. Låt sedan svalna ordentligt.

  • Steg 5/5

    Blanda alla ingredienser till glasyren och tillsätt lite grönsaksdryck om blandningen är för tjock. Bred över kakan och njut!

Vad andra har sagt om Pumpakaka med växtbaserad pumpakräm som glasyr

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande