Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
🗓 2020-12-18 👤 Katharina

Kokosbollar

Dessa läckra små bollar med en delikat kokossmak påminner om Raffaelo. Men lyckligtvis är de nyttigare...

Kokosbollar

Ingredienser

Portioner: - +

Tillagning

Steg 1

Häll kokosolja, kokossmör, cashewsmör och 30 g kokosflingor i en kastrull och värm tills allt har smält och är homogent (får inte koka upp).

Steg 2

Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt agavesirapen och blanda.

Steg 3

Ställ grytan i kylskåpet i ca 30 minuter tills den är kall och konsistensen blir stabilare.

Steg 4

Nu kan du ta ut grytan, inklusive den kalla degen, ur kylskåpet och forma små bollar med händerna.

Steg 5

Lägg en mandel i varje boll och rulla sedan bollen i resten av den rivna kokosnöten.

Matchande produkter