Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
(0)

Kokos-pannkakor Automatisch übersetzt

Lätt 30 april 2018
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Tillagningstid
10 Min.

Ta in palmer, stranden och kokosnötter i ditt hem. Med detta feelgood-recept kan du få en bra start på morgonen eller överraska dina nära och kära. Kombinationen av krämig cashewpuré, en fluffig deg och subtila kokosnoter smakar inte bara semester, utan ser också bra ut på tallriken.

10 g Sojamehl
50 g Speltmjöl
1 tsk Bakpulver
200 ml kokosnötsdryck
20 g Kokosnötsmjöl
1 msk Cashewmus
1 tsk Kokosolja
2 msk Agavesirap
1 en nypa Vanilj
3 msk Spån av kokosnöt
1 Näve Blåbär
1 Näve Björnbär
1 Kokoschips
  • Steg 1/8

    Blanda samman speltmjöl, kokosmjöl, bakpulver, sojamjöl och vanilj.

  • Steg 2/8

    Tillsätt kokosdrink och agavesirap.

  • Steg 3/8

    Låt degen jäsa i ca 10 minuter.

  • Steg 4/8

    Smörj en stekpanna med kokosolja och lägg i 1 msk av smeten per pannkaka i stekpannan.

  • Steg 5/8

    Värm cashewpurén så att den blir mer flytande och därmed lättare att breda ut.

  • Steg 6/8

    Fördela den rivna kokosnöten på en tallrik.

  • Steg 7/8

    Doppa först kanterna på de färdiga pannkakorna i cashewpurén och garnera sedan med kokosflingor.

  • Steg 8/8

    Stapla alla kokospannkakor på varandra och garnera med bären, resten av cashewpurén och kokoschipsen.

Vad andra har sagt om Kokos-pannkakor

0/5

0 Omdömmen


Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande